"turvallinen" ja helppo latausohjelma...?

Oliko tuossa tapauksessa varsinaisella rekisteröinnillä merkitystä? Meinaan vaan, että dc hubien käyttö on varmaan ihan yhtä riskaabeliä tässä tapauksessa.

Niin käsitin, että ko. sivuston pahimmat warettajat saatiin kiinni just tän rekisteröinnin ansiosta.

Tietysti rekisterointitietojen varmennus oikeiksi saattoi olla varmennettu jotenkin.

Kyllähän noi ip:t näkyy kaikissa latausohjelmissa.

DC:n hubien rekisteröinnit eivät yleensä vaadi kovin yksityiskohtaista tietoa käyttäjästä.

Itse ainakin mieluummin käytän sivustoja, joille ei rekisterointiä vaadita. Koska homma toimii ilma sitäkin... Laitoin vaan suosituksena threadin aloittajalle.

Uskoisin sen olevan riskittömämpää...

Yleensäkin lataaminen on riskittömämpää, kuin jakaminen... DC:n 100 Gb:n jakorajat hubeilla pakottaa pitämään jaossa paljon kamaa... Kyttänä kiinnostuisin sellaisten käyttäjien ip:stä, joilla on jaossa tyyliin satoja gigoja...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eipä niitä pidätyksiä oo tehty muuta kuin sivuston ylläpitäjille ja suurimmille warettajille. eli jos pari kappaletta otat päivässä tai jopa leffan tai kaks viikossa niin saat olla ihan rauhassa. Kaverit käyttää torrentteja leffoihin ja muihin isoihin filuihin ja musiikin hakuun DC++:aa.
 
En tiedä kuinka tärkeänä tässä tuota "turvallisuutta" pidettiin, mutta nuo jo mainitut perusohjelmat eivät pidä sisällään juuri mitään takeita turvallisuudesta (poislukien FTP ja suljetut DC-hubit).

Uuden sukupolven anonymous-verkot salaavat liikenteensä eivätkä paljasta käyttäjien IP-osoitteita. Tosin käyttäjiä näissä verkoissa ei ole vielä kovin paljon, mutta eiköhän porukka siirry näihin vähitellen kiinnijäämisen pelossa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_P2P
 
Back
Ylös Bottom