Ei jaksa syödä

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja liquidi
  • Aloitettu Aloitettu
Dippi ounaa. Viimeisimpiä kavereita, jonka kanssa alkaisin väittelemään säteilystä... :D
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eikä tarvitse paljoa säteilyistä edes tietää, niin ei tuo huutelu paljoa vakuuta ilman viitteitä sitä tukemassa. No jos kerran tehosta on kyse, niin mikroruoka kannattanee sitten ainakin lämmittää sulatuksella tai mahdollisimman pienellä wattimäärällä. :D
 
Justjust. Mikähän sun ongelma on? Tulet tänne 14 postin historialla paasaamaan vähähiilarisesta dietistä, josta on täällä kirjoitettu jo vuosia ja joka on ihan toimivaksi havaittu monien kirjoittajienkin toimesta. Ei se ole mikään uutinen täällä, että vähähiilarisella dietillä paino tippuu, tuntuu hyvältä ja että sekin toimii. Lukisit vähän palstaa ennen kuin alat pitää saarnaa siitä, kuinka ylivoimanen joku tutkimuksista (johon et myöskään linkannut) lukemasi dietti on jokaiselle iästä, liikunnasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Se mistä sulle tuossa yllä kuittailtiin oli nuo sun mikroaaltojutut (joissa vetoat tutkimuksiin mutta et suostu antamaan viitteitä) ja fanaattisuus täyden hiilarittomuuden puolesta. Kukaan ei ole sanonut, että vähähiilarinen dietti on paskaa.

Tarkoitan terveysvaikutuksia. Tällä hetkellä elän Suomessa sangen epäedullisessa asemassa enemmistön dominoimana. Eikö olisi hienoa että yleinen bakteerikammo poistuisi ja alkaisimme saada esim. oikeeta pastoroimatonta ja homogenisoimatonta maitoa, joka sisältää sellaisen määrän suojaravintoa että oksat pois. Käsitelty maito taasen aiheuttaa joillekkin laktoositautia ja on suorastaan haitallista. Sama homma tehoviljellyssä lohessa, naudassa, possussa, kaikessa. Suomalaisten pitäs tajuta, että halpa ruoka ei ole hyvästä vaan kannattaa maksaa vähän enemmän niin saa terveellisempää ruokaa. Olisi hyvä että ihmiset ostas luomuvaihtoehtoja eikä aina halvimpia, koska halvimmalla tuotetun tukeminen paukahtaa jossainvaiheessa vielä omaan nilkkaan, oikeesti. Lyhyempi logistinen ketju mahdollistaisi tuoreempia elintarvikkeita ja pientilalta vois hakea maitoa ilman että se tarvisi ajaa valion koneiston läpi, ois hienoo. Tukekaa luonnomukaista.

Eikä tarvitse paljoa säteilyistä edes tietää, niin ei tuo huutelu paljoa vakuuta ilman viitteitä sitä tukemassa. No jos kerran tehosta on kyse, niin mikroruoka kannattanee sitten ainakin lämmittää sulatuksella tai mahdollisimman pienellä wattimäärällä. :D

Teho menee suoraan vesimolenkyyleihin ja saa ne pyörimään vimmatusti. Tuollainen kineettinen energia tuhoaa varmasti ympäriltään mitä vain, kun taas kattilalla lämmittämällä lämpö kulkeutuu hitaasti johtumalla eikä suoraan lävistämällä. Ei kiinnosta jauhaa, tehkää miten tykkäätte enkä jaksa kaivaa teille nyt tutkimuksia, koska voitte tehdä sen itsekkin, jos kiinnostaa. Halusin vain neuvoa jotain aloittelijaa omilla kokemuksilla. Ja lämmittäkää se koiran mikroruoka ja katsokaa mitä tapahtuu. :)
 
Samaa mieltä, mutta esim. oman nykybudjetin valossa luonnonmukaisimman vaihtoehdon suosiminen on lähes mahdotonta.
Ainakin jos haluan noudattaa parhaiten harrastustani tukevaa ruokavaliota, ja erityisesti saada siitä tarpeeksi makroravinteita päivittäin.

Ja sillä mikrossa lämpätyllä ruualla ja vitamiinitabuilla on papu näin natutreenaillessakin kasvanut aika helvetin hyvin. Been there, done that, jo yli 10 vuotta. Ja flunssaakin on ollut keskimäärin kerran kahdessa vuodessa. Dieetilläkin.
 
luulisi että tällä on juuri päinvastainen vaikutus. luulisi että reilun vesimäärän jälkeen se ruoka uppoaisi entistä huonommin.

En tiedä hetkellisestä vaikutuksesta. Mutta elimistö joutuu "käsittelemään" kaiken veden,jonka juot ja lämmittämään sen ruumiinlämpöön ja sitä kautta vähän väliä kun siemailee vettä niin aineenvaihdunta kasvaa ja menee enemmän tavaraa kropasta läpi-> nälkä.
 
Samaa mieltä, mutta esim. oman nykybudjetin valossa luonnonmukaisimman vaihtoehdon suosiminen on lähes mahdotonta.
Ainakin jos haluan noudattaa parhaiten harrastustani tukevaa ruokavaliota, ja erityisesti saada siitä tarpeeksi makroravinteita päivittäin.

Ja sillä mikrossa lämpätyllä ruualla ja vitamiinitabuilla on papu näin natutreenaillessakin kasvanut aika helvetin hyvin. Been there, done that, jo yli 10 vuotta. Ja flunssaakin on ollut keskimäärin kerran kahdessa vuodessa. Dieetilläkin.

Kyllä se kasvaa, mutta oletko ajatellut kuulutko niihin useisiin suomalaisiin joilla verisuonet ei ole kunnossa. Hiljaista inflammaatiota ei voi tuntea, se on krooninen tulehdustila. Mihinkään krooniseen sairauteen ei yllättäen lääkäri osaa auttaa mitenkään. Otetaan esimerkiksi verisuonitaudit. Annetaan verenpainelääkettä, annetaan kolesterolilääkettä, kuka hyötyy ei ihminen vaan lääketehdas. Mitä hoitaa verenpainelääke, ei mitään. Se laskee vain painetta ei muuta. Paineen nousu johtuu jostain, eikö? Se on elimistön reaktio jostain, oletko ajatellut? Samoin kuin kolesterolin nousu, se johtuu jostain. Syynä on väärä ravitsemus, väärä ravitsemus pikältä ajalta. Krooniset sairaudet kehittyvät hitaasti. Lääkkeet ovat sellainen bisnes nykymaailmassa, että ei uskos. Kuitenkaan mikään lääke ei voi korvata väärää ruokavaliota ja parantaa sen aiheuttamia pitkäaikaisia kroonisia sairauksia. Tajuatko? :)
 
Kuitenkaan mikään lääke ei voi korvata väärää ruokavaliota ja parantaa sen aiheuttamia pitkäaikaisia kroonisia sairauksia. Tajuatko? :)

Tämä on selvää, tosin taitaa luomutuotteiden käytöstä saatu hyöty hävitä marginaalisena kansanterveyttä tutkittaessa (ja uskoakseni myös yksilön lihasmassaa;)).
Se ja sama mistä se peruna ja lohi siihen lautaselle ilmestyvät, kunhan edes ilmestyvät.

Olisit nyt jatkanut tuota keskustelua ruuan lämmityksestä säteilyllä, olisimme kaikki oppineet jotain kun dippi olisi avannut sanaisen arkkunsa kunnolla.

ps. eihän sulla ole uunia tai leivänpaahdinta ;)
 
Tämä on selvää, tosin taitaa luomutuotteiden käytöstä saatu hyöty hävitä marginaalisena kansanterveyttä tutkittaessa (ja uskoakseni myös yksilön lihasmassaa;)).
Se ja sama mistä se peruna ja lohi siihen lautaselle ilmestyvät, kunhan edes ilmestyvät.

Olisit nyt jatkanut tuota keskustelua ruuan lämmityksestä säteilyllä, olisimme kaikki oppineet jotain kun dippi olisi avannut sanaisen arkkunsa kunnolla.

ps. eihän sulla ole uunia tai leivänpaahdinta ;)

Täh. Mistäköhän luulet, että luomu olisi marginaalinen asia kansanterveydessä? Sydän ja verisuonitautitien, syöpien, diabeeteksen, liikalihavuuden ilmiömäinen lisääntyminen kansamme keskuudessa, mistäköhän johtuisi? Atrian, saarioisen, raision, valion, HK:n kaikkien näiden puljujen hyllyille pukkaama tavara on syypää, sekä tietysti hiilarikoukkuun ajetut ihmiset mättävät karkkia ynnä muuta aivan valtavia määriä. Täällä jauhetaan, että Suomalainen ruoka on terveellistä. Se on vain illuusiota. Hommaan tulee vielä muutosta, mutta mitään ei tietenkään saateta kansan tietoon, ei. Esim transrasvaa on margariineissa ollu luokkaa 30% vielä muutama vuosikymmen sitten, nyttemmin ne on niistä melkolailla poistettu. Tästä ei ole kuitenkaan kansalle paljoa mainostettu. Eikä myöskään siitä että elintarviketuottajilla on lupa käyttää transrasvaa tuotteissaan edelleen (esim. kekseistä ja kaupan pullista löytyy) tai ei ole kerrottu mitä haittoja voi olla kun karjalle on nyt annettu lupa syöttää GM soijaa JNE. Ei täällä paljo kerrota mistää. Alkaa ottaa pannuun ku ajattelee näitä, mutta ei voi mitää. Pitäs kansan olla valveutunutta.
 
Täh. Mistäköhän luulet, että luomu olisi marginaalinen asia kansanterveydessä? Sydän ja verisuonitautitien, syöpien, diabeeteksen, liikalihavuuden ilmiömäinen lisääntyminen kansamme keskuudessa, mistäköhän johtuisi?

Johtuisko vaikka yleisestä elintason noususta ja mahdollisuudesta syödä tasan kaikkea mitä haluaa, niin paljon kun haluaa. Jokainen voi katsoa sen liikalihavuutensa kanssa ihan vaan peiliin, ei sitä kukaan väkisin ole niitä HK:n lihapullia naamaan työntämässä. Totta helvetissä se näkyy kansanterveydessä, jos aina vain suurempi osa ei tee juurikaan mitään fyysistä työtä, ja samalla syö entistä epäterveellisemmin.

Se on tässä mittakaavassa aivan sama onko ne pullat leivottu takapihan viljasta vai siitä geenimanipuloidusta tavarasta, joka on tuotettu toisella puolella maapalloa.
 
Huomaathan alchesay nyt että luomu ei tarkoita valintaa karkin ja rintafileen välillä vaan sitä kuinka se rintafile on kasvatettu. Ainakin näin minä olen tuon luonnonmukaisen valmistuksen ymmärtänyt. Tuo muu jauhantasihan on ihan yleistä ravinto-oppia ja siitä tuskin kukaan on kanssasi eri mieltä tällä foorumilla.
 
Teho menee suoraan vesimolenkyyleihin ja saa ne pyörimään vimmatusti. Tuollainen kineettinen energia tuhoaa varmasti ympäriltään mitä vain, kun taas kattilalla lämmittämällä lämpö kulkeutuu hitaasti johtumalla eikä suoraan lävistämällä.

Mikroaaltosäteily läpäisee orgaanisen kudoksen noin sentin syvyydelle ja paikallinen lämmitysteho pienenee jo ennen tuota. Infrapuna häviää vain jonkin verran tuossa läpäisyssä kun kerran kyse on melkein saman alueen säteilystä.

En pistä viitettä, kun voit itsekin hakea sen.

Oletko koskaan sulattanut isoa jäistä lihamurikkaa mikrossa? Siitä pinnasta sisäänpäin se sulaa ja mekanismi on pääosin, yllätys yllätys JOHTUMINEN. Eli pintakerros lämpenee, säteily ei pääse kappaleeseen sisälle vaan lämpö leviää pinnasta syvemmälle.

"Pyörimään vimmatusti". Ei ne pyöri yhtään sen vimmatummin kuin jos tuo materiaali olisi lämmitetty samaan lämpötilaan höyryn tai veden avulla. Lämpötila on suoraan verrannollinen molekyylien kineettiseen energiaan johon sisältyy myös rotaatio- ja vibraatiotilojen virittyminen.

Lämmitysnopeudella taas ei ole mitään vaikutusta molekyylien pilkkoutumiseen, koska se on satunnaisprosessi joka vaatii vain tarpeeksi suuren energian ympäristöstä. Kananmunan valkuainen koaguloituu ihan samalla tavalla riippumatta siitä, tiputatko kananmunan jo valmiiksi kiehuvaan veteen vai keitätkö ne hitaasti.

Anna nyt asian jo olla tai näytä nyt ainakin jotain viitteitä.
 
Johtuisko vaikka yleisestä elintason noususta ja mahdollisuudesta syödä tasan kaikkea mitä haluaa, niin paljon kun haluaa. Jokainen voi katsoa sen liikalihavuutensa kanssa ihan vaan peiliin, ei sitä kukaan väkisin ole niitä HK:n lihapullia naamaan työntämässä. Totta helvetissä se näkyy kansanterveydessä, jos aina vain suurempi osa ei tee juurikaan mitään fyysistä työtä, ja samalla syö entistä epäterveellisemmin.

Se on tässä mittakaavassa aivan sama onko ne pullat leivottu takapihan viljasta vai siitä geenimanipuloidusta tavarasta, joka on tuotettu toisella puolella maapalloa.

Ideaalista ruokaa ihmiselle on se mitä se on syönyt iät ajat. Eli sellaisen eläimen lihaa, joka on saanut itse valita ruokansa. Tehotuotettu liha aiheuttaa sairautta, ei luonnomukainen. Luonnonmukainen ravinto edistää terveyttä ja vahvistaa vastustuskykyä. Lisäksi kaikki ne kemikaalit jota nykyihminen saa ravinnostaan aiheuttaa kemikaalista stressiä ja kuluttaa elimistön vitamiineja ja antioksidantteja. Monet lisäaineet on yhdistetty syöpiin ja muihin vakaviin sairauksiin. Väittämäsi perusteella ihminen pysyy hoikkana jos vain liikkuu. Ihminen ei lihoa, jos sen ravinnonsäätely toimii. En edes käsitä mitä viimeinen lause tarkoittaa. Joka tapauksessa keliakia on vain jäävuoren huippu. Pojoisen ihmiset eivät ole sopeutuneet viljaan.. Turha väitellä teijän kanssa joten vaikenen.

Mikroaaltosäteily läpäisee orgaanisen kudoksen noin sentin syvyydelle ja paikallinen lämmitysteho pienenee jo ennen tuota. Infrapuna häviää vain jonkin verran tuossa läpäisyssä kun kerran kyse on melkein saman alueen säteilystä.

En pistä viitettä, kun voit itsekin hakea sen.

Oletko koskaan sulattanut isoa jäistä lihamurikkaa mikrossa? Siitä pinnasta sisäänpäin se sulaa ja mekanismi on pääosin, yllätys yllätys JOHTUMINEN. Eli pintakerros lämpenee, säteily ei pääse kappaleeseen sisälle vaan lämpö leviää pinnasta syvemmälle.

"Pyörimään vimmatusti". Ei ne pyöri yhtään sen vimmatummin kuin jos tuo materiaali olisi lämmitetty samaan lämpötilaan höyryn tai veden avulla. Lämpötila on suoraan verrannollinen molekyylien kineettiseen energiaan johon sisältyy myös rotaatio- ja vibraatiotilojen virittyminen.

Lämmitysnopeudella taas ei ole mitään vaikutusta molekyylien pilkkoutumiseen, koska se on satunnaisprosessi joka vaatii vain tarpeeksi suuren energian ympäristöstä. Kananmunan valkuainen koaguloituu ihan samalla tavalla riippumatta siitä, tiputatko kananmunan jo valmiiksi kiehuvaan veteen vai keitätkö ne hitaasti.

Anna nyt asian jo olla tai näytä nyt ainakin jotain viitteitä.

Tottakai ymmärrän ja käsitän, mutta ero on siinä, että säteet vaikuttavat suoraan ainoastaan vesimolenkyyleihin (resonanssi-ilmiö), eli ainoastaan vesimolenkyylit voivat ottaa vastaan energiaa sätelystä ja ottavatkin heti paljo, koska vesi kuumuu niin hetkessä, muun ruuan säteilyyn reagoimatta. Kattilassa lämpö johtuu tasaisesti ja vaikuttaa kaikkiin ruuan osiin, eikö? Tästä on tosiaan tutkimuksia, mutta en jaksa niitä teille etsiä koska en ole niitä koskaan lukenut. Olen vain lukenut, että niitä on. Lämmittäkää se koiranruoka ja syöttäkää koiralle ja kattokaa tapahtuuko mitään.

Jos 1cm syvyydestä ravintte tuhoutuu niin se on iso osa.
 
Kaikelta keuhkoamiseltasi voisit lukea mitä sulle kirjoitetaan. Varmasti ymmärrät mitä Sepsis tuossa tarkoitti, saman asianhan minä esitin ko. postin yläpuolella.

Keskustelua tässä yritettiin vaan mahdottomaksi käy jos et kestä lainkaan perusteltuja vastaväitteitä tai edes lisäkysymyksiä. I'm done :)
 
Kyllä se kasvaa, mutta oletko ajatellut kuulutko niihin useisiin suomalaisiin joilla verisuonet ei ole kunnossa. Hiljaista inflammaatiota ei voi tuntea, se on krooninen tulehdustila. Mihinkään krooniseen sairauteen ei yllättäen lääkäri osaa auttaa mitenkään. Otetaan esimerkiksi verisuonitaudit. Annetaan verenpainelääkettä, annetaan kolesterolilääkettä, kuka hyötyy ei ihminen vaan lääketehdas. Mitä hoitaa verenpainelääke, ei mitään. Se laskee vain painetta ei muuta. Paineen nousu johtuu jostain, eikö? Se on elimistön reaktio jostain, oletko ajatellut? Samoin kuin kolesterolin nousu, se johtuu jostain. Syynä on väärä ravitsemus, väärä ravitsemus pikältä ajalta. Krooniset sairaudet kehittyvät hitaasti. Lääkkeet ovat sellainen bisnes nykymaailmassa, että ei uskos. Kuitenkaan mikään lääke ei voi korvata väärää ruokavaliota ja parantaa sen aiheuttamia pitkäaikaisia kroonisia sairauksia. Tajuatko?

"Tajuatko?" Ihan kuin olisin väittänyt jotain quotessa mainitsemaasi vastaan. Sinun antisi ainakaan tässä threadissa ei ole kovin uutta tietoa toistaiseksi suonut. Ja tiedoksi, kolesteroli, paineet, ja muutkin arvot ovat toistaiseksi ihannearvoissa. Vaikka mikrossa on tullut ruoka lämmitettyä tuon tuosta. Enkä todellakaan tarkoita että olisin vetänyt koko ajan jotain mikrolättyjä.
Koeta pysyä aiheessa, äläkä ala saarnaamaan jatkuvasti sen vierestä asioita, jotka luultavimmin ovat helvetin monelle tämän foorumin kävijälle jo ennestään tuttuja.

Ja se on molekyyli, ei molenkyyli. Ja miekin olen kuullut ja lukenut muiden lukeneen kaikenlaista.
 
"Tajuatko?" Ihan kuin olisin väittänyt jotain quotessa mainitsemaasi vastaan. Sinun antisi ainakaan tässä threadissa ei ole kovin uutta tietoa toistaiseksi suonut. Ja tiedoksi, kolesteroli, paineet, ja muutkin arvot ovat toistaiseksi ihannearvoissa. Vaikka mikrossa on tullut ruoka lämmitettyä tuon tuosta. Enkä todellakaan tarkoita että olisin vetänyt koko ajan jotain mikrolättyjä.
Koeta pysyä aiheessa, äläkä ala saarnaamaan jatkuvasti sen vierestä asioita, jotka luultavimmin ovat helvetin monelle tämän foorumin kävijälle jo ennestään tuttuja.

Ja se on molekyyli, ei molenkyyli. Ja miekin olen kuullut ja lukenut muiden lukeneen kaikenlaista.

Kerta kiellon päälle. Puhutaan elintasosairauksista, jotka johtuvat kokoiän kestävistä huonoista valinnoista ravinnossa 10 tai edes 40 vuotta ei ole riittävä aikaväli, että oireet näkyy. 50-60vee sitte alkaa näkyyn. En halua väitellä enkä moittia teitä täällä. Hyökkäätte vain kuin susilauma kun heitin vinkkejä alottelijalle. Voitte itse ruveta ottamaan asioista selvää, ei kenenkään kannate teille yrittäa tuoda tietoa näin. Se lähtee omasta kiinnostuksesta, kuten omalla kohdallani. Jättäkää omaan arvoon jos ette pidä minkään arvoisena.
 
Minulle on sama miten syötte. Suositukset tulevat kuitenkin ravinnon suhteen vielä muuttumaan jossain vaiheessa sillä Amerikoissa on Harvardissa tehty pitkäaikaistutkimusta jonka väliraportti toukokuu -03 julkaistiin New England Journal of Medicinessa. Tutkimus jatkuu, mutta se on kumoamassa perinteisen vähäkalorisen dieetin vähähiilihydraattisella vaihtoehdolla. Tulosten mukaan dieetti toimii ja on turvallinen ja omaa enemmän terveysvaikutteita kuin kaloridieetti. Muutos tulee aina tänne jäljessä, mutta tulee varmasti niin kuin tänne aina kaikki Amerikasta tulee.
Herätys:david: kukaan ei ole väittänyt, etteikö matatalahiilihydraattinen dieetti ole tehokas, jopa monet huippukehonrakentajat menevät melko alas hiilarimäärissä etenkin dieetin loppua kohden, jolloin on täysin tavallista, että päivän hiilarit tulevat aamupalasta ja treenin jälkeisestä juomasta/kautta muusta nopeasti imeytyvästä ja tätä seuraavasta ateriasta. Mutta enkös minä ja muut ole puhuneet koko ajan maksimaaliseen lihaskasvuun tähtäävästä harjoittelusta, rasvanpoltto on asia erikseen... On vain ikävä kyllä nykyisten tutkimustenkin mukaan tehokkaampaa pitää ne hiilihydraatimäärät edes kohtuullisen korkeina per kiinteä painokilo,jos tarkoitus on tehokkaasti kasvattaa lihasta, muuten kehitys ei ikävä kyllä ole optimaalista, olit sitten naturaali tai et! Insuliini on erittäin anabolinen hormoni, vaikkakin varastoi myös rasvaa kehoon helposti, ja keho ei täytä lihasten ja maksan glykogeenivarastoja rasvalla, oli se sitten minkälaatuista tahansa, ja söit sitä miten paljon tahansa. Sama koskee proteiinia ja suojaravinteita, vaikka nämä kaikki kolme ovat myös erittäin tärkeitä tekijöitä lihaskasvua ajatellen. Mitä kohtaa et ymmärtänyt?
 
Kerta kiellon päälle. Puhutaan elintasosairauksista, jotka johtuvat kokoiän kestävistä huonoista valinnoista ravinnossa 10 tai edes 40 vuotta ei ole riittävä aikaväli, että oireet näkyy. 50-60vee sitte alkaa näkyyn. En halua väitellä enkä moittia teitä täällä. Hyökkäätte vain kuin susilauma kun heitin vinkkejä alottelijalle. Voitte itse ruveta ottamaan asioista selvää, ei kenenkään kannate teille yrittäa tuoda tietoa näin. Se lähtee omasta kiinnostuksesta, kuten omalla kohdallani. Jättäkää omaan arvoon jos ette pidä minkään arvoisena.

Ja kerta kiellon päälle. En ole väittänyt tiettyjä kertomiasi "totuuksia" vastaan, mutta tiettyjä kylläkin. Tuo mitä koetat nyt tolkuttaa ei ole kovin uutta, mutta laittaisit nyt ihmeessä niitä viitteitä esim. tuon mikrohässäkän suhteen ja koettaisit edes argumentoida järkevästi Dipille, niin sinut voisi ottaa vakavammin. Susilauma kun ilmeisesti suuttui vain noista sinun tietyistä ilmeisen heikosti perustelemista väitteistä. Tajuatko? :)
Tuo vähähiilarinen dieetti ja puhtaan ruuan terveellisyys vaan ei ole kovin uutta, mutta sitä vastaan ei kai kovin moni ole täällä vängännytkään?
 
Tästä on tosiaan tutkimuksia, mutta en jaksa niitä teille etsiä koska en ole niitä koskaan lukenut. Olen vain lukenut, että niitä on.
:hyper: Paras perustelu ikinä, käytän tota jatkossa kaikkialla... :D
 
Ja kerta kiellon päälle. En ole väittänyt tiettyjä kertomiasi "totuuksia" vastaan, mutta tiettyjä kylläkin. Tuo mitä koetat nyt tolkuttaa ei ole kovin uutta, mutta laittaisit nyt ihmeessä niitä viitteitä esim. tuon mikrohässäkän suhteen ja koettaisit edes argumentoida järkevästi Dipille, niin sinut voisi ottaa vakavammin. Susilauma kun ilmeisesti suuttui vain noista sinun tietyistä ilmeisen heikosti perustelemista väitteistä. Tajuatko? :)

Ok, Tämä on viimeinen. Lukekaa Antti Heikkilän kirjallisuutta. Tämä mies on ollut 30 vuotta lääkärinä ja omaa paljon tietoa ravintoasioista. Kirjoissaan Heikkilä tuo tuoretta tutkimustietoa kansantajuisesti esiin ja on näin paljon helpompaa käsittää. Uusimpia taitavat olla ravinto ja terveys sekä hyvänolon keittokirja 2. En voisi enempää suositella. Toki netistä löytyy monellaista myös.

Nykyihmisellä on kumma tarve saada kaikesta tieteellistä tutkimustietoa. Tuo tieto ei läheskään aina pidä paikkaansa. Mitään perimätietoutta ei arvosteta. Heikkilällä on käytännön tietoa ja kokemusta omista potilaistaan ja sen vuoksi hän suositelee tietynalaista ruokavaliota.
 
No luojan kiitos. :david: Ja vielä kun pistät suoraa linkkiä johonkin empiiriseen tutkimukseen, jossa tulee todistettua mikrossa lämmitetyn ruuan väittämäsi haitat. Löytyykö Antin kirjasta? Tietenkin kyseisenkaltaisen tutkimuksen pitäisi olla myös mielellään todella pitkäkestoinen ja yhtäjaksoinen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom