HUOM! !!!!! Ukrainan sota 2022 !!!!!

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Näyttäisi siltä, että Toverin suorapuheisuus on joillekin liikaa. Sen kritiikin ymmärrän, mutta Toverin ammattitaitoa ei voi minusta kyseenalaistaa. Analyysit on parasta laatua.
Eipä ne analyysit hyviä ole jos aivan metsään aina
Jäljelle jää emotionaalinen kannatuskerhon nostatuspuhe mistä sick oikeasti puhuu

Silloin termi analyysi on harhaanjohtava kun oikea tapa ilmaista asia on "Tsemppaus/toivepuhe on parasta laatua".
.
1728638947545.webp
 
Onko Toverin analyysit olleet kertaakaan oikeassa?
Mitä on niitä seurannut niin ryssien piippalakkeineen pitäisi olla jo selkä kremlin seinää vasten ja uutta rintamaa perustamassa jonneki Uralin taakse.
Putinin hallinto ja talouskin kaatunut monta kertaa.
 
Onko Toverin analyysit olleet kertaakaan oikeassa?
Mielestäni ollut ihan jiirissä useinkin. Tietty jengi tykkää vaan tarttua pariin optimistiseen analyysiin ja kaivella ne aina esiin nollatakseen kaverin uskottavuuden, mikä nyt ei oikein onnistu kun ei sellaista asiantuntijaa olekaan joka olisi ollut aina oikeassa. Toveri ainakin jossain vaiheessa julkaisi tilanneanalyysin viikottain, eiköhän niistä valtaosa ole ihan pätevää pureskelua.
 
Yleensä kun suodattaa Toverin jutuista vähemmäksi pakonomaisen oloista vihollisen aliarviointia niin muu on ihan järkevää hyvin perusteltua asiaa. Jostain syystä tuo väheksyminen pitää laittaa melkein joka juttuun mukaan mutta voihan se olla ihan harkittuakin, eikä välttämättä tunnepohjaista avautumista. Se vaan vie helposti kuuntelijan/lukijan huomion muulta asialta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom