Suuri lööppiketju. Iltasanomat ja Iltalehti

Liittynyt
10.8.2006
Viestejä
11 821
Puolan suurimman jätevedenpuhdistamon vika edelleen mysteeri - Itämereen valunut jo satojatuhansia litroja puhdistamatonta jätevettä

Puolan suurimman jätevedenpuhdistamon vika edelleen mysteeri - Itämereen valuu päivittäin 260 miljoonaa litraa jätevettä.

Puolan suurin jätevedenpuhdistamo, hieman Varsovan ulkopuolella sijaitseva Czajka on valuttanut puhdistamatonta jätevettä Veiksel-jokeen. Puhdistamo on joutunut valuttamaan jätevettä viemärijärjestelmässä olevan vian takia. Ilman valuttamista viemärijärjestelmä olisi saattanut laskea vedet hallitsemattomasti veteen.

Nyt vettä pyritään valuttamaan hallitusti. Puhdistamosta on valutettu viime viikosta lähtien jätevettä 3 000 litraa sekunnissa Veiksel-jokeen ja siitä Itämereen. Veikseliin on uutistoimisto AP:n mukaan valunut päivittäin arviolta 260 000 000 litraa jätevettä."So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
Toivottavasti täällä hölmölässä laitetaan ny rahaa palamaan isosti, että saadaan omia päästöjämme mereen laskettua.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095
Doping, testosteroni ja anaboliset steroidit: Tavallinen kuntosalikävijä käytti aineita, voittajaolo vaihtui sairaalaan

Tavallinen kuntosalikävijä käytti dopingia – voittajaolo vaihtui pian sairaalavuoteeseen: ”Ajattelin, että siinä on oikotie onneen”

Keijo valitsi vaarallisen dopingtien. Lihakset kasvoivat nopeasti, mutta elimistö vihelsi pelin poikki.

– Oli päihteidenkäyttöä ja oli hormoneja, Keijo toteaa.
Yöt kuluvat kaupungin kirkkaissa valoissa, ja erilaiset päihteet kuuluvat oleellisena osana elämään. Keijon kroppa on harvoin täydessä treenikunnossa, eikä palautuminen suju niin kuin urheiluoppaissa evästetään ....


... siis tavallinen kuntosalilla kävijä LOL ! :ROFLMAO::LOL:
...Näitä iltapaskan juttuja .......

"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095
Anne seurustelee WTC-tornien kanssa: Suhde on seksuaalinen

Yle: Suomalainen Anne seurustelee WTC-tornien kanssa - ”Suhteemme on seksuaalinen”


Anne on rakastunut palavasti WTC-torneihin. Hän ihastui niihin 17 vuotta sitten ollessaan 14-vuotias. Kaksoistornit olivat tuhoutuneet terrori-iskussa vuotta aiemmin. Aluksi juuri se aiheutti Annessa ristiriitaisia tunteita.

– Minun oli vaikea hyväksyä tunteitani, koska torneja ei enää ollut. Saanko minä tuntea ihastusta, Anne muistelee kyselleensä itseltään.

Hän kamppaili asian kanssa pitkään.

– Mutta kun aloimme seurustella 2013, pääsin siitä pikku hiljaa yli ja vain hyväksyin tunteeni.

– Suhteemme on seksuaalinen. Intiimi kanssakäyminen ei ole kuitenkaan meidän suhteemme perusta. Mikään ei kaadu, jos sitä ei ole. Jos sitä on, niin ihan kiva.

"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
17.8.2006
Viestejä
4 945
Ikä
29
Mä oon kuullu että Parisuhteessa on tärkeätä kommunikoida ja jutella mieltä askarruttavista aasioista...
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095
Mä oon kuullu että Parisuhteessa on tärkeätä kommunikoida ja jutella mieltä askarruttavista aasioista...
...niin..... suomalainen mieshän ei tunnetusti puhu eikä pukahda .... toista on noi WTC-tornit.
Ei niissä ainakaan stondis lopu :ROFLMAO:
"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
17.8.2006
Viestejä
4 945
Ikä
29
...niin..... suomalainen mieshän ei tunnetusti puhu eikä pukahda .... toista on noi WTC-tornit.
Ei niissä ainakaan stondis lopu :ROFLMAO:
"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
Siitäkää en ois vielä huolissaan jos tuo puhuu itsekseen pienoismallille, mutta jos ne pienoismallit vastaa...:hyper:
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 647
Montakohan kertaa nämä on jo ehditty joukkoraiskata. Näitä siis uhkaa jopa 10 vuotta vankilassa dronen lennättämisestä keskellä teherania. Iltapaskassa oli myös tästä juttu mutta en löytänyt enää

View: https://www.instagram.com/p/BJ6vAIIh1oM/?utm_source=ig_web_copy_link


View: https://www.instagram.com/p/BsnOIDphzTH/?utm_source=ig_web_copy_link


Iran pidätti turisteja ja passitti heidät pahamaineiseen vankilaan – uskaltaako Teheraniin nyt matkustaa?
Suomen ulkoministeriön mukaan Iranin viranomaisten toiminta ja laintulkinta ”saattavat olla mielivaltaisia kaikkialla maassa”.

Vartija Evinin pahamaineisessa vankilassa Teheranissa vuonna 2006. Pidätetyt brittiläis-australialaiset turistit on viety lehtitietojen mukaan Eviniin. (KUVA: MORTEZA NIKOUBAZL / REUTERS)
Verna Vuoripuro HS
Julkaistu: 11.9. 14:58 , Päivitetty: 12.9. 11:52

KOLME Australian kansalaista on pidätetty Iranissa, Australian ulkoministeriö kertoi keskiviikkona uutistoimisto Reutersin mukaan. Kahdella pidätetyistä on myös Britannian kansalaisuus.

Ministeriö kertoi asiasta sen jälkeen, kun brittilehti The Times oli paljastanut tapaukset alkuviikosta.


Timesin mukaan brittiläis-australialainen, tutkijana ja opettajana Australiassa työskennellyt nainen pidätettiin jo useita kuukausia sitten. Hänen lisäkseen muutama viikko sitten pidätettiin brittiläis-australialainen bloggaaja Jolie King ja hänen australialainen miehensä Mark Firkin.

Pidätyksen aikaan he olivat tiettävästi leiriytyneet Iranin sotilasalueelle Jajroodissa Teheranin provinssissa.


Pariskunta oli kaksi vuotta kestäneellä matkalla Australiasta kohti Lontoota. He olivat päivittäneet kuulumisiaan tiiviisti sosiaalisessa mediassa

Australian ulkoministeri Marise Paynekertoi torstaina, että hän on ottanut pidätykset puheeksi useaan otteeseen Iranin hallituksen kanssa. Hänen mukaansa ei ole syytä uskoa, että pidätykset olisi tehty poliittisista syistä, uutistoimisto AFP kertoo.

NAISET on kuljetettu brittilehtien mukaan pahamaineiseen Evinin vankilaan, jossa istuu myös brittiläis-iranilainen Nazanin Zaghari-Ratcliffe. 41-vuotias lontoolaisnainen pidätettiin vuonna 2016 Teheranin lentokentällä epäiltynä vakoilusta, jonka hän on kiistänyt.


Eviniin on suljettu lukuisia poliittisia vankeja.

Paikkaa on kuvailtu useissa medioissa helvetiksi maan päällä. Sellit ovat törkyisiä, ja vankeja on sullottu niihin kuin sardiinipurkkiin, The Guardian kertoi jo vuonna 2015. Vessoista, suihkuista ja lääkkeistä on pulaa, ja vartijoita on syytetty toistuvasti kidutuksesta.


BRITTILÄIS-AUSTRALIALAISET naiset ovat tiettävästi ensimmäiset Britannian kansalaiset, jotka on pidätetty Iranissa viime vuosina ilman, että heillä on Iranin kaksoiskansalaisuutta.


Iranin kaksoiskansalaisia on pidätetty maassa viime aikoina kasvavissa määrin.

Esimerkiksi viime vuonna Teheranissa pidätettiin isoäitinsä luona kyläillyt brittiläis-iranilainen Aras Amiri, joka sai BBC:n mukaan tuomion vakoilusta. Tämän vuoden kesäkuussa Teheranissa pidätettiin ranskalais-iranilainen tutkija Fariba Adelkhah, jota myöskin epäillään vakoilusta.


Iran ei tunnusta kaksoiskansalaisuutta, joten esimerkiksi Iranin ja Suomen kaksoiskansalaisia pidetään Iranissa iranilaisina, joihin sovelletaan Iranin lakeja ja käytäntöjä.

Suomen ulkoministeriön mukaan kaksoiskansalaisten auttaminen ongelmatilanteissa onkin vaikeaa ellei jopa mahdotonta.

Kaupunkinäkymää Yazdissa Teheranin eteläpuolella Iranissa vuonna 2008. (KUVA: CAREN FIROUZ / REUTERS)

AUSTRALIA päivitti alkuviikosta ohjeistustaan Iraniin matkustaville. Se kehotti välttämään liikkumista Irakin ja Afganistanin raja-alueilla.

Maan ulkoministeriön mukaan Iraniin matkustamista ylipäätäänkin kannattaa harkita huolella, sillä ”ulkomaalaisia, mukaan lukien australialaisia, voidaan mielivaltaisesti pidättää tai ottaa kiinni”.

Suomen Iranin-konsuli Harri Heikkinenkuitenkin muistuttaa, että yleisesti tilanne on Iranissa rauhallinen. Hänen mukaansa ulkomaisiin matkailijoihin ei kohdistu vihamielisyyttä tai uhkaa valtaosassa maata.

”Arviomme mukaan Teheranissa turvallisuustilanne on pysynyt ennallaan, mutta nämä hyvin valitettavat tapaukset osoittavat, että turvallisuusviranomaisten toiminta ja laintulkinta saattavat olla mielivaltaisia kaikkialla maassa”, Heikkinen kommentoi turistien pidätyksiä.

”Varovaisuutta kannattaa noudattaa, sillä myös ulkomaalaiset voivat joutua pidätetyiksi, ja heihin voi levottomuuksien yhteydessä kohdistua väkivaltaa.”

Suomen ulkoministeriö kehottaa matkustustiedotteessaan välttämään tarpeetonta matkustusta Iranissa Afganistanin, Irakin ja Pakistanin vastaisille raja-alueille, Kaakkois- ja Luoteis-Iraniin sekä Hormozgānin provinssiin.

Heikkisellä ei ole tietoa, että Suomen kansalaisiin kohdistuisi erityistä uhkaa tulla pidätetyksi tai kiinniotetuksi, mikäli matkustustiedotteen ohjeita noudatetaan.

Turisti vieraili Tšogha Zanbilin raunioilla Iranissa vuonna 2011. Suomen ulkoministeriön matkustustiedotteessa kehotetaan välttämään turhaa liikkumista muun muassa Khuzestanin provinssissa. (KUVA: RAHEB HOMAVANDI / REUTERS)

TIETO turistien pidätyksistä tuli julki samoihin aikoihin, kun jännitteet maailman öljynkuljetuksen avainreitillä Hormuzinsalmella kasvavat.

Australian pääministeri Scott Morrisonkertoi elokuussa maan osallistuvan Yhdysvaltojen johtamaan kiistanalaiseen hankkeeseen, jossa maiden merivoimat pyrkivät turvaamaan öljynkuljetusta salmen kautta. Iran on ottanut kesän aikana haltuunsa useita ulkomaisia säiliöaluksia Persianlahdella.

Persianlahden kiristyneen tilanteen vuoksi Suomen ulkoministeriö onkin lisännyt hiljattain Iranin matkustustiedotteeseen kohdan, jossa kehotetaan välttämään matkailua Hormuzinsalmea reunustavan Hormozgān provinssissa.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095
En ymmärrä miksi pitää matkustaa noihin muslimimaihin?
?? Siksi koska noissa maissa on Rauhanuskonto ! Eli ihan toista kuin mitä täällä länsimaissa, joissa kristillinen suvaitsematon ja yltiökriittinen vähemmistöideologioita tuomitseva henkilökulttismi rasistisine stereotypioineen saa aikaan vain lisääntyvää pahoinvointia ja väkivaltaa.
......
Siksi monet halajavat Rauhanuskonnon luomaan paratiisiin....edes hetkeksi....."So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
9.10.2010
Viestejä
2 980
?? Siksi koska noissa maissa on Rauhanuskonto ! Eli ihan toista kuin mitä täällä länsimaissa, joissa kristillinen suvaitsematon ja yltiökriittinen vähemmistöideologioita tuomitseva henkilökulttismi rasistisine stereotypioineen saa aikaan vain lisääntyvää pahoinvointia ja väkivaltaa.
......
Siksi monet halajavat Rauhanuskonnon luomaan paratiisiin....edes hetkeksi....."So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
No ainakin pitää ottaa tarkkaan selvää mitä siellä on soveliasta tehdä. On typerää lähteä kolmansiin maihin ja olettaa että siellä voi olla kuten länsimaissa. Olettaen että haluaa hengissä/kunnossa tulla kotiinkin.
 
Liittynyt
7.3.2006
Viestejä
523
No ainakin pitää ottaa tarkkaan selvää mitä siellä on soveliasta tehdä. On typerää lähteä kolmansiin maihin ja olettaa että siellä voi olla kuten länsimaissa. Olettaen että haluaa hengissä/kunnossa tulla kotiinkin.
Tämä kaatuu LOPPUJEN LOPUKSI omaan mahdottomuuteensa. Vaikka kuinka olisit keskimääräistä turistia huomattavasti valveutuneempi ja ottaisit eri maan/kulttuurin normeista, hyvistä tavoista ja laeista hyvinkin kattavasti selvää, niin kyllä poikkeuksetta löytyy niin vitun random-juttuja, joista et ole yksinkertaisesti voinut olla tietoinen. Toki vähennät tätä riskiä todella merkittävästi juurikin mainitsemallasi keinolla, mutta silti...
 

Kuli

VIP
Liittynyt
29.8.2005
Viestejä
3 104
Taitaa tässä tapauksessa määräävä tekijä olla Britannian kaksoiskansalaisuus joka on noilla naisilla,mies on sit ihan vaan naisen kumppanina otettu talteen.Öljy, brittien tomiminen USA n apurina,sievä soppa tosta on kehittymässä.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
12 225
Ikä
37
No ainakin pitää ottaa tarkkaan selvää mitä siellä on soveliasta tehdä. On typerää lähteä kolmansiin maihin ja olettaa että siellä voi olla kuten länsimaissa. Olettaen että haluaa hengissä/kunnossa tulla kotiinkin.
Ensinnäkin ArtRiderin vastaus oli aivan selvää sarkasmia. Toiseksi tuossa jutussa mainituissa tapauksissa ei oltu tehty mitään väärää, vaan vangitseminen on ollut täysin mielivaltaista ja liittynyt luultavasti kaksoiskansalaisuuksiin.

Mutta en minäkään kyllä ymmärrä miksi tuonne pitää matkustaa. Vähän pitäisi katsoa minne voi mennä ja minne ei ehkä kannata. Kaikki muslimimaatkaan ei ole samanarvoisia.
 
Liittynyt
5.5.2004
Viestejä
3 358
Mainittiin sotilasalue ja dronen lennättäminen... ovat tainneet olettaa että tulee maksimissaan soo soo sormi kuten täälläpäin, vaan suottaapi olla että vakoilusta syytetään.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095
Strippari Irina Tundra kertoo, mitä asiakkaat haluavat

Pieni Freudilainen lipsahdus ilmeisesti toimittajalta tuolla tekstissä :LOL:

"– Venäläiset tykkäävät tisseistä, Lähi-idästä tulevat yleensä perseestä. Kaakkois- ja itäaasialaiset hakevat yleensä seksiä ja ymmärtävät nopeasti olla tuhlaamatta strippareiden aikaa, kun tajuavat, että sitä ei ole saatavilla."


"So its goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
3 095

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 647
Ne jotka vapettaa, älkää lopettako. Tää on pelkkää propagandaa, oikea syy näihin tapauksiin on ug-thc litkut jossa E-vitamiiniasetaattia.

Sähkö­tupakkaa käyttäneen Anthonyn, 19, röntgen­kuvat ovat karua katseltavaa: ”Kuusi­kymppisen kaksi askia päivässä polttavan keuhkot” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat
Sähkötupakkaa käyttäneen Anthonyn, 19, röntgenkuvat ovat karua katseltavaa: ”Kuusikymppisen kaksi askia päivässä polttavan keuhkot”

(KUVA: KEITH MAYO, TANYA MAYO)

Julkaistu: 21.9. 17:33
SÄHKÖTUPAKKA
Nuorukaisen isä varoittaa ihmisiä sähkötupakoinnin vaaroista.

AMERIKKALAINEN Anthony Mayo, 19, alkoi syyskuun alussa saada pahoja hengitysvaikeuksia. Lääkärissä hänellä todettiin keuhkoputkentulehdus, johon annettiin antibiootteja. Nuoren miehen tila kuitenkin paheni lääkkeistä huolimatta, Metrokertoo.

Röntgenkuvista paljastui karu todellisuus: sähkötupakkaa käyttäneen nuorukaisen keuhkoissa oli runsaasti sähkötupakassa käytettävää kovettunutta öljyä. Pojan isän mukaan nuori mies käytti kahden vuoden ajan useita makuöljyjä. Lisäksi hän satunnaisesti käytti tetrahydrokannabolia eli THC:ta sisältävää ainetta. THC on huumava aine kannabiksessa.

– Tällä hetkellä Anthonyllä on 19-vuotiaana kuusikymppisen kaksi askia päivässä polttavan keuhkot, nuorukaisen isä Keith Mayo sanoo.

Kuva Anthony Mayon keuhkoista. Nuorukaisen isä on varoitellut julkisuudessa ja Facebookissa sähkötupakoinnin vaaroista.(KUVA: TANYA MAYO)

Anthony Mayon happisaturaatio oli isän mukaan vain 37 prosenttia. Terveellä ihmisellä happisaturaatio on vähintään 90 prosenttia.


WPXI:n haastattelema keuhkolääkäri Anand Popuri kertoi, että Anthonyn tilan takana saattavat olla jotkut sähkötupakassa käytettävät komponentit, mutta sairauden tarkka aiheuttaja ei ole tiedossa.

– On hieman pelottavaa, että meillä on edessämme jotain, josta emme vain tiedä tarpeeksi, Popuri kuvaili tilannetta.

Keith Mayo sanoi julkaisulle, että hänen poikansa keuhkoihin voi jäädä arpeutumaa sen jälkeen, kun öljy on saatu poistettua. Poika on tällä hetkellä vielä tehohoidossa.

– Hän ei välttämättä pysty liittymään armeijaan nyt. Emme tiedä, mitä hänelle tapahtuu.

Anthony Mayo joutui teho-osastolle sen jälkeen, kun hänen keuhkoistaan löytyi valtavat määrät kovettunutta öljyä.(KUVA: KEITH MAYO)

ISÄN MUKAAN hänen poikansa käytti sähkötupakkaa kaksi tai kolme kertaa päivässä, kun hän ei ollut kotona.

Maailman terveysjärjestö WHO varoitti heinäkuussa sähkötupakan vaaroista. WHO:n mukaan sähkötupakointia tulisi säännellä, sillä se on ”kiistatta haitallista”.

– Vaikka sähköisen nikotiininannostelijan käyttöön liittyvää tarkkaa riskitasoa ei vielä ole pitävästi arvioitu, se on kiistatta haitallista ja siksi sitä pitäisi säädellä, raportissa sanotaan.
Röntgenkuvat ovat karua katsottavaa. (KUVA: TANYA MAYO)

Yhdysvalloissa sähkötupakan epäillään liittyvän vakaviin keuhkosairauksiin. Jo viiden ihmisen uskotaan kuolleen sähkötupakan käyttöön liittyvään sairauteen.

– Meillä on selvästi epidemia, joka vaatii pikaisia vastatoimia, lääkäri David Chistianikirjoitti syyskuun alussa tieteellisessä The New England Journal of Medicine -lehdessä.

Yhdysvaltojen terveysviranomaiset selvittävät keuhkotaudin yhteyksiä sähkötupakan käyttöön.

– Sillä aikaa kun tutkimukset ovat kesken, ihmisten tulisi harkita sähkötupakkatuotteiden hylkäämistä, selvitystä johtava lääkäri Dana Meaney-Delman totesi aiemmin.
https://vapers.fi/2019/08/sahkosavukkeisiin-yhdistetyt-akilliset-keuhko-oireet-eivat-todennakoisimmin-liity-sahkotupakointiin-lainkaan-syyksi-vahvistumassa-hoyrystettavat-laittomat-huumeet/
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
5 420
Ne jotka vapettaa, älkää lopettako. Tää on pelkkää propagandaa, oikea syy näihin tapauksiin on ug-thc litkut jossa E-vitamiiniasetaattia.https://vapers.fi/2019/08/sahkosavukkeisiin-yhdistetyt-akilliset-keuhko-oireet-eivat-todennakoisimmin-liity-sahkotupakointiin-lainkaan-syyksi-vahvistumassa-hoyrystettavat-laittomat-huumeet/
Ei kannabis tuollaista vahinkoa aiheuta höyrystettynä. Eikä ne kaikki tapaukset ole thc:ta käyttäneet. Katukaupassa yhtä tai useampaa paskalla lantrattua litkua liikenteessä mitä jengi käyttää ja tuhoaa keuhkonsa. Ei kannattaisi kadulta ostaa mitään keuhkoihin vedettävää oli se sitten e-tupakka tai thc tai jotain muuta.

Mun käsityksen mukaan tuota e-vitamiiniasetaattia ei ole vahvistettu kaikkia tapauksia kattavaksi.
 
Ylös