Välipalat

Liittynyt
25.4.2003
Viestejä
72
Ikä
42
No niin päätimpä aloitella uuden threadin kun kattellessani noita mitä FAQ tarjoaa en löytänyt aivan absoluuttista totuutta.
Eli siis haussa on ihanteellinen body välipala joka säilyy huoneen lämmössä aamusta iltapäivään nykyään otan aamuvälipalana 1/2 prk tunaa tumman leivän välissä ja iltapäivällä 200g raejuustoa mutta tähän tulee muutos koska aloitan työharjoittelun jossa saattaa joutua liikkumaan eikä sitä raejuustoa voi pitää paria tuntia pidempään lämpösessä.
Syy siihen etten viitsi iltapäivällä vetää tunaleipää on se että rajansa tunan syönnilläkin :urjo:

Kiitoksia palautteesta jo etukäteen ja:joulu2: kaikille
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
200g raejuuston sekaan 2dl rasvatonta jugurttia. Ihan helmi vetää duunissa, protskut n. 43g, hiilarit n. 15 ja hintaa noin 1,2e. Naamaan noin minuutissa, eikä sekoittamiseenkaan tarvi aivokirurgin papereita.:joulu8:
 
kananmunat menee kätevästi ilman astioita ja voi syödä käsin.
 
Originally posted by Ron Moss
200g raejuuston sekaan 2dl rasvatonta jugurttia. Ihan helmi vetää duunissa, protskut n. 43g, hiilarit n. 15 ja hintaa noin 1,2e. Naamaan noin minuutissa, eikä sekoittamiseenkaan tarvi aivokirurgin papereita.:joulu8:

Ollaan samoilla linjoilla. Välipalana ehdoton, purkki raejuustoa ja kyytipojaksi jugurttia, ai että:kuola:
 
tuna fissiä löytyy monia makuja! jos raejuusto ei kestä ota kilo rasvatonta jugurttia ohenee vaan huoneenlämmössä!
 
Mites olis niinkin vaikea ratkaisu, kun että ottasit aamulla tuon raejuuston ja iltapäivällä sitten tunaleipiä?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom