taica ihmettelee...
...että onkohan se nykyään jotenkin ´siistiä´, ´coolia´, ´viileetä´, ´upeeta´ - ´joku muu vastaava nykysuosittusana´, että aina tällaisissa tai tämäntyylisissä threadeissa tuodaan esille, että rahka paljaaltaan/joku muu vastaava proteiinipitoinen sapuska (tonnari, raejuusto, mikä vaan vastaava paljaaltaan-ei-varmasti-makuhermoja-kutitteleva) maistuu niin helvetin
paljaaltaan, tai korkeintaan öljyllä maustettuna? vai onko se nyt sitten niin hc:tä ilmoittaa muille, miten herkullista se rahka on pelkällä lusikalla maustettuna?
tulee mieleen se toinen threadi siitä ´coolilta´ näyttämisestä (+ lukemattomat muut threadit, jossa puidaan sitä, miltä näyttää treenatessaan), että miten hienoa ja hc:tä on vetää ne vanhimmat verkkarit ja t-paita päälle, olla huomioimatta muita salilla ja keskittyä 110 %:sti siihen seuraavaan sarjaan, niin että näyttää psykopaatilta hikinoro valuessa miehekkäästi/naisellisesti kastellen paidan kokonaan - ja mielellään vielä samalla alkukantaisesti örähdellen siinä keskittyessään.
ei sillä, etteikö näin saisi tehdä, mutta itse sitä ainakin etsii noista iänikuisista bodiruuista sen mielekkäimmän maustamisvaihtoehdon. rahkaa en suostu paljaaltaan syömään muuten kuin olosuhteiden pakosta - jos siis ei sattuisi mitään sillä hetkellä siihen kyytiin mukaan olemaan (esim. töissä), vähintään siihen sen mehukeiton mukaan haluaa - usein muutakin. ehkä ne makuhermot on sitten jo loppuun palanut pelkän rahkan/vastaavan sapuskan maun suhteen, ja haluaisi että ruoka maistuisi edes jotenkin hyvältä.
niin, ja treenaan mielelläni mukavilta tuntuvissa vaatteissakin. joku jo kirjoittikin että esim. hyvät treenipaidat hakkaa sen vanhan t-paidan mukavuudessaan 6-0. eikä se huutaminen kesken sarjan nosta sitä painoa yhtään paremmin ylös - paitsi ehkä ihan maksimiraudoissa jossain kutosen sarjoissa esim. kyykyssä, joita ei tosiaan tule läheskään joka treeni käytettyä.
ettei menisi ihan ihmettelyksi ja täysin ot:ksi, niin itse threadiin :
- basmati riisiä maun mukaan (itse käytän n. 60-100 g)
- hunajamarinoitua kananfilettä 200 g (ei tarvitse ottaa hunajakastiketta paistamiseen mukaan, se riittää mikä on fileen pinnalla, makua tuomaan)
- kurkkua
- tomaattia
- punasipulia
(- salaatinlehtiä)
- 3 &:sta fetajuustoa hyppysellinen (ehkä joku 30-50 g)
- öljyä (rypsi-, tai oliiviöljyä) 1-2 rkl riisin ja salaatin päälle
- sitruunapippuria öljyn jälkeen salaatin päälle
- currymaustetta kanojen päälle
koko setille ei pitäisi tulla paljoakaan hintaa, kun 900 g filettä maksaa jonkun 7.5 €, riisi maksaa mitä maksaa, fetaa riittää yhdestä purkista (joku 3€) usealle aterialle, eikä noi kurkut, tomaatit sun muut salaattihärpäkkeet paljoa kustanna. öljyistä puhumattakaan. eli olisiko joku 2-3€. ei toki mahdu siihen 7€:n budjettiin, jos useamman päivässä syö muiden ruokien päälle, mutta ei kuitenkaan älykallis. ja maistuu hyvältä.