- Liittynyt
- 11.2.2003
- Viestejä
- 332
pitääkö paikkansa, että tonnikala öljyssä on kasvirasvaa, mutta kuumennettu samassa vaiheessa kuin tonnikalakin eli muuttunut huonoksi rasvaksi. Ei sattumalta ole ketään tonnikalastajaa/jalostajaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by irakinmiäs
pitääkö paikkansa, että tonnikala öljyssä on kasvirasvaa, mutta kuumennettu samassa vaiheessa kuin tonnikalakin eli muuttunut huonoksi rasvaksi. Ei sattumalta ole ketään tonnikalastajaa/jalostajaa?
Originally posted by reiz
En kalahommia leipätyökseni tee, mutta olen siinä käsityksessä että tonnikalat mätetään purkkiin öljyn/veden kanssa, suljetaan purkki, kuumennetaan purkkia niin että tonnikalat kypsyvät, lätkäistään etiketti kylkeen ja kaupan hyllylle.
Korjatkoon joku jos parempaa tietoa, itse elän siinä luulossa etteivät tonnikalan mukana tulevat rasvat sieltä parhaasta päästä ole. Siksi syönkin tonnikalani vedessä, paremman makuisiakin IMO.
Jos se keitetään?Originally posted by Kynis
Vähän epäilyttää se, että tonnoporkki kolvataan kiinni ja lyödään tuli sen alle. Saattaa venyä ja paukkua jonkin verran kuumuessaan.