Suuri sisustusthread (Kuvia?)

Liittynyt
21.3.2003
Viestejä
1 655
Ikä
34
Oisko täälä kellään hyvää värisilmää? Uutta väriä seiniin ja ei mitään hajua mikä sopis. Tilanne tällähetkellä tälläinen. (hirveä) Kysytään nyt ensin täältä :)
 

Liitteet

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
7 453
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Kokeilin d-c-fixiä makkarin oveen. Tietenkin kompastuin ja meni ruttuun, mutta on tuokin parannus entiseen paskanruskeaan.

koko.jpg
 
Liittynyt
3.7.2002
Viestejä
8 999
Minkälaisia kokemuksia porukalla on erityyppisistä tauluista? Yksi kuvasta teetetty canvastaulu löytyy ja seuraava olisi mietinnässä. Nyt kiinnostaa lähinnä alumiini- tai akryylilasitaulu. Akryylilasi noin 2 kertaa alumiinin hintainen, onkohan sen arvoinen? Onko kummassakaan varsinaisia ongelmia, esim. näkyykö lamppujen heijastumat häiritsevästi tms.? Valmistajan mukaan alumiini lähes mattapintainen ja akryylilasin ominaisuuksista korostetaan värientoistoa ja kontrastia. Kuva, josta taulu on tarkoitus teettää ei kylläkään ole varsinaista värien ilotulitusta, joten lieneekö alumiini välttävä? Muita ehdotuksia?
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Pitäisi alkaa tekemään pintaremppaa kämppään, josko makkarin kimppuun nyt ensimmäisenä. Yleisväri aikalailla valkoista, harmaata, olkkarissa musta tapetti yhdellä seinällä, lattiat tummaa merbau-laminaattia, enempi modernia hakusessa kuin vanhaa tyyliä.. Jostain tuli idea että sängynpääty tarttis nikkaroida. No se löytyy rungosta kiinteänä, eikä tuota Askosta joskus hommattua Kioto-sänkyä viittisi sirkkelöidä..

Joten tuumailiin jos tekisi koko makkarin levyisen (330cm) 10-15cm ulospäin seinästä tulevan tasorakennelman, 100-120cm korkeana. Siihen muutama upotettu hylly, valoa ja pistorasiaa jne. Meneekö aivan perseelleen ajatus, vai saako tuosta hökötyksestä maalailtua mielikuvaa että voisi toimia?

Jotain tummien kalusteiden kera sopivaa tapettia tehosteeksi jollekkin seinälle, jne. kai se on laitettava Googlen kuvahaku sauhuamaan.
 
Liittynyt
11.10.2017
Viestejä
767
Ikä
38
Makkarin osalta suunnitelmat suht selvät, samaten olkkarin. Joten tietokonepöytää aloin etsimään, jotenkin tää uppoais tyyliltään: SL-022.jpg

Paitsi hinnan osalta, vajaa kuus tonttua.. https://www.volcanodesign.fi/kauppa/koti/sturdy-poyta-022/
Erillinen huone joten muuhun sisustukseen sulautuminen ei niin tarkkaa, seinää (taas) tummalla, jne. Pelkistetympi, ilman noin hienoa korkeussäätöä oleva pöytä olis suht simppeli värkätä murto-osalla tuosta. Vähän aikaa ja rhs:sää, levyosat leikkauttaisi valmiiksi kun lähellä on metallifirma ja kansi joko massiivipuuta, toinen vaihtoehto voisi olla 2x4" tai 2x5" ladottuna.

Varmaan ihan paska idea, mutta mittoja tuli jo raapusteltua paperille.
 
Ylös