- Liittynyt
- 27.1.2004
- Viestejä
- 2 430
Helppo resepti, jolla saa todella hyvänmakuisia proteiinipatukoita. Sopivat massakaudelle erinoimaisesti. Mutta varoituksen sana: kun syöt yhden, haluat syödä koko satsin.
2,5 dl maapähkinävoita (oikeaa, ei mitään sokerimössöä)
8 ruokalusikallista hunajaa
Reilu 3 dl heraproteiinia
2,5 dl kaurahiutaleita
Lisää maapähkinävoi ja hunaja kulhoon, kuumenna mikrossa hetki, jotta voi ja hunaja pehmenevät. Lisää loput ainekset ja sekoita. Jos tuntuu siltä, etteivät ainekset sekoitu ja seos murenee, lisää 1-2 ruokalusikallista vettä. Parhaiten sekoitus onnistuu käsin.
Kun massa on täysin sekaisin, aseta se leivinpaperin päälle ja leivo massasta pitkulainen laatta. Pistä satsi noin tunniksi jääkaappiin kovettumaan, jonka jälkeen voit leikata laatan noin 10-12 yhtäsuureen patukkaan. Patukat säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä, voit myös pakastaa niitä.
Kannattaa kokeilla. Maku on parempi kuin useimmissa kaupallisissa tuotteissa. Ihan tosi. Olen syönyt näitä useamman satsin.
Krediitti reseptistä menee nimimerkille "Bigfella" (ei tältä foorumilta).
2,5 dl maapähkinävoita (oikeaa, ei mitään sokerimössöä)
8 ruokalusikallista hunajaa
Reilu 3 dl heraproteiinia
2,5 dl kaurahiutaleita
Lisää maapähkinävoi ja hunaja kulhoon, kuumenna mikrossa hetki, jotta voi ja hunaja pehmenevät. Lisää loput ainekset ja sekoita. Jos tuntuu siltä, etteivät ainekset sekoitu ja seos murenee, lisää 1-2 ruokalusikallista vettä. Parhaiten sekoitus onnistuu käsin.
Kun massa on täysin sekaisin, aseta se leivinpaperin päälle ja leivo massasta pitkulainen laatta. Pistä satsi noin tunniksi jääkaappiin kovettumaan, jonka jälkeen voit leikata laatan noin 10-12 yhtäsuureen patukkaan. Patukat säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä, voit myös pakastaa niitä.
Kannattaa kokeilla. Maku on parempi kuin useimmissa kaupallisissa tuotteissa. Ihan tosi. Olen syönyt näitä useamman satsin.
Krediitti reseptistä menee nimimerkille "Bigfella" (ei tältä foorumilta).
Viimeksi muokattu: