- Liittynyt
- 1.3.2005
- Viestejä
- 1 666
Konjakki valmistetaan punaviinistä.
Jaa mistä lähtien? :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Konjakki valmistetaan punaviinistä.
Jeps, olet oikeassa. Hieman nauratti tuossa kun ne suunnittelee sen alueen laajentamista jotta saataisiin enemmän samppakaljaa vastaamaan kysyntää. Hinta nousee vaikka muuten samaa kuoharia.:DOikeata konjakkiahan valmistetaan vain siinä yhdessä maakunnassa, muutoin se kai sitten on brandya. Samoin taitaa olla myös shampanjan kanssa.
Kuulostaa aika uskomattomalta.Gepardi voi kiihdyttää 0-100km/h alle 2s. :wtf:
Wikipedia sanoi:
Ilmeisesti taustalla on myös muuta kuin tuo. Tarkkailevat kai sitä viljelysmaan laatua ja jos se ei enää rajojen sisällä täytä vaatimuksia, niin tehdään muutoksia rajoihin.Jeps, olet oikeassa. Hieman nauratti tuossa kun ne suunnittelee sen alueen laajentamista jotta saataisiin enemmän samppakaljaa vastaamaan kysyntää. Hinta nousee vaikka muuten samaa kuoharia.:D
Gepardi voi kiihdyttää 0-100km/h alle 2s. :wtf:
Teoriassa kai mahdollista mutta käytännössä kuulostaa aika vahvasti siltä että on ...
Voihan tuokin olla totta mutta joku äijä ketä siellä on vastuussa sanoin syyn olevan juuri se minkä laitoin, eli kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa.Ilmeisesti taustalla on myös muuta kuin tuo. Tarkkailevat kai sitä viljelysmaan laatua ja jos se ei enää rajojen sisällä täytä vaatimuksia, niin tehdään muutoksia rajoihin.
No perkele, rypälemehusta sitten:D
Konjakki valmistetaan tekemällä viinirypäleistä mehua ja siitä edelleen viiniä. Viini on mietoa, sen alkoholipitoisuus on 6—8 prosenttia ja se on hyvin hapokasta.
The distillation process is a vital step in producing cognac, and unlike brandies around the world, cognac is double distilled. For the first distillation, the base wine is heated in copper kettles and passes as steam into a condensing coil. It is then cooled to form a milky liquid with an alcoholic strength of 27 percent to 30 percent. Cognac makers like to talk of this distillation process as conjuring the "soul" out of the wine. After the second distillation, a colorless, fruity liquid is produced, which is the infant cognac. This distillate is of a higher alcohol content but may not, by law, exceed 72 perecnt. When this distillate was exported centuries ago, it was referred to as eau de vie (water of life). In some areas of the world, this type of product is a consumable and marketable drink, somewhat similar in character to Italian grappa. To become cognac, however, a strictly mandated aging process is necessary.
Se menee kovempaa ku mun auto.Gebardihan on maailman nopein nisäkäs. Avara luonto ohjelmassa sanottiin joskus, että parhaimillaan gebardi pystyy saavuttamaan 140km/h nopeuden.
Arvasin, että ois pitäny lisätä tuohon "lukuunottamatta pihakatuja ja esim. parkkihalleja". Mutta mitään "normikatua" en ole kuullut, missä olisi tuo 20 km/h. Tulkaa ihmeessä kertomaan, jos jostain sellainen löytyyJa joka ikisellä pihakadulla myös.
Ei, olit kyllä oikeassa ensimmäisellä kerralla. Käytetty valkoviini olisi tosin sinällään ilmeisesti lähes juomakelvotonta, mutta se on silti viiniä.
Ykkössivulla JL90 esitti vanhan väittämän, ettei suklaa aiheuta finnejä. En edelleenkään voi allekirjoittaa väittämää. Mulla on ihan selvä yhteys suklaan ja finnien välillä, ja se on todistettu monen monta kertaa tässä vuosien aikana. Tarpeeksi suklaata, niin aina on seuraavana aamuna pari ylimääräistä näppyä muuten niin tasaisessa taulussa.
Jos kärsit aknesta se tuskin johtuu siitä, että olet herkutellut suklaalla. Kirjassa "Pojat ovat tyttöjä etevämpiä matematiikassa" Alice Cohn kertoo, että amerikkalainen ihotautilääkäri James Fulton Cohn saattoi jo 1969 todeta, että suklaa erittäin harvoin saa ihon kukkimaan.
Cohn, joka toimi aknea tutkivassa laitoksessa Kalifornian Newport Beachessä, salli kuudenkymmenenviiden aknelle alttiin nuoren mässäillä mielin määrin suklaalla neljän viikon ajan. Tulos osoitti, että heille ei puhjennut tavallista enemmän finnejä ja että heidän ihorauhastensa talituotanto pysyi ennallaan. Myöskään ihosairauksiin erikoistunut bostonilainen professori Peter Pochi ei näe suoraa yhteyttä suklaansyönnin ja finnien välillä.
- Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat saaneet ihottumaa suklaasta, mutta voin laskea tapaukset yhden käden sormilla, hän on sanonut.
Akne johtuu harvoin syömästämme ravinnosta, pikemminkin sillä on yhteys hormonitoimintaan.
Paitsi että Janpa puhui alunperin puna- ei valkoviinistä.
-k
- Helsingin metron ja Suomen rautatieverkon raideleveys on 1524 mm ja raiteet ovat yhteydessä toisiinsa radanpätkällä, jonka voi bongata mm. Viikissä.
- Helsingin alhaisin nopeusrajoitus on 20 km/h ja se on Aleksanterinkadun pätkällä Mannerheimintieltä Keskuskadulle, eli Stockan kellon kohdalla.
- Stockan kellon kohdalla Aleksanterinkadulla ei ole virallisesti suojatietä.