- Liittynyt
- 3.9.2003
- Viestejä
- 2 212
- Ikä
- 43
Tyyli on siis "noko toi haukku ensin"? :D
Niin, entä sitten? Ei tässä mitään perusteettomia haukkuja kuitenkaan jaella.
Edit: nyt voi lopettaa offtopicin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tyyli on siis "noko toi haukku ensin"? :D
Sanotaanko vaikka että omaan paljon mielipiteitä koko puoluekentän alueelta. Ja eritoten sen ulkopuolelta.:piis:
kuljetusala sanoi:Aloitetaan kärkevillä faktoilla: Mikäli olet palkansaaja, työtön, opiskelija, eläkeläinen, perheellinen, koulutettu, kouluttamaton on vain yksi vaihtoehto jota kannattaa äänestää ja se on numero 9 eli Halonen.
Mitä sitten tapahtuisi jos suomi saisi kokoomuslaisen presidentin?
1- Tämä mahdollisesti vaikuttaisi myös eduskuntavaalien tulokseen kokoomusta suosien joka taasen vaikuttaisi pidemmällä aikavälillä niin että esimerkiksi julkinen terveydenhuolto supistettaisiin minimiin (eli sairaat pärjätköön omillaan tai jos ei pärjää niin voi voi.
2-Julkinen päivähoito lakkautettaisiin/peruskoulutukseenkin tulisivat lukukausimaksut.
3-Tuloerot kasvaisivat tavalla että ne pienetkin palkankorotukset joita nyt saadaan loppuisivat.
4-Kesälomat tiputettaisiin puoleen eli lyhyesti sen nykyisen 4viikon sijasta lomaa olisikin 2 ja koska myös lomaraha lakkautettaisiin ei perheellä olisi enää varaa lähteä ankkalampea pidemmälle.
5-Opintotukijärjestelmä lakkautettaisiin eli jos opiskelija sinulla ei nyt ole varaa kuin papuihin niin tulevaisuudessa ruuaksi olisi pieniä kiviä.
6-Suomi liittyisi natoon- siitä vaan irakiin taistelemaan yhdysvaltojen öljystä.
7- Suomeen syntyisi suuri työtätekevä köyhälistö eli mahdollisesti joutuisit tekemään 2 tai 3 työtä ja et silti pystyisi kustantamaan esim lastesi opiskelua/terveydenhoitoa.
8-Yleisen hyvinvoinnin laskun myötä yhteiskunta järjestys kärsisi - Mikään määrä poliiseja ei riitä siinä vaiheessa kun ihmisten elämästä tehdään tarpeeksi kurjaa. Ryöstöt lisääntyisivät arviolta 300%.
9- Suomen maine ulkomailla, Useamman vuoden keskieuroopassa asuneena ovat useat kymmenet henkilöt kertoneet saaneensa Halosesta ja hänen kauttaan suomesta erittäin positiivisen kuvan.
Hieman nostalgista huumoria vuodentakaisista pressanvaalikeskusteluista:
Kuljetusala! Tus analysoimaan mitä porvarihallitus tarkoittais!
PS. Onko ne laukut jo pakattu??11??
Ehdotan myös Kimmo Sasia liikenneministeriksi. Nyt kun vaalivoittokin on selvä.
Millä perusteella? Tiedätkö edes kuka on Paavo Väyrynen?
sasia joka jokin aika sitten halusi koventaa tuomiota kuolematuottamuksesta, bling bling
Huonosti menivät vaalit... mutta ehkäpä 4 vuoden oppositiossa olo vahvistaa demareita, ainakin toivottavasti. Ovatkohan ihmiset nyt kuitenkaan miettineet asioita pitkällä aika jänteellä ja laajasti kun piti jotain niinistöä äänestää joka tais vetää aikas monta ehdokasta perässään kokoomukselle, ikävä kyllä.
"jotain Niinistöä" on aika erikoinen ilmaus. Ikään kuin mies olisi vain jokin vähäinen pikkutekijä. Mitä mieltä seuraavista faktoista?Ovatkohan ihmiset nyt kuitenkaan miettineet asioita pitkällä aika jänteellä ja laajasti kun piti jotain niinistöä äänestää joka tais vetää aikas monta ehdokasta perässään kokoomukselle, ikävä kyllä.
Wikipedia sanoi:Sauli Väinämö Niinistö (s. 24. elokuuta 1948, Salo) on suomalainen poliitikko. Hän on entinen kokoomuksen kansanedustaja ja ministeri. Hän oli Paavo Lipposen I hallituksessa oikeusministeri 1995–1996 ja myöhemmin Iiro Viinasta seurannut valtiovarainministeri 1996–1999. Niinistö jatkoi valtiovarainministerinä Paavo Lipposen II hallituksessa 1999–2003 ja siirtyi sen jälkeen Euroopan investointipankin (EIB) varapääjohtajaksi.
Hän on myös toiminut puolueensa puheenjohtajana Pertti Salolaisen jälkeen 1994–2001 ennen Ville Itälää. Koulutukseltaan Niinistö on oikeustieteiden kandidaatin tutkinnon suorittanut varatuomari, joka on toiminut ennen kansanedustajaksi tuloaan hovioikeudenviskaalina 1976–1988 ja asianajajana 1978–1988.
Sauli Niinistö on toiminut myös EDU:n puheenjohtajana 1998–2002, ja hänet nimitettiin EPP:n kunniapuheenjohtajaksi. EIB:n lisäksi hän on toiminut EBRD:n hallintoneuvoston jäsenenä 1996–2003 ja sen hallintoneuvoston puheenjohtajana 1999–2000. IMFC:n jäsenenä Sauli Niinistö on toiminut 2000–2001 edustaen Pohjoismaita ja Baltian aluetta.