Tonnikala vs tonnikala - mikä onkaan parasta

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Slowmo21
  • Aloitettu Aloitettu
kilpi sanoi:
vai semmosta... en väitä vastaan kun ei oo rainbowta kaapissa. Mun pirkassa luki että 13g/100g, mutta se oli chilikastikkeessa... sillä vaan aattelinen. tierä sitten mihin tässä uskoo kun en oo paljon tota tonnari syöny... lepo vaan!
Ei chili tonnikalas oo paljo paskaakaan proteiinii.. Eikö kukaan oo ikinä kattonu kaupas ravintoarvoja purkkien kyljestä kun taas vedessä olevis on melkein kaikis se 25 tai yli
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
hartiapankki sanoi:
Ei chili tonnikalas oo paljo paskaakaan proteiinii.. Eikö kukaan oo ikinä kattonu kaupas ravintoarvoja purkkien kyljestä kun taas vedessä olevis on melkein kaikis se 25 tai yli


taidat olla oikeessa! taisin vähän innostuu liikaa hehkuttaan... :nolo: oon treenannu kohtuu vähän aikaa ja tutustuin tonnikalaan vasta äskettäin...
 
tiieitiijuu sanoi:
n. 100 purkkia syöneenä ei tunnu missään =)

Kiitos varoituksesta. Itse oon vedelly oikeastaan aina Rainbow vesi- tai öljyliemessä lilluvaa tunaa. Öljyn kera tietenkin maistuu paremmalta. :)
 
No maustetuna menee tonnikala nykyisin. Ei paljoa kiinnosta, onko protskuja 17, vai 27g per 100g. Riittävästi kuitenkin. Pääasia, että tulee syötyä ja menee yhteismäärä protskussa yli 30g. Rainbow sitruuna/pippuri tällähetkellä suosikki. Sisältää tonnikalaa, vettä, kasvisöljyä, sitruunaa, pippuria, suolaa ja aromivahvennetta. Ei tartte rypsäriä samana päivänä enää syödä.
 
en tiedä onko täälä jo kukaan sanonut, mutta ainakin keskiseltä ja mini-manista löytyy (eiköhän kaikista isoista kaupoisa) noita isoja 1,3kg tonnikala pöttejä ja maksaa about 8€. eipä siinä hirveesti sääsät, mutta on mukava ku koko roskan saa laittaa tupperware boksiin ja ei oo sitä tyhjien purkkien vuorta sielä roskiksen pohjassa...tosin tuo boksi ei kauaa kestä
 
ihan sama mitä paskamerkkiä kaapissani olevat purkit edustaa, niissä on hyvät ravintoarvot eikä maksaneet paljoakaan, joten yks lysti. tonnikala-raejuusto-salaattiin ne menevät kuitenkin.
 
Humanteri, testasin nyt tuota John West-tonnikalaa ja tätyy myöstää että aikas nannaa kamaa tuo on. Ja kun joku asia on tarpeeksi hyvää niin se on sama onko se kallista vai shellistä :)
 
No tällä hetkellä on ollu tonnikala bannissa 1,5 kk ja kaapissa kummittelee 6 purkkia euroshopperin hiutaleita vedessä :urjo:

Dietin alussa sitä tuli syötyä vielä ihan mielellään mutta kun alkoi pikkuhiljaa makuun kypsymään ja hermot menemään siihen että kokoajan sai ruotoja sekä suomuja nyppiä purkista pois...tonnikalan syönti loppui sitten "pahoihin" yökkäys tilanteisiin ja nyt ajatuskin tonnikalasta saa oksennuksen maun suuhun!

Täytyy yrittää jossain vaiheessa ostaa jotain parempilaatuista kalaa kun on selvinnyt "traumasta" :D
 
Eikös Rainbowia tuppaa ainakin hiutaleina saamaan siinä 60-75 snt tölkki melkein joka paikassa...? Omasta mielestäni Euroshopperkin on ihan jees, ainakin paloina, 65 snt tölkki - hinta-laatusuhde kohdallaan :thumbs:

Oikeastaan melkein kaikki menee alas mutta yksi mitä en enää ikinä osta on First Price. Aivan hirveän makuista :urjo: Ja proteiiniakin vain 20g 100 grammassa kun esimerkiksi Euroshopperissa on 27g.
 
