- Liittynyt
- 5.2.2003
- Viestejä
- 1 407
Mikä siinä tummassa riisissä / makaronissa on parempaa kuin vaaleassa? Olen käsittänyt että hiilari olisi hitaammin imeytyvää, onko näin?
Itselläni aika iso osa ruuasta koostuu tällä hetkellä vaaleasta makaronista, sillä usein syön esim. seuraavanlaista salaattia:
2,5dl makaronia (RAAKAMITTA, Torino)
1 purkki tonnikalaa vedessä (140g, Rainbow)
1 Tomaatti pilkottuna (80g)
Tuorekurkkua pilkottuna (250g)
Rypsiöljyä 2RKL (14g)
Tuon pastan voisi vaihtaa tummaan, vaan mistäs sitä löytää? En ole löytänyt lähikaupoista muuta kuin yhdenlaista 3-viljan pastaa, joka ei tosin tummaa ollut, eikä myöskään makaronia. Jotain kiekuran muotoisia härpättimiä olivat. Riisiähän on ihan vaaleaa ja tummaa, onko näin myös makaronin kanssa vai puhutaanko 3-viljan makaronista "tummana"?
Minkälainen tuo makaroni muuten on ravintolähteenä, vaikka sisältääkin paljon hiilaria, olen käsittänyt ettei olisi hassumpi energianlähde bodarillekaan, eikös tuo kumminkin suht hitaasti imeytyvää hiilaria ole? (Taitaa riippua myös miten löysiksi ne keittää =)
Itselläni aika iso osa ruuasta koostuu tällä hetkellä vaaleasta makaronista, sillä usein syön esim. seuraavanlaista salaattia:
2,5dl makaronia (RAAKAMITTA, Torino)
1 purkki tonnikalaa vedessä (140g, Rainbow)
1 Tomaatti pilkottuna (80g)
Tuorekurkkua pilkottuna (250g)
Rypsiöljyä 2RKL (14g)
Tuon pastan voisi vaihtaa tummaan, vaan mistäs sitä löytää? En ole löytänyt lähikaupoista muuta kuin yhdenlaista 3-viljan pastaa, joka ei tosin tummaa ollut, eikä myöskään makaronia. Jotain kiekuran muotoisia härpättimiä olivat. Riisiähän on ihan vaaleaa ja tummaa, onko näin myös makaronin kanssa vai puhutaanko 3-viljan makaronista "tummana"?
Minkälainen tuo makaroni muuten on ravintolähteenä, vaikka sisältääkin paljon hiilaria, olen käsittänyt ettei olisi hassumpi energianlähde bodarillekaan, eikös tuo kumminkin suht hitaasti imeytyvää hiilaria ole? (Taitaa riippua myös miten löysiksi ne keittää =)