- Liittynyt
- 29.4.2003
- Viestejä
- 26
Paljonkohan on eroa AAMUN normaalipainolla, silloin kun glykogeenivarastot on normaalit eikä painon pitäisi nautitulla energiamäärällä lähteä nousemaan tai laskemaan JA toisaalta sillä painolla kun on vedetty suunnilleen kaikki glykogeenit ja nesteet? Itse painan noin 77 (aamupaino), ja pystyn tiputtaan muutamassa päivässä aamupainon 73:een. Eli eroa ois n. 4 kiloa, mutta tuntuu että silti energiankulutukseni voisi olla suurempikin eli aamupaino vois olla 78 tai enemmän. Rasvaprosentti oli Omronilla 9,5 ja pihdeillä (neljästä kohtaa mitattu) 4 (johon en todellakaan usko, lähempänä varmasti tuota kymmentä). Eli paljonkohan rasvaton massani vaatisi glykogeenia, niin ettei läskiä pääsisi tulemaan. Onko 4-5 kiloa (aamupaino) yli ton 73:n liikaa? Tuntuu välillä siltä, että on turhan vähällä ravinnolla.