Valio: Osallistu kyselyyn proteiinipitoisista tuotteista. Mukana arvonta.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu
Osallistuin kyselyyn.

Miksi hedelmäsmoothieenkin on lisätty sokeria!? Todellakin herkut vedetään reippaasti erikseen ja ei täysin turhalle makeutukselle. Ei mun ainakaan tee jatkuvasti mieli makeaa, enkä halua sitä normisafkoihini.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Miten niin pitäis olla terveystuote? Eikä pidä, vaan pointti on sisältää enemmän proteiinia ja selitäppä kaikille, mitä haittaa lisäproteiinista on vaikka sokeria olis sun persereikä täynnä?

Oon sun kanssa ihan samaa mieltä tästä nillittämisestä. IMO hyvä, että viedään eteenpäin ja saadaan maitoon toivottavasti enemmän proteiiniä. Mutta ei esim. Profeel proteiinirahkassa oo yhtään sen enempää proteiniiä, kuin esim. Lidlin Milbonassa. Ja molemmissa yhtäpaljon sokeriaki. Onko se sokeri oikeesti niin paha, ettei sen tuomia kaloreita kuluttaisi, Tomi?
 
Jengi vetää jotain hiilari- ja proteiinipitoista palautusjuomaa litratolkulla ja sit whinee jostain sokerimäärästä rahkassa. Ite kiskon Profeel rahkoja lähes joka päivä ja näen ne parempana kuin ennen syömäni "normaali" jougurthit. Ja treenipäivinä saa helposti kaloreitakin siitä.
 
Rahkaa saa vetää purkkikaupalla, että saa edes samat kalorit mitä lihapiirakassa. Lihapiirakka on gluteenia ja rasvaa täynnä, pelkkää paskaa ravintona. Lihapiirakassa on esim tuplat rasvaa mitä proteiinia.

Ja tässä vielä lihapiirakan ainekset.

Vehnäjauho, vesi, riisi, rypsiöljy, sianliha, naudanliha, glukoosi, kasvismargariini, sian- ja naudansydän, suola (0,8%), hiiva, vehnäproteiini, lihaproteiini, mausteet (mm. sinapinsiemen, sellerinjuuri, paprika), hiivauute, aromit.

Miksi sita sokerirahkaa pitaa verrata lihapiirakkaan? Miten olisi vertaus normaaliin rahkaan? Sama kuin makeutusainekeskustelussa, sanoit etta coke zero on parempi kuin dokaaminen ja polttaminen.. totta, mutta jos puhutaan kuntosalista ja terveydesta kiinnostuneesta ihmisesta niin tuskin ne vaihtoehdot ovat tuossa? Aariajattelu on helppoa.
 
Miksi sita sokerirahkaa pitaa verrata lihapiirakkaan? Miten olisi vertaus normaaliin rahkaan? Sama kuin makeutusainekeskustelussa, sanoit etta coke zero on parempi kuin dokaaminen ja polttaminen.. totta, mutta jos puhutaan kuntosalista ja terveydesta kiinnostuneesta ihmisesta niin tuskin ne vaihtoehdot ovat tuossa? Aariajattelu on helppoa.
Jos vaikka ihan ekana lukisit tämän keskustelun, niin voisi aueta. Nyt puhuttiin tavallisista pulliaisista, jotka vetää lihapiirakoita ja joidenkin mielestä on huijaamista myydä niille rahkaa, jossa on sokeria, hui....SOKERIA!!! Sokeri on ihan helvetin pieni paha jossain rahkassa jos sillä saadaan ravintoa pois siitä peruspaskasta mitä ihmiset vetää.
 
Jos vaikka ihan ekana lukisit tämän keskustelun, niin voisi aueta. Nyt puhuttiin tavallisista pulliaisista, jotka vetää lihapiirakoita ja joidenkin mielestä on huijaamista myydä niille rahkaa, jossa on sokeria, hui....SOKERIA!!! Sokeri on ihan helvetin pieni paha jossain rahkassa jos sillä saadaan ravintoa pois siitä peruspaskasta mitä ihmiset vetää.

Noh kaikki on eteenpain jos puhutaan ihmisesta joka dokaa, polttaa ja syo lihapiirakoita (=tavallinen pulliainen?). En lahtisi ylenmaarin sokeria vetamaan, mutta ei siita ekstra rasvastakaan mitaan hyotya ole.
 
Entäpä jos lihapiirakoista tehtäisiin proteiinilihapiirakoita lisäämällä niihin proteiinia.

Ei se pelkkä proteiini tuotetta hirveästi paranna. Mä join joskus pari tonkkaa sitä Valion play proteiini+ juomaa, mutta luovuin siitä juurikin sen sisältämän sokerin takia.
 
3 sivua nillitystä sokerista eikä kukaan ole ottanut selvää MIKSI sitä sokeria lisätään?

Jogurtiiin esim. lisätään sokeria jotta sen koostumus saadaan hyväksi. Perusmaustamaton rahkakin on "tökköä", jos siinä ei ole prosentuaalisesti paljon rasvaa. Näinollen jos halutaan vähempirasvainen ja kuitenkin helpommin syötävä maustettu rahka on siinä oltava sokeria.

Skyr on hyvä esimerkki. Pistää pöydältä vierekkäin lusikoiden suuta vedellä välillä huuhtoen sokeroitua ja lisäaineilla makeutettua skyyriä. Eron huomaa.

Ja se miksi ei tehdä massoille rahkaa mikä ei maistu miltään ja on "superterveellistä", niin johtuu siitä että se maustamaton rahka on jo markkinoilla.

Tuohon uutiseen jossa vantaalla oli rahkamyynnit laskenut: Buumin alkuhan on mennyt jo. Nyt on jo tasaannuttu peruskuluttamiseen ja kilpailevia tuotteita puskee kokoajan. Esim. Arlan protein jogurtit (jotka muuten maistuu kaik samalta vaikka purkissa lukis mikä mangasalsabananaimustahrukki). :D

Mr.Niceguy: se play kaakao on kaakaota. Siinä on tottakai sokeria. Mutta - sitäkin on 2 versiota. toinen plus ja toinen normi. Jos ravintoarvot on samat muuten mutta plussassa enemmän proteiinia, niin onhan se parempi.

Ja jos unhodetaan hardcore pakkistreenaaja hetkeksi ja mietitään miten esim. vanhukset (joiden määrä kasvaa). Heille ei kanafile maistu, mutta jos proteiinijuomia/rahkoja on tarjolla niin ravinto on parempaa, kun sisältää enemmän proteiinia. Sekä se on helppo nauttia. Vinkkinä vaan, jos alkaa omat vanhemmat vähentää kävelyä ja alkaa nillittää kun kolottaa. esim. Profeel juotavaa vaan. lisää proteiinin saantia - helppo nauttia - sokerista saa sitä energiaa mistä luultavasti alkaa vajetta olemaan vähentyneen ravinnon saannin takia olemaan kuitenkin.
 
Lihapiirakasta saisi proteiinilihapiirakan lisäämällä siihen enemmän lihaa :D

Mulle sokeri on ihan ok, jos sitä olisi vain vähän. Mutta kun sitä on valmiiksi maustetuissa / makeutetuissa tuotteissa liikaa. Maistuu liian makealta ja verensokeri nousee liikaa, ehkä...
Esim. Valion luomu a-jugurtti mustikka olisi hyvä tuote, jos sokeria olisi puolet vähemmän. Pro feel - juguissa on selvästi vähemmän sokeria, mutta eipä niissä juuri muutakaan makua ole.
 
Entäpä jos lihapiirakoista tehtäisiin proteiinilihapiirakoita lisäämällä niihin proteiinia.

Ei se pelkkä proteiini tuotetta hirveästi paranna. Mä join joskus pari tonkkaa sitä Valion play proteiini+ juomaa, mutta luovuin siitä juurikin sen sisältämän sokerin takia.

