Erikoisimmat aterianne

Liittynyt
11.8.2003
Viestejä
592
Tulipa tämmöinen idea, eli mitkä ovat olleet erikoisimmat ateriakokonaisuutenne? Tilanne esim. kun jääkaapi ammottaa tyhjyyttään eikä kauppaankaan jaksa tai pääse. Eli ei haeta nyt niitä kaikista eksottisimpia yhdistelmäreseptejä (kuten täällä oli: http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=43575) vaan "kaapin pohjilta kaavittua" tavaraa.

Aloitan itse tämän melko laimealla setillä, nimittäin äskettäin päivälliseksi:
- iso lautasellinen kaurapuuroa
- kananmuna
- porkkanoita
- porsaan ulkofileepihvi

Laimeeta, laimeeta.. Mutta kyllä toi puuron syöminen hieman tuntui oudolta pihvin päälle.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Noh, tämä on "eksoottinen" mutta myös erikoinen..

Pariisin perunoita
Joku tipipihvi missä ananas rengas päällä korppujauhoa(?)...ananasrankaan ja tipipihvin välissä näytti olevan erikeepperiä....
Ihmeellistä juustojuttua (melkein kuin jäätelöä).
 
tää ei ole oma mut kaveri raapi jääkaapin sisällöstä asteen verran omalaatuisen pizza, siinä tais olla ketsuppia, meetvurstia, silliä, lenkkimakkaraa, cheddarjuustoa ja mahdollisesti vielä jotain muuta. näytti aika kuvottavalta mut hyvin sille kelpas :)
 
Kumma kun ei nyt tule mieleen, vaikka olen aika erikoisia settejä kyllä vääntänyt. Naudan sisäfileetä joskus gourmee-meinigillä syötiin.

Pihveinä puoli kiloa lihaa mieheen, paistettuna ryynimakkaroiden rasvassa, ei ollut muuta rasvaa.
Toki ryynäreitä sitten 2 kpl mieheen.

Kyytipojaksi kaurapuuroa ruskealla riisillä ja sekavihanneksilla, sekä meikän improvisoitua kastiketta:

Kuumaa vettä, suolaa, suurustetaan chilijauheella ja lisätään ketsuppia sekaan


Bon appetit. Oli hyvää.
 
Lisää tuli heti mieleen.

Kuorellisista perunoista tehtyä muussia. Resepti:

Aperatiiviksi 2 päivän känni ja kokatessa mahallinen kaljaa ja muutama desi viinaa.

10 keitettyä perunaa kuorinenn kattilaan. 50 g voita, ripaus suolaa ja loraus maitoa. Lyödään alle 15 kertaa perunanuijalla. Nautitaan, puolet perunoista on vielä kokonaisia mutta se kuuluu asiaan.


Kännikaurapuuro:
Normaalia kaurapuuroa noin litra tai kaksi. Sekaan 50+ g merisuolaa. Tulee liian suolaiseksi. Kompensoidaan 100 grammalla voita ja 300 grammalla sokeria. Nautitaan.


Nämä reseptit eivät välttämättä sovi kisaan valmentautuvalle bodarille, mutta muuten ovat kokeilemisen arvoisia.
 
Ei sinänsä mikään ihmeellinen, mutta ajankohta tosin on, milloin tuon vedin. eli söin joskus kouluaamuna aamupalaksi kaksi lihapiirakkaa, kumpaankin kolme nakkia sisälle ja sinne sit kaikki sörsselit viel. Ei tullu mikään hyvä olo.
 
Edelleenkin varmaan se banaanikana, mitä kovin moni ei ole tainnut maistaa...Mutta saamarin hyvää!:kuola:
 
Ratu sanoi:
Sian kärsää paistettuna.

Ostat elintarvikkeesi eläinkaupasta?
 
Ei muuten mikään erikoinen, mutta valmistustapa teki siitä erikoisen:
Serkkupoika nimittäin joskus muutama vuosi sitten keitti kauheessa lämärissä nuudeleita. Kaksi pussia nuudeleita ja 5 pussia chilijauhetta. No, ei siinä vielä kaikki. Nuudeleitahan piti sitten keittää ~30 minuuttia, kun vähän unohtu että ne on hellalla.

Makuelämys oli kyllä jokseenkin erikoinen. Ylikypsää limaista nauhaa joka ei maistu muulle kuin chilille.
 
kaveri lähti kerran dokailuviikonlopun jälkeen aamulla kouluun. Ei ollu mitään ruokaa niin nykäs siinä lähtiessä sitten Weetabixiä ja kotiviiniä (lue: saatanan pahaa kiljua) huiviin.:rock: Ite ajattelin ton coctailin jättää väliin.
 
Naapuripitäjän perinneruoka (?): Pottumuusia ja mustikkasoppaa. En ole koskaan maistanut ja taidan jättää maistamattakin.

Koulussa oli joskus joku ihmeellinen kansainvälinen viikko ja yhtenäpäivänä oli intialaista (tms.) kanaa. Mausteina oli vissiin inkivääriä ja kardemummaa kun koko homma tuoksahti aivan joulupipareilta ja kyllä makukin hieman pipariin vivahti. Tulipahan syötyä, mutta jos tuommoista joskus vielä tulee vastaan niin passaan.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom