Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Pinja
Meikä on niin tyhmä, että mistä saan sen sun sähköpostiosoitteen?Laitan infoa tulemaan...

Täytyy varmaan koittaa sellaista triplasekoitusta, jossa olis normaali vehnäjauhoja, vehnänalkioita ja sitten proteiinijauhoja. Kaupan kautta kotiin.Tinkie sanoi:Tiiä sitten kannattaako sitä pizzaa leipoo pelkästään tosta jauheesta, mutta jos vaikka fifty-fifty vehnäjauhoo ja vehnänalkioita?? :thumbs:
subotai sanoi:mitens sit osa vehnäjauhoja ja osa soijajauhoja? Siis näitä maitokaupasta saatavia soijajauhoja..
Hiilareita ei taida olla juurikaan, mutta rasvaa & proteiinia kylläkin (kait 50/50?). Olen itse käyttänyt noita rahkapiirakan tekoon. Toimii.
edit:
http://www.ktl.fi/fineli/c381.html
http://www.ktl.fi/fineli/c124.html
eli onhan toi soija pikkasen "parempaa"..
Korvattiin muijan kanssa osa vehnäjauhoista kaurahiutaleilla pizzanteossa ja hyvin toimi.Saa ainakin näin parempia hiilareita tilalle.Tune sanoi:Sellainen asia tuli mieleen, että mahtaisiko löytyä jotain proteiinia (vai käykö kaikki) jota vois käyttää vehnäjauhon korvikkeena?
Tarkoitus olis tehdä pitsaa ja siihen kuluu tuota vehnäjauhoa noin 5 dl, ja sisältää siten reilusti yli 200 grammaa hiilaria. Jos tuosta jauhomäärästä voisi korvata vaikka 2 dl:aa proteiinijauholla niin se olis aika :thumbs:
... voiko siis normi proteiinijauhoja käyttää ruuanlaittoon ja tuleeko siitä helevetin pahan makuista?
Kiitos vastauksista!![]()
Gyrmy sanoi:Mitäs erilaisia tapoja on mitata protskujauhot siihen mihin ikinä sitä sekoitattekin? Itse laitan yleensä aika summamutikassa ruokalusikalla. Nyt kiinnostaisi tietää kannattaako niitä alkaa jollain tavalla mittaamaan. Itse en ole koskaan mitannut ja hyvin on tähän asti toiminut.