- Liittynyt
- 11.4.2003
- Viestejä
- 2 979
Mitä luokkaa ovat erityyppisten lisäravinneproteiinien nopeudet? Tässä nyt tarkoitan optimaalista tilannetta, missä muut osa-alueet eivät vaikuttaisi imeytymiseen. (rasvat, muu ruoka mahassa...)
Erilaiset herat, hydrolysoidut yms?
kaseiini?
soija?
Perustuuko rasvan (esim. rypsäri) proteiinin imeytymistä hidastava vaikutus elimistön käyttäytymiseen vai sitooko rasva vain "mekaanisesti" protskun mahalaukkuun pitemmäksi aikaa? Ilmeisesti kaseiinin hitaus perustuu juuri tähän viimeksi mainittuun?
Erilaiset herat, hydrolysoidut yms?
kaseiini?
soija?
Perustuuko rasvan (esim. rypsäri) proteiinin imeytymistä hidastava vaikutus elimistön käyttäytymiseen vai sitooko rasva vain "mekaanisesti" protskun mahalaukkuun pitemmäksi aikaa? Ilmeisesti kaseiinin hitaus perustuu juuri tähän viimeksi mainittuun?