HUOM! !!!!! Ukrainan sota 2022 !!!!!

Jos asia ei ole moraalisesti selkeä, niin miten perustelisit noita Venäjän harrastamia siviilien metsästämisiä droneilla ja niiden videoiden julkaisua netissä? Entä Venäjän iskua ukrainalaiseen lastensairalaaan? Miten perustelet tuon olevan mitään muuta kuin yksiselitteisesti tuomittava asia?

Jos näiden tuomitseminen on sinusta lastensatumoralismia, niin sinähän voit helposti todistaa tämän.

Hauskaa kyllä miten neutraalit puolustelee ihan mitä tahansa ryssät tekevät.

Konfliktin molemmilta osapuolilta löytyy sotilaita, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin, sinä vain näytät/uskottelet että ainoastaan Venäjä syyllistyisi näihin, väärin molemmilta osapuolilta. Telegramin puolelta löytyy kyllä myös Ukrainalaisten vastaavia videoita, kaikkialta muualta netistä ne poistetaan välittömästi.

On myös täysin lastensatumoralismia yrittää uskotella, että Venäjä aivan tarkoituksella iskee siviilikohteisiin, ei iske. On tunnettu tosi asia, että Ukraina käyttää samoja metodeja, kuin Lähi-Idän terroristit, puolustusjärjestelmiä sijoitetaan siviilirakennuksien (esim. sairaaloiden) katoille, sotilaita ja sotilasjohtoa sijoitetaan sairaaloihin, kouluihin ja hotelleihin yms...
Jos Venäjä haluaisi oikeasti iskeä siviileihin (eli siis samaan tyyliin kuin jenkit sotii), niin Kiovaa ei enää olisi.

"YK:n ihmisoikeusvirasto kertoi tammikuussa vahvistaneensa lähes 10 400 siviilin kuoleman ja lähes 19 700 haavoittumisen Ukrainassa sen jälkeen, kun Venäjä aloitti laajan hyökkäyksensä kaksi vuotta sitten.
Kuolonuhreista lähes 8 000 on Ukrainan hallitsemilta alueilta ja runsaat 2 000 Venäjän miehittämiltä Ukrainan alueilta."


Vaikka voidaan pöyristellä kuolleita siviiliuhreja, niin tosi asia on, että niiden määrä on aivan uskomattoman pieni (USA tappoi siviilejä jopa saman verran tai enemmän yhdellä kaupunki hyökkäyksellään Lähi-Idässä), verrattuna siihen valtavaan määrään, mitä Venäjä on ampunut ohjuksia ja droneja yms kaupunkeihin. Eli jälleen kerran, kylmät tosi asiat eivät tue tunteellista lastensatumoralistia.

Laitetaan vielä vähän numeroita, josko helpommin avautuisi? Sodissa kuolleista yleisesti 40-60 prosenttia on siviilejä, Ukrainalaisia sotilaita arviodaan kuolleen ja haavoittuneen vakavasti noin 500-600 tuhatta, siviileillä vastaavat luvut ovat noin 30 tuhatta. Eli siviilien kuolleisuus on noin 5% kun se yleisesti on 40-60% Jos mukaan lasketaan vielä myös lievemmin haavoittuneet sotilaat, niin silloin siviilien osuus putoaa jonnekin 1-2% tienoille.
Luvut ovat todella pieniä, ottaen vielä sen huomioon, että täysin epäonnistuneen vastahyökkäyksen jälkeen Ukrainan sotilaat ovat valtaosin piileskellet vielä kylissä ja kaupungeissa siviilien selkien takana piilossa.
Tunteellisuus ja lännenmedian valheet hämärtävät todellisuuden hyvin tehokkaasti, kuten on tietysti tarkoituskin, niin se propaganda toimii.

 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Miksiköhän ei ole voinut lähettää Ukrainaan suojaamaan voimalaitoksia?

Koska 2008 Ranska ja Saksa torppasivat Ukrainan Natojäsenyyden jota USAn republikaanipressa Bush ajoi. Varmasti oli myös lehdistö vastaan koska republikaani-idea. Siten Ukraina jätettiin Venäjän vaikutuspiiriin Venäjän miellyttämiseksi. Itse olemme näin halunneet. Israelin suhteen ei ole mitään epäselvyyden hetkiä ollut.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom