Surkeimmat ruokaviritelmät, paskimmat reseptit

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu
jyri sanoi:
Kaakao jauhetta nutriplussan whey 8100 sekaan. Kyllä nyt tuli nanna massa välipala. Hyvi helvetti!! Koko illan oli etova olo! Oiskohan tästä johtuen että suklaa maustetut proteiinit alkaa nykyisinkin ällöttämään.
Sulla on makuaistissa vikaa. Ei toi mitään herkkua ole missään nimessä, mutta ei se noin pahaakaan ole. Ihme valitusta nykynuorisolla.

Toi on itseasiassa ainoa mitä mä pystyn vetämään. Maustetut protskut maistuu aluksi ihan hyviltä, mutta niihin kyllästyy liian nopeasti. Ne kaikki on liian makeita, ja mulle tulee niistä äklö olo. Puolen kilon jälkeen alkaa tökkimään viimeistään.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joskus sekoittanut proteiinijauhetta (about desin verran) ja yhtä paljon soijarouhetta luonnonjogurttiin... Öööörrrrk! Ei muuten kannata kokeilla. Sitten ajattelin että auttais jos vaihtaa sitä rouhetta weetabixiin. Ei kannata kokeilla. Karmeeta mömmöö. Kesti vähän aikaa ennen kuin sain koko kulhollisen syötyy...

Toinen loistoidea oli korvata jauhelihan kokonaan tolla soijarouheella (siis semmost jota saa ostaa kaupasta) ja sekoittaa valmispastakastikkeeseen (purkkitavaraan). Se purkkitomaattikastike oli niin ihanan makuista sellaisenaan, mtta aattelin että lisätäänpäs protskua niin hyvää siitä tulee! Just joo... Tulos oli paksua, kovaa ja mautonta mössöö. Enpäs tee toiste.
 
mimu sanoi:
Joskus sekoittanut proteiinijauhetta (about desin verran) ja yhtä paljon soijarouhetta luonnonjogurttiin...

Viiliä ja soijarouhetta, naminami. Huuhtelee vaan vedellä klöntit, mitkä jää kurkkuun jumittaa.
 
Kerran dieetillä kiireinen immeinen sekoitti aamiaisen valmiiksi muovikippoon, salille aamuaerobiseen ja sieltä töihin nautiskelemaan hulppea aamiainen vauhdissa. Kaikki tarvittavat ravintoaineet samaan lootaan: spelttipuuro, protskujauho, öljy ja kuivattua nokkosta. Ja kylmänä alas. KIESUS! Sitä makujen sinfoniaa. Sillä ois voinu paremminkin tapetoida seinät.
 
mimu sanoi:
Toinen loistoidea oli korvata jauhelihan kokonaan tolla soijarouheella (siis semmost jota saa ostaa kaupasta) ja sekoittaa valmispastakastikkeeseen (purkkitavaraan). Se purkkitomaattikastike oli niin ihanan makuista sellaisenaan, mtta aattelin että lisätäänpäs protskua niin hyvää siitä tulee! Just joo... Tulos oli paksua, kovaa ja mautonta mössöö. Enpäs tee toiste.

Et oo vaan osannu tehä sitä kunnolla, jos tuon oikeen tekee niin sitä ei edes kunnolla erota onko siinä jauhelihaa vai soijarouhetta.
 
kaenkky sanoi:
Et oo vaan osannu tehä sitä kunnolla, jos tuon oikeen tekee niin sitä ei edes kunnolla erota onko siinä jauhelihaa vai soijarouhetta.

Yeah tiedän. Katos kun en ollenkaan ottanut huomioon että rouheethan turpoavat, joten kaadoin 3-4 desiä kasariin (tyyliin saman verran kuin jauhelihaa olis siihen laitettu). Ja tomaattikastiketta ei ollut kun vajaat 3desiä!:eek:

Aina oppii jotain uutta.
 
Ei itsellä tule nyt mitään mieleen, mutta eräs kaverini pisti rahkapurkin ja tonnikalapurkin sekaisin. kyseinen heppu valmistuu tänä vuonna kaiken lisäksi vielä kokiksi.
oli vetänyt tuon satsin kuitenkin naamariin vaikka vähän vaikeuksia oli kuulemma ollut.

1000x:urjo:
 
vilpurni sanoi:
Ei itsellä tule nyt mitään mieleen, mutta eräs kaverini pisti rahkapurkin ja tonnikalapurkin sekaisin. kyseinen heppu valmistuu tänä vuonna kaiken lisäksi vielä kokiksi.
oli vetänyt tuon satsin kuitenkin naamariin vaikka vähän vaikeuksia oli kuulemma ollut.

1000x:urjo:

Purkki rahkaa + tonnikalaa öljyssä :kuola:
 
Paskinta mitä olen valmistanu on kaurapuuroa sekaan hk:n sinistä, sipuli ja setä viskas sekaan viel suppilovahveroita :whip: Jumalauta sellasta paskaa ei ole kukaan vielä valmistanu :urjo: Söin kyl lautasellisen ja väitin sukulais tytölle että hyvää on :D Se sukulainen oksensi kun se haisto sitä :lol2: No setä veti lopun kattilallisen ja sano ihmeen hyvää :hyper:
 
Paskin idea evah oli kyllä koittaa tehdä pitsaa leseistä. Hyi stna mitä sontaa :urjo:.

