Slowmo21
Nyt kun erilaisia tonnikalapurkkeja alkaa olla kymmeniä (?) markkinoilla niin olisi kiva tietää, mitkä on havaittu parhaimman makuisiksi/laatuisiksi. Ostatteko hiutaleita vai paloja ja onko niiden välillä muuta eroa kuin hinta? Pirkka vai Diva vai kenties joku hienompi merkki? Itse olen metsästänyt Albacore-lajiketta sisältäviä purkkeja, muttei ole vielä Suomen marketeista löytynyt.
tuo taitaa olla aika kallista (mutta hyvää)...lähes 7 suomen vanhaa markkaa maksaa tuo purkki!
. Ehdottomasti öljyssä. Melkein kaikki merkit menee, mut ehdottomasti öljyssä.
Tolla tekniikalla saa suolapitoisuuden tippumaan ja mun mielestä huuhdeltua tonnikalaa on miellyttävämpi syödä, esim. chilitomaattimurskalla, kevyt sulatejuustolla tai vahvalla sinapilla maustettuna. Toi sinappi kannattaa ehdottomasti testata. Sopii yllättävän hyvin.