Erikoisimmat aterianne

Edellisen olkani yli luettuaan naiseni totesi, että ranskalaiset pitää dipata kinuskikastikkeeseen! :eek:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Parhaillaan hörpin iltapalaksi eräänlaista pirtelöä, joka sisältää:
-30g kaseiinia
-kourallinen parsakaalia
-30g oliiviöljy
-20g manteli
-yks raaka luomumuna ilman kuoria
-20g pellavarouhetta
-tyrnimehua
-kevytmaitoa niin että notkistuu
mausteena vanha kunnon suola

On ainakin tämän vuorokauden erikoisin resepti meidän perheessä. Eikä yhtään paskemman makuista.
 
Joskus penskana tuli serkkujen sikalassa syötyä sian rehuja. Makua on vaikea kuvailla, mutta muistan sen kyllä lopun ikääni.
 
Penskana konttailin pihalla rennolla fiiliksellä ja löysin kärpässienen, olin kuulema kerinny maistaakin:rock:
Porukat oli ollu hieman paniikissa:wtf:

Itse en muista mitään, mutta kuuleman terveyskeskuksessa olivat käyttäneet.

En muista miltä maistu, enkä aio ottaa selvää.
Punainen kärpässieni haisee kuselle ja maistuu pähkinälle.
 
Erikoisin ateria oli kerran Romanian rajalla eräässä hotellissa jossa oltiin kutsuvieraina ukon työpaikan kautta. Oli joku juhla illallinen jossa oli kaikki ruokailu pitkän kaavan mukaan ja ensimmäisenä oli joku keitto jossa oli jotain outoja pallukoita ja kukaan ei osannut kertoa englanniksi että mitä se on ja samoin unkariksikaan se ei oikein kääntynyt että oltaisi saatu selvää siitä. Mutta hyvää oli.
Lyön vaikka vetoa että tiiän mitä ne oli! :D
Kenties näitä..? http://www.labuznik.com/images/articles/200407/2004072302.jpg
 
Perunamuusi (vain Felixin jauhe-pika-hässäkkä kelpaa) + verilettuja + ketsuppia reilusti + suolaa + sekotus mössöksi = :kuola: :5:
 
Perunamuusi (vain Felixin jauhe-pika-hässäkkä kelpaa) + verilettuja + ketsuppia reilusti + suolaa + sekotus mössöksi = :kuola: :5:

Tätä seikotusta tuli syötyä ala- ja yläasteella kerran kuukaudessa.
 
En viitsinyt uutta aihetta aloittaa joten kysäisempä tätä kautta. Eli siis ostin kokeilumielessä Ultra Whey 8100 protskua ja otin vähän erikoisemman maun eli minttu-suklaa. No sekoittelin sen tuohon veteen ja ajattelin yötä vasten juopotella sen, mutta pthyi! Sehän oli aivan kuoleman makuista tavaraa ainakin veden kanssa. Kokeilin sitten maidolla ja kyllä se sillä alas meneepi mutta aika nihkeästi kuitenkin. Elikkäs ajattelimpa kysäistä että millaisias erikoisia kikkoja teillä on että saatte pahanmakuisen protskun maistumaan jopa hyvältä? Itse ajattelin että kokeilen sekoittaa sitä desin pari huomiseen ananasrahkaani jospa se siten menisi alas. Eikai se niin paljon siihen imeytymiseen vaikuta, vaikka rahkaan sekoittaapi, jos sen sitten illalla syö ennen nukkumista, kun ei sen tarvitse mitenkään nopeasti kuitenkaan yöllä imeytyä käsittääkseni?
 
En viitsinyt uutta aihetta aloittaa joten kysäisempä tätä kautta. Eli siis ostin kokeilumielessä Ultra Whey 8100 protskua ja otin vähän erikoisemman maun eli minttu-suklaa. No sekoittelin sen tuohon veteen ja ajattelin yötä vasten juopotella sen, mutta pthyi! Sehän oli aivan kuoleman makuista tavaraa ainakin veden kanssa.