Kovasti porukka kehu leseistä duunattua pitsapohjaa, mutta on kyllä aivan sama mitä tohon tunkee täytteiksi -> hirveetä shaittia eniveis :jahas:

edittiä: Ekaa kertaa muuten jäi ruoka syömättä. Koskaan en ole ruokaa jättänyt syömättä...
 
Kerran hätäpäissäni pistin rahkan(milbona) sekaan mansikkahilloa kun ei muuta ollut ja järkyttävä leijona murisi mahassa. Ajattelin hillon ajavan mehukeiton asian, mutta oli ehkäpä "hieman" liian makeaa. Melko järkyttävän makuista kun hapanta rahkaa ja oikein makeaa mansikkihillova... :4: Loppujen lopuksi laimensin tuota keitosta vedellä, jolloin siitä tuli rahka-mansikkahillokökkö-vesikombo.
Eihän tuo mitään ultimate pahaa ollut, mutta sai sitä melko pirunmoinen irvistys naamalla vetää kupoliin. Mitään en oo perkele syömättä jättäny, enkä jätä!
 
Aloittelin tietty ensimmäiset jauhokokeilut nutriplussan maustamattomalla whey 8100:lla. Ei se oikein maustamattona ja maidon kera kovin hyvä aloitus ollut :( Koko juoma oli pakko vetää aina ykkösellä, koska maku oli omasta mielestä hirveä eikä sitä tajunnut sillon mitenkään maustaa.
 
Olenko mä jotenkin vinksahtanu, ku 80% noista hirveimmät ruuat jutuista tuntuu ihan ok ruualta. Tuli jopa nälkä, ku tätä luki...
 
tpt sanoi:
Purkki rahkaa + tonnikalaa öljyssä :kuola:
Purkki tomaattitonnikalaa, purkki vesitonnikalaa ja purkki rahkaa. :kuola:
Sekoitetaan tasaiseksi tahnaksi ja leivänpäälle. :kuola:
Paskin sekoitelma oli rahkaa ja vaniljaHera80'ä. Yöks.
 
Sepsis sanoi:
Vettä + maustamatonta heraa + rypsäriä, pulloon sekaisin ja ääntä kohti. Kunnon kulauksia ja varotaan yökkäysrefleksiä.

Kuulostaa aivan mun palkkarilta, tosin sisältö vähän eri.:D

Isoarska83 sanoi:
Aloittelin tietty ensimmäiset jauhokokeilut nutriplussan maustamattomalla whey 8100:lla. Ei se oikein maustamattona ja maidon kera kovin hyvä aloitus ollut :( Koko juoma oli pakko vetää aina ykkösellä, koska maku oli omasta mielestä hirveä eikä sitä tajunnut sillon mitenkään maustaa.

Täysin sama kokemus itsellä, tosin jäänyt kaikkiin. Mitään palkkaria ei siemailla, vaan ykkösellä.
 
Itse syön aamuisin 4-viljan puuron mansikkaheralla ja iltaisin kaura-ruispuuron mansikkaheralla, ja ihan hyvää. Ilta-ateriana joka päivä ehrman-(halpis)tonnikalapurkki -mössö ja päälle ananaspaloja, menettelee.

Kauhein palkkari mitä kokeilin oli salmiakin makuinen prode, johon hiilariksi dexalin sitruuna-ananas tiivistettä. Ajattelin, että koska lakritsi-sitruuna karkit ja -jäätelöt ja muut sellaset on hyviä nii tietysti palkkarikin on sitten ihan karkkia. No eihän sitä tarvinnu ku käyttää suussa, kun huomasin olleeni väärässä! Mietin tässä että miten hitossa saan ton salmiakkiproden kulutettua.. kokeilin puuroon kans, ei oikein harmaa 4-viljan-salmiakkipuurokaan tehny kauppaansa kielenpäällä...
 
Tein eilen muka makeanhimossani marenkia heikoin tuloksin(tosin minulla näin käy luvattoman usein), valkuaiset ensin vaahdoksi ja sekaan pirkan makeutusjauhetta ja sitten uuniin.Lopputuloksena paperin ohut levy pellillä, jonka sai nykiä osissa hiiteen siitä ja puolet jäi kaiken lisäks leivinpaperiin kiinni. No syötiin ne repaleet kumminkin, mut enpä taija tehä uudelleen.
 
Joskus tein mässyllä uunimakkaraa ja löin sen sellaseen tomaattikastike hässäkkään uuniin. Lisäsin siihen sitten yhden pienen thaimaasta roudatun kuivatun chilin. Hyvä idea mutta syömättä jäi koko keksintö. Enpä ole mitään niin tulista koskaan maistanut ja olen kuitenkin hyvinkin tulisten ruokien vankkumaton kannattaja...
 
Poistoon...
 
Löre sanoi:
Pizza-kinkkusuikaleet + sipulisilppu käristetään pannulla. Siihen päälle kaadetaan yrttimaustettua tomaattimurskaa.
Hyi helevetti mitä mössöä! Tarkoitus oli tehdä terveellinen ja proteiinipitoinen pikaruoka, mutta lopputulos oli tulista drakulan oksennusta.
En suosittele tätä kenellekään


Tälle repesin täysin, aika hirveä yhdistelmä. :lol2:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom