Ensimmäiseksi kiitoksia pakkiksen porukalle avusta aloittaessani tän välillä kohtuuttomalta tuntuvan urakan. Heti alkuun sain täältä hyviä vinkkejä (kiitti Timba79, Cockton + muut

) miten aloitella ”vanha tuttu” (off-kautta takana n.6v

) harrastus ja laihduttaminen uudestaan.
Vähän taustoja:
Laihdutuskuureja takana epämääräinen määrä joissa aina sama tulos- paino on palannut takas alkulukemiin ja välillä vähän ylikin. Ei auttanut pitkät kävelylenkit tai epämääräiset punttireenit :curs: . Okei se siittä vuodatuksesta.
Tän hetken tilanne (tehokasta reeniä takana 1,5kk, alussa pari viikkoa kevyttä totuttelua eli ”aloittelija” viä ollaan):
- Puntti kulkee, reenipainot nousee tasasesti (ollaan kohta samoissa painoissa kun 20v sitten :lol2: )
- Paino n. -9kg
- Vyötärönympärys -7cm joten hyvässä vauhdissa ollaan.
Mutta oisko tossa viälä jotain viilattavaa??
Laitan tähän ton ohjelman ja safkat salipäivältä / lepopäivältä, arvostelkaa vapaasti
Ma.
n.06:00 prodedrinksu, vitamiinit ja kalaöljyt naamariin
n.07:00 salille
kiertäjäkalvosin jumppaa 2 sarjaa
penkki 2 x lämppärisarjaa + 2 x 6 / vinopenkki 1 x lämpp. + 2 x 8
(vaihtelee reenikerroittain kumpi tehdään ensin)
viparit kp taakse / viparit kp sivulle 1 x lämp. + 2 x 8
(vaihtelee reenikerroittain kumpi tehdään )
pystysoutu taljalla 3 x 8
penkki kapea ote / ojentajapunnerrus taljassa 3 x 8
(vaihtelee reenikerroittain kumpi tehdään)
prässi 2 x lämpp. 3 x 8
reisi ojennus reisipenkissä 3 x 8
vatsa rutistukset 3 x 15-20
kuntopyörää 20min
n.08:20 palkkarit huiviin
n. 09:30 välipala: esim. 1prk. tunaa öljyssä tai 200g kinkkua ja 1siivu kokojyvä ruisleipää
n. 11:30 lounas duunin ruokalassa: salaatti 200-300g pari ruisleipää josku vähän tunaa tai makrillia- mitä nyt sattuu salaattipöydässä oleen
n. 15:00 välipala: kinkkua 200g / 1prk. tunaa öljyssä
n. 18:00 päivällinen: kalkkunaa 120g. / kanaa 200g / seitä 200g / poronkäristystä 200g / kirjolohta 200g ym. salaattia jälkkäriksi mehukeittoa + vehnäleseitä 20g
n. 21:00 prodedrinksu + rypsäriä jos rasvoista uupuu
Ti.
Safkat muuten samanlaisia mutta aamun prodedrinksut vaihdetaan kaurapuuroon ja siihen protujauhoja sekaan. Palkkari jää tietysty kans pois
Lepopäivä
Ke.
Safkat samat kuin maanantaita
Reenit:
Alatalja / kulmasoutu alataljassa 2 x lämpp. + 3 x 6
(vaihtelee reenikerroittain kumpi tehdään)
Ylätalja / ”selkäkone” (semmoinen Davidin hässäkkä) 1 x lämpp. + 3 x 8
SJMV 3 x lämpp + 3 x 6
Reisikoukistus reisipenkissä 1 x lämpp. + 3 x 8
Hauiskääntö vinotanko / kp. / keskitetty kp. 1x lämpp. + 3 x 8
(vaihtelee reenikerroittain mikä tehdään)
Hauiskääntö myötäote / rannekääntö 1 x lämpp. + 2 x 15
(vaihtelee reenikerroittain kumpi tehdään)
Kohautukset 1 x lämpp. + 2 x 15
To.
Safkat, kato tiistai
Välipäivä
Pe.
Safkat ja sali samat kun maanantaina
La.
Kävelylenkki (jos keli sallii) tyhjällä pakilla 55-65min.
Safkat samat kuin muinakin lepopäivinä
Su.
Lepopäivä
Safkat samat kuin muinakin lepopäivinä
Ma.
Kato keskiviikko.
Eli tommosella on nyt menty. Rahkan ja raejuuston puuttuminen johtuu laktoosi-intoleranssista joka on sen verta paha, että myös Hyla-kamoista tulee paljon syötynä oireita, maitojuomaa tulee vedettyä 0.5-1.0 l/vrk. Noi safkat ei nyt joka päivä ole ihan noin orjallisia, kyllä ne vaihtelee enemmän. pääpiirteittäin noissa kuitenkin yritetään pysyä. Noilla safkoilla tulee makrojakaumaksi grammoina about:
Salipäivä Lepopäivä
Protu n.240g n.200g
Hiilarit n.120g n.100g,
Rasvat n.70g n.50-60
kcal n.2000 n.1600-1800
Eli otan avoimin mielin vastaan arvosteluja, kyselyjä mielipiteitä jopa vit…ja

.
Mitä pitäis muuttaa jos / kun reeni ”jäsähtää”?? Tiedän että noi kokonaiskalorit kuulostaa tosi pieniltä, mutta eikö ne kannata kuitenkin tossa pitää kun homma kulkee?? Toi fläsän poistaminen on kyllä nyt etusijalla, rupes jo haittaan terveyttä!! Veriarvot pers…tä, verenpaine koholla. ym.
KIITOS, kun jaksoit lukea tän vuodatuksen loppuun

!!