Kokeilin sitten maidolla ja kyllä se sillä alas meneepi mutta aika nihkeästi kuitenkin. Elikkäs ajattelimpa kysäistä että millaisias erikoisia kikkoja teillä on että saatte pahanmakuisen protskun maistumaan jopa hyvältä?

Itse ajattelin että kokeilen sekoittaa sitä desin pari huomiseen ananasrahkaani jospa se siten menisi alas. Eikai se niin paljon siihen imeytymiseen vaikuta, vaikka rahkaan sekoittaapi, jos sen sitten illalla syö ennen nukkumista, kun ei sen tarvitse mitenkään nopeasti kuitenkaan yöllä imeytyä käsittääkseni?

Rahkan sekaan vaan. Maito(rahka) vaan hidastaa proteiinien imeytymistä.

Mä en oo jaksanut enää sekoitella protskuja mihinkään. Maustamatonta UFS Wheytä vedän välipäivinä pari desiä ihan pelkän veden kanssa. Kaikkeen tottuu. Aika äkkiä toikin sekoitus alkoi maistumaan ihan hyvältä. :)
 
Ei nää mitään yli-ihmeellisiä oo etenkään tän foorumin mitta-asteikolla, mutta aika sotkuja kuitenkin.

Pelkkää maustamatonta tofua, jonka päälle ketsupista ja isolaattijauheessa mössöä.

Joskus keitin kaurapuuron appelsiinimehuun (siis mikrossa).

Lättyjä oon joskus tehny mm. isolaatista, sokerittomasta mehutiivisteestä ja mannaryyneistä (joissa oli btw jauhomatoja, huomasin vasta seuraavana aamun. No mitäs tuosta, prodea).

Paistoin pannulla rasvassa pinaattia ja (taas) isolaattia, siitä tuli sellasia yllättävän hyviä lättyjä.
 
Rahkan sekaan vaan. Maito(rahka) vaan hidastaa proteiinien imeytymistä.

Eikai tuo niin haittaa jos sen rahkan yötä vasten ottaa ja vaikka toisen kerran aamupalalla. Kun ei ole mitään tarvetta käsittääkseni saada nopeasti imeytymään vielä silloin. Olisi eriasia jos suoraan treenin jälkeen palkkarina vetäisi eikös vain?
 
Eikai tuo niin haittaa jos sen rahkan yötä vasten ottaa ja vaikka toisen kerran aamupalalla. Kun ei ole mitään tarvetta käsittääkseni saada nopeasti imeytymään vielä silloin. Olisi eriasia jos suoraan treenin jälkeen palkkarina vetäisi eikös vain?
Näin on. Ja muutenkin taitaa noi imeytymisnopeuksien hyödyt olla niin minimaalisia, että ei varmaan haittaa vaikka (välillä) sekoittaisi palkkarinkin maitoon.
 
Vaasan ruispala, päälle margariinia, pari paksua juustosiivua ja löräys hunajaa. Syntisen hyvää.
 
Hyi helkkari ei kyllä tunnu toimivan tuo suklaa-minttuprotsku minkään kanssa notta saisi siedettävän makuista. Kokeilin rahkaan ja hyi saatana! :D Jäi sitten ilta protskut saamatta ku tietysti pilasin kaiken rahkan. ^^ No tänään koitan jäätelön sekaan laittaa tai siis teen pirtelöä siitä sotkusta. Saa nähä miten äijän käy tai sitten kohta on myydään-osiossa ilmoitus että "vähän käytetty whey 8100 minttu-suklaa protskusäkki lähtee halvalla" ^^
 
Mun erikoisin ateria tuli eteen kesän Namibian reissulla. Varras missä oli strutsia, seepraa, krokotiilia, gudua ja kanaa. Näistä krokotiili oli oikeasti outoa. Vähän niinku siian ja naudan sekotus:)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom