Tumma riisi / pasta

Viimeaikoina on uponnut lahinnä MyllynParas täysjyvä fusilli makaroni.

Se on valmistettu täysjyvävehnästä ja kuitua on muistaakseni 12g/100g, ja hintakin on ollut ihan OK.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
kyle sanoi:
Viimeaikoina on uponnut lahinnä MyllynParas täysjyvä fusilli makaroni.

Se on valmistettu täysjyvävehnästä ja kuitua on muistaakseni 12g/100g, ja hintakin on ollut ihan OK.

Tätä samaa minäkin ostin viimeksi. En ole tosin vielä päässyt maistelemaan, kun olen syönyt "kaura plus" ja "ruis plus" -pastoja pois varastosta. Positiivinen puoli tuossa fussilissa on todella hinta. Taisi olla puolenkilon pussi jotain 70 sentin tienoilla?
 
kyle sanoi:
Viimeaikoina on uponnut lahinnä MyllynParas täysjyvä fusilli makaroni.

Se on valmistettu täysjyvävehnästä ja kuitua on muistaakseni 12g/100g, ja hintakin on ollut ihan OK.

Toi MyllynParas täysjyvämakaroni on kyllä hyvää ja hinta on tosiaan kohdallaan (täällä tais prismassa olla 75c/0.5kg).
 
Arvo Paperi sanoi:
Et, joten sekoitetaan vaikka seuraavalla linkillä:
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=12964

Luin ensimmäisen sivun linkistä ja googletin "rice protein" sanat ja ensimmäisenä oli linkki, joka väitti riisillä olevan täydellinen aminohappoprofiili. Jos kuitenkin googlettaa "incomplete protein sources rice", saa linkkejä, joiden mukaan riisi ei suinkaan ole täydellinen aminohappokoostumukseltaan. Äkkinäinen veikkaukseni on, että riisiproteiinilinkki yrittää myydä tuotettaan valheellisin keinoin. Ei olisi ensimmäinen kerta lisäravinnevalmistajilta. :curs: Korjatkaa, jos olen aivan mettässä. :confused:
 
Omskakas sanoi:
Luin ensimmäisen sivun linkistä ja googletin "rice protein" sanat ja ensimmäisenä oli linkki, joka väitti riisillä olevan täydellinen aminohappoprofiili. Jos kuitenkin googlettaa "incomplete protein sources rice", saa linkkejä, joiden mukaan riisi ei suinkaan ole täydellinen aminohappokoostumukseltaan. Äkkinäinen veikkaukseni on, että riisiproteiinilinkki yrittää myydä tuotettaan valheellisin keinoin. Ei olisi ensimmäinen kerta lisäravinnevalmistajilta. :curs: Korjatkaa, jos olen aivan mettässä. :confused:

Korjataan taas.. ;) Muistuttaisin, että tiedonhakua ei periaatteessa koskaan kannattaisi keskittää sivustoihin joiden pääte on .com. Tiedätkin varmasti mitä tuo pääte tarkoittaa? :) Okei, poikkeuksiakin on.

Noh, itse aiheeseen. Taas on näemmä ollut jollain taholla oma lehmä ojassa, kyllä totuus on, että kuten niin monessa muussakin viljatuotteessa, raja-aminohappona riisissä (aminohappo, joka on ns. rajoittava tekijä=vähiten) on lysiini.

:wanha:
 
Jason82 sanoi:
Ihan hyvää settiä Omskakakselta, mutta tarkennetaan nyt vielä, että ei tarvitse syödä edes samamalla aterialla, kunhan esim. päivinä (taikka kuukautena ja sitä kautta vuosina) kokonaisuudessaan saadaan myös paremman aminohappoprofiilin omaavista lähteistä protskuja.

Juu, olet oikeassa siinä, ettei joka aterialla välttämättä tarvitse syödä täydellistä proteiinilähdettä. Riittää, kun samana päivänä syö. Kuitenkin, voin kyllä suositella jokaiselle lihasta/voimaa halajavalle atleetille täydellisen proteiinin syöntiä ihan joka aterialle. :)

Kiitos muuten siitä lysiinitiedosta. En äkkiseltään löytänyt/muistanut mikä/mitkä aminohapot riisistä puuttuivat. :)
 
Omskakas sanoi:
Kuitenkin, voin kyllä suositella jokaiselle lihasta/voimaa halajavalle atleetille täydellisen proteiinin syöntiä ihan joka aterialle. :)

Juu, noinhan se homma etenee! :) :kippis1:

Viljatuotteissa raja-aminohappo tosiaan on usein lysiini, palkokasveissa taas metioniini.
 
Yhdyn näihin, jotka sano että torinon ruispasta rulaa. Todella hyvää settiä saa aikaseks ja samalla on sieltä terveellisimmästä päästä (pastojen / makronien osalta).

Eli kaapista löytyy jatkuvasti torinon ruis- ja kaurapastaa. halpaakin on.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom