UFC 307: Pereira vs. Rountree Jr. (La 5.10.2024 Delta Center, Salt Lake City, Utah)

Mä väitän, ettei paini/ alasvienti kovin helposti onnistu Pereiraa vastaan. Hän on vaan teknisesti niin hyvä. Lyö kovaa, hän osuu, hän hyökkää. Pereira näyttää ensimmäisistä sekunneista kuka määrää tahdin. Koita nyt sitten painia tuollaista vastaan, kun heti omissa soi ja lujaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pereiran matseissa nousee sykkeet kotisohvallakin. Kertoo jotain sekin. Onhan tuo kaveri aika valovoimainen. Hemmetillinen koko ero oli Pereiran hyväksi.
Khalil osui pari kertaa tosi hyvin mutta kokonaisdamage jäi tosi pieneksi ja pääasiassa Khalil huitoi ilmaa. Khalilin naama oli kyllä matsin jälkeen aika pahassa kunnossa.
Edelleen ihmettelen sitä että miksi ihmeessä jengi väkipakolla koittaa ottaa pystyä Pereiraa vastaan. Jos olisin itse ollut Khalil niin viimeistään 4 erän kohdalla olisi pitänyt koittaa viedä Pereira mattoon, mutta ei, senkin jatketaan pystyssä huitomista ilman tulosta.

Edit. Pereiralla oli muuten 4 erän rytmitys melko upeeta katsottavaa. Pam pam pari moukkua, sitten taaksepäin sen verran että Khalil heijarit menee naaman ohi ja taas askel eteen Pam pam. Siinä ei sitten kauaa mennyt kun rytmi löytyi ja Khalil oli kanveesissa.

Jos jonkun olisi pitänyt viedä matsi mattoon niin se olisi Pereira, uskon että Pereira olisi lopettanut matsin siinä tapauksessa ensimmäisessä erässä ilman minkäänlaista vaaraa. Muutenkin syyt miksi Khalil tämän matsin sai ilman kunnollista syytä oli se että matsista tuli periaatteessa k1 matsi. Vaikka Bautista voitti Aldon niin veikkaan että miehen tienestimahdollisuudet ottivat enemmän hittiä kuin Khalil tappiossaan.

Khailin statsit uran ajalta kertoo minkälaisesta maahanvienti koneesta on oikein kyse.
 

Liitteet

  • Khalil.webp
    Khalil.webp
    34,4 KB · Katsottu: 16

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom