Jos nyt suoraan sanotaan, niin tuollainen "mitään omia safkoja en kerkeä alkaa valmisteleen duuniin" ja syön vain ulkona -asenne ei kyllä hirveen pitkälle kanna, varsinkin jos tarkoitus on kiristellä. On ihan turha pelleillä jonkun CLA:n tai C4:n kanssa, jos ruokailu on muuten jotain kebab, pizza, hampurilainen linjaa. Ikävä fakta on, että ulkona harvoin voi kovin terveelisesti syödä ja annoksen kalorimäärän laskeminenkin menee ihan puhtaaksi arvailuksi.
Sen sijaan terveellistä kotiruokaa - jonka ei muuten tarvitse maistua paskalle - pystyy helposti valmistamaan kotona n. 15 minuutissa. Sapuska mikronkestävään eväsboksiin ja that's it (kai duunistas mikro löytyy?). Kyytipojaksi vielä tuo jo edellä mainittu hera + öljy (+ maito + jotain muuta) drinkki, niin homma on hanskassa. Jääkaappiin ei tarvitse mitään tunkea, sapuskat kestävät kyllä puoli päivää laukussa jos niikseen tulee.
Jokainen tietysti taaplaa tyylillään, mutta ainakin meikäläisellä se on niin, että arkena perusruokaa ja viikonloppuisin sitten herkutellaan kebabeilla ja vastaavilla.