Deleted member 96894
Mikä tän testin tarkotus muuten oli, siis muukin kun yrittää saada viinisnobeille näpäytys? Kokeiltiinko myös syöttää ihmisille punaisiksi värjättyjä vihreitä viinirypäleitä ja tutkittiin luuleeko ne niitä punaisiksi viinirypäleiksi? Ymmärrän nämä sipulin ja omenan syömiset nenä tukittuna (jollon ei kuulemma maista eroa, en oo koittanut) mut tämän testin tieteellinen tarkotus on varmasti joku muu.Viinikonossööreillä maistatettiin "sokkona" punaista viiniä (värjättyä valkkaria). He kuvailivat juomaa punaviinin termein (äärimmäisen epäreilu koetilanne). Aivot ovat ihme kapistus.
Pinot Gris on muuten punertavaa valkoviiniä, jota usein kuvaillaan "punaviinitermein". Jenkit valmistaa roseeta sotkemalla valkkaria punkkuun, euroopassa taas useimmiten annetaan punaisten rypäleiden kuorten lillua tarpeeksi kauan mehussa että saadaan sopivan väristä mehua. Ilman kuoriahan se ois melko väritöntä myös punaisista rypäleistä, koska ei ne ilman kuoria ole punaisia.