- Liittynyt
- 9.7.2020
- Viestejä
- 2
Tuli tässä eilen iltapalalla vastaan tilanne että ensisijainen hiilarinlähde oli päässyt loppumaan. Löysin kuitenkin kaapista vehnäjauhoja (hiilaria ~70g/100g), joita sekoitin 80g veteen ja join. Tuli mieleen että kilohinnaltaanhan vehnäjauho on varmaan halvin tuote mitä Suomessa kaupasta saa, joten jos tuolla korvaisikin jatkossa maltodekstriinin niin olisi melkoinen säästö. Eihän se maku mitenkään miellyttävä ole mutta JOS sen saa alas menemään eikä ala turvottaa niin onko mitään syytä miksi tämä ei käytännössä olisi yhtä hyvä idea kuin paperilla?
Taustaa: Tällä hetkellä voimanostotreeniä joten ylläpidän nykyistä painoa. 198/100 makrojakauma: kalorit 4800 (lepopäivinä ~4700) proteiini ~230g, rasva ~96g, hiilihydraatit ~740g treenipäivänä ja ~110g lepopäivänä. Syön hiilarinlähteenä n. 500g riisiä (raakapaino) päivässä päästäkseni riittävän isoihin hiilarimääriin, lisäksi aamulla menee kaurahiutaleita 190g ja välipalalla riisimuroja 100g . Eihän tuo vehnäjauho varmaankaan paras mahdollinen hiilarin lähde ole mutta jos sitä ottaa muistakin lähteistä näin paljon niin eikö tämä ole ihan ok?
Taustaa: Tällä hetkellä voimanostotreeniä joten ylläpidän nykyistä painoa. 198/100 makrojakauma: kalorit 4800 (lepopäivinä ~4700) proteiini ~230g, rasva ~96g, hiilihydraatit ~740g treenipäivänä ja ~110g lepopäivänä. Syön hiilarinlähteenä n. 500g riisiä (raakapaino) päivässä päästäkseni riittävän isoihin hiilarimääriin, lisäksi aamulla menee kaurahiutaleita 190g ja välipalalla riisimuroja 100g . Eihän tuo vehnäjauho varmaankaan paras mahdollinen hiilarin lähde ole mutta jos sitä ottaa muistakin lähteistä näin paljon niin eikö tämä ole ihan ok?