- Liittynyt
- 27.3.2008
- Viestejä
- 33
Samaten! Just äsken väänsin noita lettuja itekin, tosin vichyn korvasin ihan vedellä ja jauhot oli vehnä- ja ruisjauhoa. Hyvää tuli, ja ravintoarvotkin ihan suht kohdallaan. Paitsi että rypsäri loppui ja paistoin letut VOISSA! Nam. Jos jotain kiinnostaa, niin tässä on ihan toimiva resepti:Anyhow... Tein ite tossa pari päivää sitte verilättyjä ihan itse. Ostin kaupasta 0,5l pakasteverta (6e) ja sit sulatin ja sekaan ruis- ja ohrajauhoja, wichyä, munia, rypsäriä... sen sellasta. Hyvää tuli! Puolukkahillon kans popsein. Suosittelen! :thumbs:
5dl verta
5 dl vettä
vajaa kaks desiä vehnäjauhoja
samanlainen satsi ruisjauhoja
muna
suolaa
valkopippuria
1 sipuli hienonnettuna
Toivottavasti en unohtanut mitään...