Heh, oonko laskenut... No oon laskenut juu, mulla on Excel-sheet millä mä nää sekoitukset suunnittelen. Se laskee rasvat, proteiinit, hiilarit, kuidut, rasvahapot, jne. (Kilo)kaloreita on 2300 per päivä, painoa on 79kg, mihin pudotin sen 87kgsta.
Nyt on paino pysynyt samana jonkun aikaa, oli vähän paskat kelit lenkkeillä ja on ollut kaikkea muuttohärdelliä, jonka pitäis pikkuhiljaa helpottaa. Ideana olla sikakireä 75kg jos joskus eksyn voimanostokisan lavalle. Korkeimmillaan paino nousi viime vuonna 92 kiloon, punttauksen aloitin 58 kiloisena hernekeppinä. Tietysti monen mielestä täällä 184cm / 79kg on hernekeppi sekin :D
Onko järkeä syödä esim broilerinkoipia nahkoineen , juustoja tms. vai pyrkiä kaikessa ihan rasvattomiin ruokiin ja lisäillä sitten sitä öljyä pullosta että sais vain niitä hyviä rasvoja?
Originally posted by Dopey mulla on Excel-sheet millä mä nää sekoitukset suunnittelen. Se laskee rasvat, proteiinit, hiilarit, kuidut, rasvahapot, jne.
Ootko ite värkännyt vai imutellut jostain? Jos kyllä ensimmäiseen kysymykseen, niin voitko laittaa jakoon pakkiksen väelle jonnekin (ja ansaita roppakaupalla kunnioitusta ja kiitollisuutta ) ja jos kyllä toiseen kysymykseen, niin mistä imutit? Monipuolisen oloinen shiitti on, jos kuidut ja rasvahapotkin laskee. Varmasti kelpaisi monelle pakkislaille.
Itse kasailin vuoden vaihteessa sheetin joka laskee edellämainittujen lisäksi safkailun hinnatkin kunhan aineille on muistanut asettaa kilohinnat. Täytyy katsoa jos jaksaa hieman siistiä tuota niin että siitä muutkin saavat selvää. Pistän VIP-puolelle kunhan jaksan.
Originally posted by Trinity Onko järkeä syödä esim broilerinkoipia nahkoineen , juustoja tms. vai pyrkiä kaikessa ihan rasvattomiin ruokiin ja lisäillä sitten sitä öljyä pullosta että sais vain niitä hyviä rasvoja?
Annan Triny sulle hyvän vinkin, osta kananrintaa marinadissa, pese ja perkaa:D (...huom.maku...), mikroastiaan, pohjalle vettä vähän, mausta kanelilla, valkopippurilla, mustapippurilla ja suolalla ja mikroon kuvun alle noin 15-20min. lisää riisiä ja päälle oliiviöljyä. NNNNNJAMMM! saamarin hyvvväää!
Originally posted by rocket Annan Triny sulle hyvän vinkin, osta kananrintaa marinadissa, pese ja perkaa:D (...huom.maku...), mikroastiaan, pohjalle vettä vähän, mausta kanelilla, valkopippurilla, mustapippurilla ja suolalla ja mikroon kuvun alle noin 15-20min. lisää riisiä ja päälle oliiviöljyä. NNNNNJAMMM! saamarin hyvvväää!
Marinadi siis pestään pois, mutta siitä jää silti makua..? Eli kaloreita tulee norm. kananrinnan verran?
Riisiä en oo syöny pitkään aikaan muullon ku repsahdus/cheatti-aikoina... miten itse koet sen/potun/pastan kiristellessä? Mua nuo hiilarit tuppaa siis todella turvottaan jne mitä olen jo aiemmin kertonut... Mutta kiitti raketti vinkistä, täytyy kokeilla!!
Originally posted by Trinity Marinadi siis pestään pois, mutta siitä jää silti makua..? Eli kaloreita tulee norm. kananrinnan verran?
Riisiä en oo syöny pitkään aikaan muullon ku repsahdus/cheatti-aikoina... miten itse koet sen/potun/pastan kiristellessä? Mua nuo hiilarit tuppaa siis todella turvottaan jne mitä olen jo aiemmin kertonut... Mutta kiitti raketti vinkistä, täytyy kokeilla!!
Originally posted by Trinity Marinadi siis pestään pois, mutta siitä jää silti makua..? Eli kaloreita tulee norm. kananrinnan verran?
Riisiä en oo syöny pitkään aikaan muullon ku repsahdus/cheatti-aikoina... miten itse koet sen/potun/pastan kiristellessä? Mua nuo hiilarit tuppaa siis todella turvottaan jne mitä olen jo aiemmin kertonut... Mutta kiitti raketti vinkistä, täytyy kokeilla!!
joo, se on silleen mehustunu.heh...;)emmää tiiä onks sillä eroa. mä kun kiristelen niin en laske kaloreita. peili kertoo hyvin.
mulla on kyllä potut ja riisi toiminu ihan kivasti. ennemminkin mulla tosiaan on ollut ongelmia ton yliprotskun saannin kanssa, kuten olen jo muutamaan kertaan maininnut... hiilareita siis helpost jää liian vähän jos en niitä mieti. puuroa vaan naamariin, hyvä tulee.
pasta kyllä turvottaa niin maan perkeleest, samoin kun leipä (paitsi ryvita...)
Originally posted by Iivili Ootko ite värkännyt vai imutellut jostain? Jos kyllä ensimmäiseen kysymykseen, niin voitko laittaa jakoon pakkiksen väelle jonnekin (ja ansaita roppakaupalla kunnioitusta ja kiitollisuutta ) ja jos kyllä toiseen kysymykseen, niin mistä imutit? Monipuolisen oloinen shiitti on, jos kuidut ja rasvahapotkin laskee. Varmasti kelpaisi monelle pakkislaille.
No ei tuon tekeminen kummia vaadi: riveille vaan kunkin ruoka-aineen kaikki tiedot vaikka finelistä omille sarakkeilleen. Yhteen sarakkeeseen sitten syotetään päivittäismäärät ja Excel osaa vaaditut kerto- ja jakolaskut.
Voin mä tuon jonnekin koittaa postatakin, no problem.
Koitin searchilla etsiä noita kolmee asiaa yhdessä, mut mitään ei löytyny... Kävin äsken ostaan tommosta US Bulk choco jauhoo, niin onko se nyt sitä missä on proteiinit ja hiilihydraatit(=malto ) sopivasti yhdessä. Siis että voi heti reenin jälkeen ottaa tuota jauhoo palautusjuomassa.
Koitin kysellä kaupan 60v myyjältä että onko tätä hyvä sekottaa palautusjuomaks mut en saanu mitään selkeetä vastausta
edit: Niin siis löysin toki searchilla juttuja noista, mut ne oli yleensä tyyliin "mikä on paras palautusjuoma"
Originally posted by gunner Ainakin minulla on sellainen muistikuva, että tuo US Bulk olisi näitä massajuomia, ei niinkään palautusjuoma, korjatkaa jos olen väärässä.
Us bulk, se oli ihan eka tollanen jauho mitä joskus ostin, stockmannilta vielä hulluun hintaan. kokoo oli purkilla varmaan 600g. ja se maku, muistan vieläkin niin viljasen maukuinen kaakao kun maitoon vatkasin. tykkäsin kyllä joo yhdyn edelliseen, anna mennä vaan!
Hey! where´s the thumb
Niin, mitenkäs tuo kuumentaminen vaikuttaa proteiiniin ja sen imeytymiseen? Vai vaikuttaa mitenkään?
Siis jos esim. kananmunan paistaa tahi keittää, niin se muuttaa olomuotoaan. Niin että muuttuuko tuon proteiini ominaisuudet huonommiksi tai jotain?