Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Viime viikonloppuna söin coctail-kirsikoita suoraan purkista. Päiväys oli mennyt umpeen toissavuoden puolella ja purkkia oli säilytetty avattuna jääkaapin perukoilla vähintään puolentoista vuoden verran. Maku oli hieman outo, eikä ollenkaan niin makea kuin olisi pitänyt. En syönyt kaikkia, eikä mahakaan reagoinut mitenkään.
Matosuklaasta on muuten kokemusta täälläkin, ja olen peräti syönyt sellaista Tobleronea, joka oli täysin matoinen. En vaan tullut katsoneeksi mitä laitoin suuhuni.
Isoäidin mökiltä löytyi kerran sinaappituubi 70-luvulta. Ei sieltä kyllä mitää tullut ulos. Olisi tehnyt mieli maistaa.
Siskon mies löysi kotoaan jotain 3-4 vuotta vanhan avaamattoman suklaalevyn. Se näytti ja tuoksui hyvältä, mutta mies älysi olla syömättä. Lähetti sen sitten elintarvikelabraan tutkittavaksi. Aikanaan tuli vastaus, jonka analyysissä luki mm. "Suklaan matopitoisuus on hieman kohonnut."
Sanamuoto jätti miettimään, että onko suklaassa aina matoja, kun se kerran oli näytteessä hieman kohonnut. Ja tämä tarina on tosi.
No, 1000-vuotista munaa on tullut syötyä, ei mitään ihan kauheata
http://en.wikipedia.org/wiki/Century_egg