- Liittynyt
- 11.12.2002
- Viestejä
- 602
- Ikä
- 49
Mitäs tuumitte sellaisesta, että nappaisi vaikkapa porkkanaa tai vastaavaa hidasta vihannesta alle ja sitten mussuttaisi rahkaa perään. Porkkana kaiken järjen mukaan sulaa hitaasti ja pitkittäisi ruokasulan etenemistä ohutsuoleen.
Olisiko tuloksena hidastunut imeytyminen-> pidempään rakennusainetta ja siirretty katabolinen tila ja edelleen hiilareiden määrä jäisi niin matalaksi(?), ettei kasvujen eritys juurikaan häiriintyisi? Vai onko pienetkin määrät hiilihydraattia kasvun eritykselle haitallisia nukahtamisen jälkeen? Tai sama jollain paremmalla vihanneksella toteutettuna?
Olisiko tuloksena hidastunut imeytyminen-> pidempään rakennusainetta ja siirretty katabolinen tila ja edelleen hiilareiden määrä jäisi niin matalaksi(?), ettei kasvujen eritys juurikaan häiriintyisi? Vai onko pienetkin määrät hiilihydraattia kasvun eritykselle haitallisia nukahtamisen jälkeen? Tai sama jollain paremmalla vihanneksella toteutettuna?