Pirkkaa tai Euroshopperia paloina vedessä. Tuohon tunaan on sen verran kyllästynyt ettei se juuri maistu kuin kunnon löyly-chilin kanssa tai tietysti kaurapuuroon sekoitettuna :D
 
Euroshopperia vedessä hiutaleina, kun tuota kerran saa 55 sentillä. Ei sen niin väliä, minkä laatuista se on, jos ravintoarvot ovat samat kuin tyyriimmissä. Tuo ei maistu edes miltään, mikä on minun puolestani ihan hyvä asia - eipähän häiritse syömistä.

Kuitenkin, vatsani on ollut lievästi jotain vastaan muutaman päivän, joten koitan vähän aikaa syödä vähemmän tonnikalaa. Aiemmin kaksi purkkia päivässä, nyt vähän aikaa vain yksi päivässä, ja katsotaan josko tuo asia korjaantuu. Sitten täytyy miettiä olisiko kyse merkissä, kalassa itsessään, vai paljossa raejuustossa (maitotuote kuitenkin), vai missä...
 
Mielenkiintoinen topic. Kertokaas tonnikalan kuluttajat jotain herkullisia vinkkejä, minkä kansa kyseistä kalalajia kannattaa syödä? Tonnikala on mm. ruisleivän päällä varsin hyvää ja myös tonnikala menee makaroonin kanssa varsin hyvin, eikä vaan sen takia että se on opiskelijaruokaa.

Pitääkö teoria paikkaansa, että ei ole hyvä säilyttää tonnikalaa avatussa purkissa edes yhtä yötä?
 
Täälläpäin tulee yleensä syötyä Rainbow:n tonnikalaa paloina öljyssä. Öljyt tietenkin valutellaan pois. Vähän sitruunapippuria pintaan, niin kyllä maistuu!
 
Jepa, ykkösenä on rainbow, paloina öljyssä.. Tosin tuolla oli porukka kirjotellu euroshopperista, jossain vaiheessa tuli vedetty kun saa ainakin Ruoholahden K-market Cassasta sen 39 senttiä / purkki ;) mut se on jotenkin...... sontaa. Rainbowssa hassu puoli on että ostaa sitten paloina tai hiutaleina, se on AIVAN samaa kamaa. Erona vaan protskupitoisuudet. Ja minkä kanssa, toki nuudeleiden :D Ja jos mainostetaan vielä tuota ylläolevaa kauppaa, sieltä thai-style nuudelit 5 pussia eurolla:)

e: tosiaan, tällä hetkellä mut pakotettiin vetämään Coopin salaattitonnikalaa kun kaupan hylly ollu rainbowttomana toista viikkoa.. Toi on kyllä :urjo:
 
Täälläpäin tulee yleensä syötyä Rainbow:n tonnikalaa paloina öljyssä. Öljyt tietenkin valutellaan pois. Vähän sitruunapippuria pintaan, niin kyllä maistuu!
Kyllä. Tuo on mielestäni kokeilemistani tonnikalavaihtoehdoista paras. Ja nimenomaan öljyssä. On Rainbown vesiversiokin parempaa kuin monet kalliimmat.
 
Älä poika puhu paskaa. Ainakin minun kaapista löytyy Rainbow tonnikalaa paloina öljyssä ja protskua tässä on 100g:ssä 29 grammaa

Hassu juttu muuten, luulin kuvitelleeni että noissa oli ENNEN ENEMMÄN PROTSKUA? Eihän tossa nykyään oo kun öööö.. mitäs oli, 22? ja jossain vaiheessa järkytyin kun olin syönyt melkeen aina pelkkiä rainbown hiutaleina vedessä, joissa PITI OLLA 28/100g protskua, satuin kurkkaamaan purkkia jota ei ollut vuosiin tarvetta tehdä, 18/100 !!! vai oonko nähnyt unta?

e: quottaus oli siis maaliskuulta -04
 
Tonnarin täytyy olla ehdottomasti rainbow'ta ja öljyssä kiitos. Parasta tonnari on ihan paljaaltaan, majoneesin kanssa (esim. voileipäkeksien päällä) ja uusin yhdistelmä on tehdä toasteja, joihin voidellaan pohjalle vuohenjuustoa ja päälle läjä tonnaria. Siivu leipää kanneksi ja toasteri paahtaa koko herkun ihanan rapeaksi! Ylipäänsä lämpimät leivät vaativat aina tonnikalatäytteen, alle ketsuppia ja päälle ananasta ja juustoa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom