• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Yleinen lemmikkikeskustelu

Daiina

Blondeista blondein
Liittynyt
14.6.2010
Viestejä
9 436
Ikä
29
Kaupunki
Oulu
Viikon oli matto kuivana ja tänään käytin molempia yks kerrallaan pihalla. Näytti, että naaraskissa ois yrittäny pissiä ulkona, muttei uskaltanut ja alkoi pelkäämään ympäristön ääniä ja toin sisälle. Sitten menin kaivelemaan kylppärin vierestä imuria ja olohuoneen matolle päästessäni huomasin tuoreen pissatahran. Oli tällä kertaa haisevaa ja mennyt maton läpi lattialle asti. Oiskohan kissa hädissään ulkoa tullessa tehny hädät lähimmälle kivalle pissapaikalle ku ihminen rymistelly kissojen vessojen lähellä? Samalla ku koin hermoromahdusta matolle pissauksesta niin ragdolli tulee huudon kanssa ja oksentaa kahdelle muulle matolle. Halleluujaa. Tänään kävin vielä Mustissa ja Mirrissä ohikulkiessani enkä tajunnut ostaa lisää pissanpoistoaineita. Entinen loppu tänään ja oli liikkeetki menneet jo kiinni. Laitoin loput aineesta matolle, myöskin etikkaa ja pesin pyykin pesuaineella pissakohdan. Huomenna uitan uudessa pissa-aineessa ja annan olla olkkarin pitkään ilman mattoa, että unohtuis tuo pissausalue. Tympiä ku niin uusi matto ja en haluaisi vielä luopua siitä...
 

Daiina

Blondeista blondein
Liittynyt
14.6.2010
Viestejä
9 436
Ikä
29
Kaupunki
Oulu
Syövät pelkkää märkäruokaa.
 

Wannabe Athlete

Ikuinen räpiköijä
VIP
Liittynyt
2.10.2006
Viestejä
3 368
Ikä
31
Kaupunki
Jyväskylä
Meillä oli jossain vaiheessa toisella kissalla pissaongelmaa ja kuseksi sohvatyynyille ja vaatekasoihin. Ostettiin urinary care -ruokaa, lisättiin vesikuppien määrä kolmeen ja sijoiteltiin neljä vessaa eri huoneisiin, niin alkoi hiljalleen helpottaa. Virtsakiviin viittaavaa taisi tosiaan olla, mihin tuo ruoan vaihtaminen ja nesteytyksestä huolehtiminen pitäisi auttaa.
 

Daiina

Blondeista blondein
Liittynyt
14.6.2010
Viestejä
9 436
Ikä
29
Kaupunki
Oulu
Joutu luovuttamaan ja ostin uuden maton. Ei oo ohipissoja näkyny. Karvamatot kivoja pissata, nyt on kova ja sileä matto.
 
Ylös