Ei Valio yksin soutele proteiinibuumin aalloilla. Onhan Suomessakin keksitty jo proteiinijäätelö jne. Mappana laittoikin tuossa asianmukaisen viestin. Me hcmatafakapakkislaiset ollaan melkoinen hiiren paska pelkästään Suomen markkinoilla, eikä noita karkkirahkoja ole ainoastaan suunnattu meille, vaan kaikille niille, joiden silmät pullistaa proteiini-sanan ja Jutan nähdessään...
 
Höhö. Mieletöntä vääntöä taas tarjolla. Lopputulemana osa nykyisistä tuotteista siis liian sokerisia bodareille mutta pulliaisen lihapiirakkaan verrattuna paljon parempi välipala. Kiukuttaa HCbodareita kun ihmisiä huijataan näin törkeästi kun tuote ei sisällä pelkkää roheiinia vaan siellä on sokeria seassa ja mainoksessa ei kerrota että ei tää niin terveellistä sillee oo.
Piru vie kun ois joku tapa vaikuttaa ja kertoa oma mielipide nykyisistä ja mahollisesti tulevista tuotteista..
 
Onhan Suomessakin keksitty jo proteiinijäätelö jne.

Nuo kaikki meneekin jo hulluuden puolelle: proteiinijäätelöt, proteiinisipsit ja muut humpuukit, ei helvetti. Mikä noiden kohderyhmä on? Varmaan just jotkut läskit yms heikolla itsehillinnällä varustetut ihmiset, joille pitää saada jostain roskaruoasta fitnessversio koska ilmankaan ei vaan voida olla, niin syödään sitten proteiiniversoina jotain täytekakkua kun omatuntokin säilyy puhtaana. Suosittelen jokaiselle syömään sitä ihka aitoa paskaruokaa kohtuuden rajoissa silloin kun sitä tekee mieli, ja kunhan kuukaudessa pysytään 98% järkevällä syömisellä, niin sillä parin prosentin paskaruoan mättämisellä ei ole peruspunttaajalle tai ihmiselle vitunkaan väliä. Toi on täysin normaalia ja suotavaa, se taas että aletaan jokaisesta herkusta ettimään tai tekemään terveysversio on kuten mainitsin, sairasta syömishäiriön oireilua kuluttajan taholta.
 
Höhö. Mieletöntä vääntöä taas tarjolla. Lopputulemana osa nykyisistä tuotteista siis liian sokerisia bodareille mutta pulliaisen lihapiirakkaan verrattuna paljon parempi välipala. Kiukuttaa HCbodareita kun ihmisiä huijataan näin törkeästi kun tuote ei sisällä pelkkää roheiinia vaan siellä on sokeria seassa ja mainoksessa ei kerrota että ei tää niin terveellistä sillee oo.
Piru vie kun ois joku tapa vaikuttaa ja kertoa oma mielipide nykyisistä ja mahollisesti tulevista tuotteista..

No kyllä tota sokeria vaan tulee joka tuutista. Onneksi nykyään on alkanut tulla jo sokerittomiakin vaihtoehtoja.

Aiheeseen liittyen: Mies söi sokeripitoista ruokaa 60 päivää – näin kävi terveydelle | m.iltalehti.fi
 
Nuo kaikki meneekin jo hulluuden puolelle: proteiinijäätelöt, proteiinisipsit ja muut humpuukit, ei helvetti. Mikä noiden kohderyhmä on? Varmaan just jotkut läskit yms heikolla itsehillinnällä varustetut ihmiset, joille pitää saada jostain roskaruoasta fitnessversio koska ilmankaan ei vaan voida olla, niin syödään sitten proteiiniversoina jotain täytekakkua kun omatuntokin säilyy puhtaana. Suosittelen jokaiselle syömään sitä ihka aitoa paskaruokaa kohtuuden rajoissa silloin kun sitä tekee mieli, ja kunhan kuukaudessa pysytään 98% järkevällä syömisellä, niin sillä parin prosentin paskaruoan mättämisellä ei ole peruspunttaajalle tai ihmiselle vitunkaan väliä. Toi on täysin normaalia ja suotavaa, se taas että aletaan jokaisesta herkusta ettimään tai tekemään terveysversio on kuten mainitsin, sairasta syömishäiriön oireilua kuluttajan taholta.

Kohderyhmä on sama mitä saadaan crosfittaamaan, joogaamaan, hihhuloimaan jne. (ja useinhan ne buumehin tarttuvat ovat niitä parhaita kuluttajia mutta "läskejä normi-ihmisiä".)
Ei sinänsä terveellisyyteen teollisuus toimintaansa perusta vaan myyntiin. Jos on joku buumi, niin kaikkihan siitä koittaa hyötyä.
Esim. karppaus. Jokaiselta suomalaiselta leipäfirmalta tuli joku "karppibröödi". Onneksi oli ohimenevä villitys.
Ja kaupanpuolelta voin senverta valottaa, että asiakkaat (nyt kun puhutaan massoista) suorastaan vaativat näitä buumituotteita hyllyyn. Oli se buumi sitten vaikka "koiranpaska tekee iloiseksi". Jos on joku onnistunut buumin hyödyntäjä, niin tottakai hyllyt täyttyy sillä - oli se sitten hc terveellistä tai ei.

Tietty raja menee jossain mutta pääosinhan ei varmaan kukaan voi kieltää, etteikö proteiinin lisäsaantiin kohdistuva markkinointi olisi myös terveyttä edistävää. Jos nyt esim. ennen syötiin välipalaksi sokeria ja rasvaa täyteen tuupattu välipalarahka ja nyt sitten joku proteiinirahka. Enemmän siinä vanhassa välipalassa oli sokeria, vaikka proteiinirahkassakin sitä on.
Tai jotkut siemassu välipalaksi ja janoon colaa putelin ja nyt sitten protskutötterön.

Itse ainakin olen valinnut tienpäällä fastin juotavan smuutihässäkän ja jättänyt colat ja jaffat hyllyyn.
 
Rahkaa saa vetää purkkikaupalla, että saa edes samat kalorit mitä lihapiirakassa. Lihapiirakka on gluteenia ja rasvaa täynnä, pelkkää paskaa ravintona. Lihapiirakassa on esim tuplat rasvaa mitä proteiinia.

Mutta hox: proteiinia lihiksessä täsmälleen sama määrä kuin tuossa "terveys"rahkassa. Energiaa toki moninkertaisesti, lihiksellä jaksaa punttiukkeli vääntää toistoja ja kaikki menee suoraan kulutukseen.
 
Mua nyt niin ne sokerit haittaa, mutta en tykkää makeasta mausta 90 % näissä tuotteissa. Itken itkuni kyselyyn.
 
Noi on noi profeel rahkat yleensä aivan liian makeita. Olen huomannut että noista saa erittäin hyviä kun nakkaa profeelin ja erhmanin sekaisin ja lapioi naamariin. Eipä tuolla rahkan maulla nyt niin väliä ole kun rahkapurkin tyhjentämiseen menee 15 sekunttia.
 
Kuka noita jugurtteja tai vaikka vanukkaita edes syö niin että siitä sokerista on haittaa. Jos kerran viikkoon kiskaset vanukkaan tai sokerillisen jugurtin naamaan, niin ei se elämä siihen kaadu. Tai no, perus pulliainen saattaa kiskoa noita jugurtteja kai sitten harvasepäivä ja se nyt on se ihminen jolta valio ne massinsa saa.

Vielä kun joku saisi nuijittua läpi raakamaidon kauppoihin. Itsellä aikalailla boikotissa nykyään pastoroitu maito. Ennen meni litra pari päivässä, mutta eipä mene enään. Se kun ei ole maitoa nähnytkään enään käsiteltynä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom