Team M&M Gymlog

Itelläkin menee huomenna testiin tämä! Kiitos vielä kerran että jaksatte vääntää näitä!
 
En tiedä onko teillä kiinnostusta, aikaa, tai motivaatiota moiseen, mutta eikö noita kandeis tarjota melkein johonkin Elixiriin tai vastaavaan (onko niitä muita?) urheilumakasiiniohjelmaan?
 
En tiedä onko teillä kiinnostusta, aikaa, tai motivaatiota moiseen, mutta eikö noita kandeis tarjota melkein johonkin Elixiriin tai vastaavaan (onko niitä muita?) urheilumakasiiniohjelmaan?
En mä tiedä ketä ne palvelis siellä telkkarissa kun nää saa suoraan You tubesta samana päivänä mitä ne on kuvattu. Ja sitten, että joku tuotantotiimi alkais jakaan neuvoa mitä tehdään, niin no thanks.
 
Mahtaiskohan elixiirissä ne innostua estrogeeni tai mälliripuli jutuista ihan niin paljon kun porukka täällä! :D Loisto matskua!
 
Noniin, tänään aamulla sain katsottua loputkin tuosta kolmannesta episodista.
Sanallista kehumista täällä onkin tullut jo yllinkyllin, joten käytänpä tällä kertaa hyväkseni arvosana-asteikko 1-10.

Tämä video saa minulta arvosanan 9.

Syy miksi en antanut 10 on yksinkertaisesti se, että jos antaisin arvosanan 10 se tarkoittaisi, että video olisi ollut täydellinen, eikä teillä näin ollen olisi tarvetta pyrkiä parempaan. Koska uskon siihen, että teillä on eväitä ja potentiaalia vielä paljon mahtavampaan settiin, niin ette parempaa arvosanaa tällä kertaa saa :)

Edit. Mike miten sinä saat aikaiseksi tuon "ovisilmä" efektin?
 
[video=youtube_share;xIFphrzQGm4]http://youtu.be/xIFphrzQGm4[/video]

On se Mika niin filmaattinen ja pirteä pakkaus, sopis kyllä juontamaan jotain ohjelmaa! :D
 
Edit. Mike miten sinä saat aikaiseksi tuon "ovisilmä" efektin?

Eikös se ole "kalansilmä" juttu? :D (en tiedä kameroista vittuakaan.)
 
Just vedän eilen tekemää soossia, yön aikana maku muuttunu viellä paremmaks !

Ihme homma et jopa toi vastakkaista sukupuolta edustava valittaja joka hengaa täällä ja omien sanojensa mukaan "ei tykkää tulisesta" on vetäny sitä tuolta jo ½ kattilallista enkä oo ees ehtiny ite syömää :D
 
Näyttäis olevan menny hyvin perille, kun tuntui olevan juuri tähän pöperöön tarvittavat ainekset vähän finiitto.

No sellaisella pienellä muutoksella sain kuitenkin toteutettua tämän, että kolmen juuston kerma vaihtui kippari savujuusto kermaan ja geenimutaatio ;) valkosipulit korvattiin ihan perinteisellä valkosipulilla.

Siitähän tuli oikein maukasta pöperöä, vaikkakin pastan keitin vahingossa liian kypsäksi ja vaimon mielestä tuli pistettyä vähän liikaa chiliä. Toisella kerralla osaa sitten noissa asioissa parantaa. Mutta kannattaa tosiaan testata! Saas nährä millasta tää on parin päivän päästä, toivottavasti yhtä hyvää.

Kiitokset Mikalle ja Mikelle! Keep up the good work!
 
VOiko valkosipulia ja normaali sipulia korvata jollakin? Jos jätän ne vaan pois nii nvarpisti tulee silloinkin hyvää huttua
Sipuli toimii tossa ns. sitovana aineena kuten myös tuo herkullista makua. Kastike täten on siis paksumpaa, kun käytät sipulia. Valkosipuia ei tietenkään ole pakko käyttää, mutta olen tehnyt tämän ruuan kerran ilman valkosipulia eikä se ollut läheskään yhtä hyvänmakuinen kuin valkosipulilla höystettynä. Täytyy muistaa, että olen kuitenkin suuri valkosipulin ystävä ja käytän kynsilaukkaa runsaasti mausteena!
 
BTW. Onko muka oikeesti pitkin Suomea eri kaupoissa nämä ainekset suurilta osin loppu? Tuhannet bodybuilderikatsojat ovat hyökänneet ruokakermojen ja valkosipulien kimppuun. Kauppiaat ihmettelevät tätä outoa invaasiota.
 
Pöperöt testattu täälläkin, ja pakko kyllä myöntää että hyväähän se oli.
Avokin mielestä chilin määrän olisi voinut puolittaa, mutta omaan makuun
oli kyllä juuri sopivan tulista. Vaihdoin hieman mällin laatua, kun jääkaapissa
sattui olemaan jo valmiiksi Floran 'Kevyt & Paksu 4%'- ruokakerma. Ja lisäsin
kuivattua nokkosta joukkoon, mutta tuohan ei makuun juuri vaikuta. Kylkeen
vielä pilkottua kurkkua ja tomaattia raejuuston kera kruunasi kokonaisuuden,
vaikkakin juomana toimi tällä kertaa kraanavesi. ;)
 
Minä kokeilin tuota samaa kalalla, koska tänään lähikaupassa oli jauhelihat loppu. Ihan perustavallinen pakasteseiti. Maustelin seitä tosin sitruunamehulla ja tillillä, ja ruokakerman vaihdoin, mutta muuten mennään samalla reseptillä. Jätän sotkun yön yli tekeytymään jääkaappiin, mutta ainakin maisteluvaiheessa chili tarjoili aika vittumaisen takapotkun :D
 
Back
Ylös Bottom