• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Apple - iPhone

MHK

Allapito
VIP
Liittynyt
1.12.2003
Viestejä
7 054
Johan tuota on odotettu. Nokialle kova pähkinä purtavaksi.
 

mxm

Liittynyt
7.12.2003
Viestejä
6 687
Nokia on aloittanut yhteistyön Skypen kanssa, joten se on kyllä valmis haastamaan iPhonen.
 
Liittynyt
3.9.2006
Viestejä
207
Nokia on aloittanut yhteistyön Skypen kanssa, joten se on kyllä valmis haastamaan iPhonen.
Apple aloitti yhteistyön Googlen, Yahoon! ja Skypen kanssa. (neljättä yhteistyökumppania en muista enää.)
Eli saa nähdä miten tuo iPhonen myynti lähtee käyntiin kun se saapuu vasta 4/4 2007, juuri sopivasti joulumarkkinoille.

"The phone will be offered exclusively through Cingular in the US in June, and will come to Europe in Q4 2007, and Asia in 2008. A 4 GB model will be offered for $499 with a 2 year contract, and an 8 GB model will fetch $599 with similar contract provisions."
 
Liittynyt
10.6.2005
Viestejä
66
Nokiassa pysytään, vaikka olis kuinka hieno ja kiiltävä tahansa.
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 060
Kaupunki
Helsinki
Kylläpä näyttää hienolta, mutta valitettavasti kuten aina, noi on pelkkää paskaa noi flashit. Käytännössä kukaan ei tule selaamaan luuria tommoisella vauhdilla, vaan oikeasti tosta tulee samanlainen paska kuin kaikista muistakin mobiililaitteista. Jumittaa, kaatuilee, hidastelee, hidastelee, jumittaa, hidastelee, ei tue tiedostoa, hidastelee, jumittaa, kaatuilee.
 
Liittynyt
10.6.2005
Viestejä
66
HenQQ, minkä ihmeen takia?
Ensinnäkin Nokian puhelimet ovat tällä hetkellä ominaisuuksiltaan ylivoimaisesti parhaita... IMO. Toisekseen myös Nokia aikoo varmasti panostaa muotoiluun jatkossa enemmän saadakseen markkinoita Pohjois-Amerikassa. Tästä vaikkapa esimerkkinä n76, joka toisin muistuttaa erästä kilpailiaansa.

Kolmanneksi Nokia on suomalainen yritys, joka vaikuttaa merkittavästi koko suomen talouteen ja mielelläni suosin suomalaista.
 
Liittynyt
16.6.2004
Viestejä
1 974
mitenköhän näppäinlukko on tuossa toteutettu, kun ei ole perinteisiä nappuloita vaan kosketusnäyttö. Varmaan on hyvä pitää kännyä housun taskussa, jossa se koskettaa kokoajan johonkin...
 
Liittynyt
27.2.2004
Viestejä
4 658
Kolmanneksi Nokia on suomalainen yritys, joka vaikuttaa merkittavästi koko suomen talouteen ja mielelläni suosin suomalaista.
Nokia ei ole suomalainen yritys. Tai riippuu määritelmästä.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 122
Miten niin ominaisuuksiltaan parhaita? Melkoinen perässähiihtäjähän tuo Nokia nykyään tuntuu olevan. Tosta esimerkiksi ETEN Glofiish M700. Ominaisuuksia löytyy kaiken maailman datayhteyksistä lähtien. Näppis on mallia QWERTY ja muista ominaisuuksista vois mainita satelliittipaikannuksen.


Kuva: Eten.

Oishan se kivaa jos Nokia tekis edes joitakin oikeesti haluttavia puhelimia, mutta kun toi N-sarjakin on mun silmissä jonkinmoinen väliinputoaja. Jos puhelimella on hintaa N-sarjan lukemien verran, niin pitäisi rahoillaan saada jo melkoinen luuri. Omat kokemukset Noksun älypuhelimista ovat myös viime aikoina karisseet, kun omat Symbian -vehkeet ovat pyörineet huollossa joka vuosi ja emännän uutuudenkarhea N72 on tälläkin hetkellä korjattavana.
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 060
Kaupunki
Helsinki
Rafaellos, usko pois, jos noita marginaalimerkkejä kuten HTC jne myytäisiin vastaavia määriä kuin noksun luureja, niin kyllä alkaisi huollot laulamaan. Saat toki uskoa, että kun Esalla Kälviällä ja Pertillä Rovaniemellä ei ole ongelmia uuden HTC:n kanssa, että niissä ei olisi laisinkaan bugeja.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 122
Varmaan joo, mutta ei se Nokiakaan kaikista luotettavin merkki ole. Itelläni on ollut tähän mennessä 5 eri Nokialaista, joista 2 on onnistunut hajoamaan ihan omia aikojaan ja 1 oli muuten vain höttöinen ilmestys. 5110 oli tosin ihan kestävä laite. En mä sitä olekaan väittänyt, että muut merkit olisivat bugittomia, mutta se nyt ei suoraan liitykään puhelimen ominaisuuksiin. Toisaalta mulla ei ole mitään käsitystä esim. HTC:n ja ETENin sun muiden vermeiden iskunkestävyydestä, mutta ainakin Qtekin (nyk. HTC) laitteet olivat käsittääkseni aika robusteja.

Itteltäni kun on nyt 2 vuoden sisään onnistunut 2 Nokialaista Symbian-kalikkaa hajoittamaan itsensä ilman sen ihmeempää syytä on aika kokeilla jotain muuta.

Sitten taas jos huoltovarman puhelimen tahtoo niin Ericsson voisi olla aika hyvä valinta. Ainakin oon käsittänyt alan liikettä pyörittävältä appiukolta että suhteessa vähiten tulee niitä huoltoon. Myös omat kokemukset aikojen takaa puhuvat tämän puolesta.

Sanokaa terveisiä Esalle ja Pertille.
 

Mike

IG:mikesirenphoto
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
84 060
Kaupunki
Helsinki
Mulla on ollut monen merkkisiä puhelimia ja kaikki bugaa jotenkin aina. En usko että iPhone tekee poikkeusta, vaan uskon tuon bugaavan yhtälailla.

Tuosta voi tulla Suomessa väliinputoaja. Liian kallis pissiksille ja liian lelu ammattilaisille.

Mutta anyways, heti minä tota räpläämään menen kun se Suomeen tulee, mielenkiintoinen tapaus.

http://www.youtube.com/watch?v=-5qGn7kIkMA
http://www.youtube.com/watch?v=_PmIHm8s2hA
http://www.youtube.com/watch?v=i_NHpW2smvg

http://www.macrumors.com/pages/2007/01/20070109155410.shtml
 
Liittynyt
11.11.2004
Viestejä
253
Aiheesta:

iPhone näyttää mielenkiintoiselta, joskin kosketusnäytön kestävyys ja käytettävyys käytännössä epäilyttää. Kännykkä kulkee useimmilla taskussa, joten näyttö likaantuu ja naarmuuntuu ajan mittaan. Toimiiko kosketusnäyttö normaalissa käytössä tarpeeksi pitkään? Omasta kokemuksesta tulee vaan mieleen esim jotkut krapulapäivät kun luuri suurinpiirtein kylpee ranskalaisten rasvassa ja hamppareiden majoneesissa kun soheltaa menemään roskaruuan kanssa :D

Aiheen ohi, kun kerran Nokiaa haukutaan:

Omat kännyt on yhtä poikkeusta lukuunottamatta ollet nokialaisia: vuonna 97 2110->5110->7110->Ericsson T68(pienikokoinen ja ensimmäisiä värinäytöllisiä, mutta kaikinpuolin melko paska)->7110->7210->7250i-> vuonna 2006 Nokia N70. Kaikki ovat saaneet melkoista kohtelua osakseen ja nykyinenkin on pudonnut n. metrin korkeudesta maahan puolenkymmentä kertaa. Yhdenkään yksilön kanssa ei ole ollut ongelmia. Onko sitten meikäläisellä ollut tuuria noiden kanssa vai mitä, mutta noksuihin olen ollut tyytyväinen enkä toiseen vaihda. Vasta sitten kun ensimmäinen niihin liittyvä negatiivinen kokemus tulee vastaan, niin harkitsen asiaa. Seuraava luuri on luultavasti N95.
 
Liittynyt
8.12.2004
Viestejä
3 749
Ikä
31
Varmaan joo, mutta ei se Nokiakaan kaikista luotettavin merkki ole. Itelläni on ollut tähän mennessä 5 eri Nokialaista, joista 2 on onnistunut hajoamaan ihan omia aikojaan ja 1 oli muuten vain höttöinen ilmestys.
Itellä on ollut 2 puhelinta tätä ennen, kaikki nokioita. Ensimmäinen oli 4 vuotta, toinen kaksi vuotta mutta hajosi kun pesin pesukoneessa ja nykyinen on kolmatta vuotta eikä mitään vikaa
 

MHK

Allapito
VIP
Liittynyt
1.12.2003
Viestejä
7 054
Toimiiko kosketusnäyttö normaalissa käytössä tarpeeksi pitkään?
.
Joudun näppäilemään joissain työhommissa tuollaista vastaavaa isoa kosketusnäyttöä noin miljoona kerta päivässä ja täytyy sanoa että on tuolla kosketusnäytöllä paskatkin puolensa. Muuten tuo varmasti toimii ja kestää suojamuovien kanssa ok mutta käytännössä on kuitenkin usein nopeampi käyttää oikeita nappeja. Tahtoo tuo ruudun vaste olla aika olematon, ensin painetaan nappia ja sitten katsotaan osuiko. Tavisnapilla sen tietää jo paineluhetkellä. Itse kyllä laittaisin jotkut perusfunktiot kovan napin taakse.

Tuossa applessä on kyllä kova tuo multitatsifunktio. Muutenhan tuo näyttää monessa mielessä jo melkein 10v sitten julkaistulta myorigolta.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
2 584
Tuosta voi tulla Suomessa väliinputoaja. Liian kallis pissiksille ja liian lelu ammattilaisille.
Vähän tälläisiä asioita itselläkin kävi mielessä. Varmasti innovatiivinen ja uudenlainen tuote (kuten Applen tuotteet yleensä ovat) mutta noilla ominaisuuksilla voi jäädä hieman jalkoihin. Hinta ratkaisee paljon mihin segmenttiin tuo putoaa ja ketkä sitä oikeasti ostavat.
 
Ylös