Grillikausi alkaa

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DoDo
  • Aloitettu Aloitettu

EAA-valmisjuoma 24-pack

Pineapple Passion Fruit

1€/kpl
Tän viikon lauantaihin mennessä pitäis olla kaasugrilli ostettu ja kasattu. Tosi paljon eri vaihtoehtoja tuntuu löytyvän, vaikeaa valinta. Weberin grillejä monet mainostaa mutta tiedä sitten mikä olis hyvä jos puhutaan alle 500€ hintaluokasta.

http://www.finnrustica.fi/primus/weber Q-300.htm
tuollainen löytyy pihasta ja voin kyllä lämpimästi suositella.
 
SUPER WHEY ISOLATE (3,9 kg) -24%
Kyllä! Henk.kohtaisesti en pitäny marinadista yhtään. Marinadi oli itseasiassa koko herkkupihvin pilaava aspecti.

Sinuna jättäisin lankun kauppaan ja sen tilalle kärrryyn 1-2 kiloa maustamatonta lihaa josta voit leikellä isoja kimpaleita oman maun mukaan.
 
Joku täällä mainosti tota Habanero Kabanossia. Jumalauta, ei tarvi kaupassa enää arpoa makkaraa. Pirun hyvää!
Pitää kans itte testata, kun ehtii ja muistaa.

Tänään grillailtiin kasleria, cabanossia ja kanansiipiä :haart:
 
Kukaan testannut niitä Liidelin makkaroita joissa on se pekoni ympärillä? Aika suolaista nimittäin, mutta hyvää.

Kertokaas jotain hyviä valmiissa marinadissa olevia pihvejä, omalle kohdalle osunut enemmän tai vähemmän huonoja marinaadeja.
 
Onkos kellään kokemuksia noista Weberin pallogrilleistä? Lähinnä one-touchista goldista.

Pari vuotta on ollut käytössä 57cm one-touch gold on todella hyvä grilli. Tolla grillailu ei ole hätäisen miehen hommaa, koska hiillos ei synny ihan hetkessä (itse käytän brikettejä), mutta lopputolos kyllä palkitsee. Niin mureaa ja mehevää broileria tai pihviä en kaasugrillillä koskaan saanut aikaiseksi. Ja tuleehan tuolla ruokaan vielä se grillauksen aromi, mikä kaasugrillillä jää uupumaan.

Lisävarustelista noille Weberin pallogrilleille on muuten melkoisen kattava.
 

3 kpl M-Nutrition EAA+

Mango - Hedelmäpunssi - Sitruuna - Vihreä omena

-25%
Osaako joku "grilli-mestari" kertoa jonkun hyvän reseptin miten itse tehdään marinadi pihville sekä oma kanalle.

Itse ole pihvilli laittanut seuraavanlaisen marinadin:
- rypsyöljyä noin 0,5dl
- 3 valkosipulikynttä
- mustapippuria
- valkopippuria
- makea chili, about 1rkl
- soijaa, about 1rkl

Kaikki ainekset pussukkaan ja pihvi sekaan. Noin 24h päästä pihvi grillille ja nam nam ääntä kohti.
 
Osaako joku "grilli-mestari" kertoa jonkun hyvän reseptin miten itse tehdään marinadi pihville sekä oma kanalle.

Blenderissä mössöksi:

Maapähkinävoita
Soijakastiketta
Limen mehua reilusti
mintun lehtiä (tuoretta)
korianteria (tuoretta)
tuoretta chiliä maun mukaan
sokeria
kookosmaitoa
suolaa

Sovelsin reseptiä tästä:
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6145

Sitten vain suikaleiksi leikatut kanafileet s-kirjaimen muodossa tiukasti tikkuihin ja grilli kuumaksi. Grillauksen aikana noita suditaan seesam-öljyllä.
 
oli kyllä Hk:n lankkupihvi todella pettymys..täällä kyllä varoiteltiinkin mutta pakkohan se oli testata...mut se oli ensimmäinen ja viimenen kerta...maku oli kyl aika surkea..
 
Zone-sarja -42%
Tän vuoden grillikausi on vasta aluillaan ja olen grillaillut jo ehkä noin 15 kertaa...

Tänään raahasin omat ysiluokkalaisenikin meille päivällä, ja grillailtiin porukalla lounasta. Jamiiii.
 
Pari vuotta on ollut käytössä 57cm one-touch gold on todella hyvä grilli. Tolla grillailu ei ole hätäisen miehen hommaa, koska hiillos ei synny ihan hetkessä (itse käytän brikettejä), mutta lopputolos kyllä palkitsee. Niin mureaa ja mehevää broileria tai pihviä en kaasugrillillä koskaan saanut aikaiseksi. Ja tuleehan tuolla ruokaan vielä se grillauksen aromi, mikä kaasugrillillä jää uupumaan.

Lisävarustelista noille Weberin pallogrilleille on muuten melkoisen kattava.
Ettet yhtään sattuis muistamaan mistä ostit ja minkä hintainen olisi ollut? Taitaa pari sataa palaa tuollaiseen vekottimeen.
 
Ettet yhtään sattuis muistamaan mistä ostit ja minkä hintainen olisi ollut? Taitaa pari sataa palaa tuollaiseen vekottimeen.

Nämä hintatiedot pk-seudulta... Bauhausissa 57 sentin halkaisijaltaan oleva Weberin pallogrilli maksoi 169 euroa, viereisessä K-Raudassa taasen 239 euroa. Bauhausissa pienempi, halkaisijaltaan 47 senttinen, maksoi taasen 129 euroa ja K-Raudassa oli alennuksessa 99 euroa. Isompi vie niin hitosti hiiliä, että pienempi riittäisi itselleni. Kauppojen välillä oli myös kymmeniä prosentteja eroa lisävarusteissa, pääsääntöisesti taisi Bauhaus olla hieman edullisempi mutta osassa tuosteista K-Rauta oli edullisempi.
 
Ettet yhtään sattuis muistamaan mistä ostit ja minkä hintainen olisi ollut? Taitaa pari sataa palaa tuollaiseen vekottimeen.

Sain sen jostain b2b firmasta hyvään hintaan, kun tarjosivat alea meidän firman työntekijöille. Netraudassahan toi näyttäisi maksavan 219eur, mikä ei mielestäni ole ollenkaan paha hinta. Weber ei todellakaan ole mikään bensa-aseman pallogrilli ja ennemmin tosta muutenkin maksaa 200eur kuin jostain kaasuvehkeestä 500eur.
 
Nämä hintatiedot pk-seudulta... Bauhausissa 57 sentin halkaisijaltaan oleva Weberin pallogrilli maksoi 169 euroa,

Toi on hyvä hinta. Kannattaa vaan katsoa, että on todella se one touch -malli, eikä compact. Tuhkankeräys-tuloilmansäätöhässäkkä tossa one touchissa on todella kätevä.

Kyllä se isompi kannattaa ottaa, ei niitä brikettejä/hiiliä ole sitten pakko levittää koko alalle, jos ei ole tarvetta. Lisätila saattaa kuitenkin tulla joskus tarpeeseen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom