- Liittynyt
- 13.2.2005
- Viestejä
- 275
- Ikä
- 40
pakkohan tuota ehrmannia on ollut kokeilla alhaisen hinnan takia. Mutta kun se maku on tunkkanen... muutamaa purkkia ei oo voinut edes syyä kun on maistunu pilaantuneelta vaikka päiväystä pari viikkoa jäljellä.
Nyttemmin olen ruvennut perustamaan pirkkarahkaan, siinä on arvot kohillaan, ja kun purkin avaa siellä ei oo inhaa nestettä juuri yhtään. Joukkoon laittaa vähän maitoa niin saa mukavan notkeaa kamaa. Ainut miinus jonkun verran korkeampi hinta güntherin rahkaan verrattuna :down:
Nyttemmin olen ruvennut perustamaan pirkkarahkaan, siinä on arvot kohillaan, ja kun purkin avaa siellä ei oo inhaa nestettä juuri yhtään. Joukkoon laittaa vähän maitoa niin saa mukavan notkeaa kamaa. Ainut miinus jonkun verran korkeampi hinta güntherin rahkaan verrattuna :down: