Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
mä en usko edes siihen, että kolesteroli tarvis olla kauheen alhainen. en edes siihen että LDL isona lukuna olis jotenkin vaarallinen. HDL tosin merkkaa hyvää mahdollisimman korkeena ja triglyt pitää olla alhaiset.
- mut muthan onkin aivopesty.
Mitähä, mitenkäs moisen järkitekstin voisi lynkata, paitsi ehkä joku talibaani. :D
Ennemminkin suosittelisin keskittymään omega 6 & 3 rasvahappojen suhteeseen, kun vauhkoamaan näistä kovista rasvoista.
Minäkin uskon tuohon jo aika pitkälti nytkin, teoria vain pienien ja hapettuneiden LDL partikkelien vaarallisuudesta sekä itse verisuonten seinämissä tapahtuvien muutosten aiheuttamasta riskistä vaikuttaa ihan järkeenkäyvältä.
No siis onhan se niinku hauskaa päästä sanomaan päin tyhmien vt-hihhuleiden naamaa, että ei ne tyydyttyneet rasvat kenenkään verisuonia tuki vaan voit ihan huoletta syödä juustosi reilulla voisilmällä. Kunhan muistat juoda kermaa päälle. Ja kun ne naapurin Ville-Petteri ja Ulla-Maijakin saivat kolesteroliarvonsa paremmaksi lisäämällä (rasvaisen kalan ja kasvisten lisäksi) KOVAA, PAHAA rasvaa ruokavalioonsa. Molemmat sanovat vielä, että outoa kun ei pieretä eikä ummeta vaikka joka päivä ei menekään enää sitä 10 palaa ruisleipää. Niin ja molemmat aloittivat 20 vuoden sohvalla löhöilyn jälkeen liikkumaan päivittäin.Miksi nämä karppauskeskustelut menee aina noihin kolesterolihommiin?
Saatoin ite juoda parhaillaan 3l päivässä zeroo dietillä eikä sillä ollut mitään vaikutusta diettiin. Kunhan muisti juoda vettäkin. Vaikka kroppa insuliinia rupeisikin erittämään aspartaamin takia, niin mistä se ne kalorit taikoo? Haluatko selventää ylemmässä.Tyhjästä on vähän paha nyhjästä pätee kyllä tähän.
Mitähän tarkoitat sillä, että "kroppaa luulee saavansa sokeria"? Proteiinikin aiheuttaa tuollaisen insuliinivasteen, joten mikä tekee siitä haitallisen?Light-tuotteet makeutetaan keinotekoisilla makeutusaineilla. Esim. aspartaami on aine, jota kroppa ei "tunnista" vaan tällöin kroppa luulee saavansa sokeria ja reagoi sen mukaan.