Surkeimmat ruokaviritelmät, paskimmat reseptit

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mike
  • Aloitettu Aloitettu
La-resistance sanoi:
:lol2: yllätyssektorit on mukavia:D Kerran mätin perunaa menemään ja yhtäkkiä purastessa "vähän" räsähti suussa...oli vissiin perunassa joku saatanan kivi tai multaa tai muuta paskaa :lol2: noh...enpä ees kattonu, että mikä siellä oli vaan söin sen:urjo:

Ne on Kinder-perunoita :D
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No olen jo aikaisemminkin maininnut että kerran piti kiireessä olevinaan saada nopeasti ravintoa ja tietenkin prodea niin tein pirtelön jossa oli:
Banaania
mysliä
raejuustoa
maitoa
ja sitten reseptin salainen osa, purkillinen tonnikalaa!
Ja todellinen makuelämys on valmiina kun nuo kaikki sekaisin tehosekoittimella. Toista kertaa on tuota sekoitusta kokeile ja en suosittele kokeilemaan muidenkaan.
 
Juttu liittyy oudosti asiaan mutta tavallaan. Koulussa oli täsä joku päivä ruokana kumipottua (puolet sisältä ruskeita) + ruskea rustopalasoossi höystettynä suolakurkulla. Siis hyi saatana. Ei se mitään vaan listassa luki kohdalla vielä, että TOIVERUOKA. Ei jumalaut ne ämmät osaa olla kieroja :D (tai sitten suurin osa opiskelijoista oli sekottanu ruokalajit keskenään ja äänestäny väärää höttöä. Veikkaan ensimmäistä.) No söin pari rustonpalaa ja kolmisen pottua. Potut puoliraakana ja yllärit jätin lautaselle. Se soossi, jonka sekaan oli nerokkaasti blandattu suolakurkut sai jo superpallon maistumaan pahalta.
 
Måpå sanoi:
Juttu liittyy oudosti asiaan mutta tavallaan. Koulussa oli täsä joku päivä ruokana kumipottua (puolet sisältä ruskeita) + ruskea rustopalasoossi höystettynä suolakurkulla. Siis hyi saatana. Ei se mitään vaan listassa luki kohdalla vielä, että TOIVERUOKA. Ei jumalaut ne ämmät osaa olla kieroja :D (tai sitten suurin osa opiskelijoista oli sekottanu ruokalajit keskenään ja äänestäny väärää höttöä. Veikkaan ensimmäistä.) No söin pari rustonpalaa ja kolmisen pottua. Potut puoliraakana ja yllärit jätin lautaselle. Se soossi, jonka sekaan oli nerokkaasti blandattu suolakurkut sai jo superpallon maistumaan pahalta.

Tuo on kyllä aivan sairaan paskan makusta mikähän tämän ruoan nimi olikaan?
Paskimman makuinen ruoka ever oli kun sekoitin tribulusta rahkaan siis hyi saatana:urjo:
 
Ne perunat on just ihania, kun voi kuoria ne kuorettomatkin vallan mainiosti.

edit: Kerran koitin tehdä jotain rahkapirtelöä ja pistin maitoa, jäätelöä ja rahkaa sekasin. Kai tosta hyvääkin voi saada... Mun mössöstä tuli vähän kökköä.
 
kaenkky sanoi:
... mikähän tämän ruoan nimi olikaan?
saatana:urjo:...

Stroganoffin kastike. Hirveää, ei voi ruoaksi sanoa
 
No puuron seassa ei proteiini oikein pelitä, mutta sitten kerran kanttarelleja paistellessani heräsin faktaan, että tähän tarvitaan lisää proteniinia ja iskin siihen pannulle messiin jotain ylikypsää kinkkua tai vastaavaa.
Hyi saatana.
 
mie onn aina ihmetelly että miksi se protujauho pitää tunkea puuroon,pihviin..mihin sattuu!!
ite ainakin syön ruuan ruokana ja juon päälle protupaukun jos niin pitää,en ikimaailmassa alakis sotkemaan ruokaan sitä,olen vetäny vaikka minkämoista jauhoa enkä ole sellaiseen törmänny joka olis virittänyt minussa halun laitaa sitä ruokaan:hyper:

kauhein "ruoka" oli joskus nassikkana mummolassa VERIPALTTU!!!

silloin suunnittelin eka kerran kotoa karkaamista!

sitä näkyy olevan joissakin kaupoissa tyrkyllä,sellainen musta köntti...!!!
ja KOTLETTIa löytyy näköjään joka kaupasta 1-3 laatikollista,sellaista valkeaa..liekkö pelkkää iharaa,en oo nähny kenenkään sitä ostavan:urjo:
 
tpt sanoi:
Stroganoffin kastike. Hirveää, ei voi ruoaksi sanoa

Stroganoff on oikeasti kyllä makkarakastiketta suolakurkuilla, ellen ihan väärin ole tajunnut.

Mutta ei ne koulun ruuat kyllä pahoja ole, minä ainakin tykkään suolakurkuista kastikkeessa. Helvetin paskoja lihanrämmäleitä ne kyllä joskus löytää, pelkkää jännettä ja rustoa, mausteena läskiä. Ja ne kuorettomat perunat on jees jollei niissä ole sellaista kuivunutta kuorta tai yllätystä.

Joskus kaveri sai valehtelematta 120-grammasen rustojänneläskimöntin Burgundin padan seasta. Kun se nosti se ylös sieltä kastikkeesta se tokaisi van että: "Kattokaa jätkät, tässä on nyt se herra Burgundi!"
Mustaa huumoria.
 
RRKalle sanoi:
Stroganoff on oikeasti kyllä makkarakastiketta suolakurkuilla, ellen ihan väärin ole tajunnut.

Se on kyllä naudanlihaa(lihaa) eikä makkaraa. Tai ainakin kaupassa myydään stroganoffia purkissa ja siinä on naudanlihaa. Tiedä sitten, mutta tuo makkara versio on :kuola: Vaikka en ole makkaraa syönyt miesmuistiin.
 
zztop sanoi:
kauhein "ruoka" oli joskus nassikkana mummolassa VERIPALTTU!!!

silloin suunnittelin eka kerran kotoa karkaamista!

sitä näkyy olevan joissakin kaupoissa tyrkyllä,sellainen musta köntti...!!!
:urjo:

Oulussa tunnetaan nimellä Rössy(pottu) yleensä siitä tehdään keittoa ja se on aivan hanurista:urjo:
 
oltiin viime kesänä kaverin kanssa vähä kupittelemassa :kippis1: ja siinä pikkusihneessä kun drinksuja väännettiin niin tuli aika kunkku resepti mieleen, puolen litran kolpakkoon reilu desi kossua, pari desiä äplärimehua ja maitoproteiinia muutama kauhallinen, sauvasekottimella sekasin ja voela :david: siis ei vittu tosta pahempaa soosia ei oo olemassa :itku: vedet silmissähän ne drinkit oli pakko juoda kun oli sen verran kalliit aineet kupissa. never again :jahas:
 
Ryynimakkara, Mustamakkara, Braatwursti, Läskisoosi!!!!!:urjo:
 
Voiko banaania laittaa munakkaaseen? :D

Ei. Jo haju oli niin paha, että roskiin meni suorilla....Vieläkin muistaa sen maun, hyi vittu :lol2:
 
Powerhousu sanoi:
:eek: Toihan on hemmetin hyvää. Kai sä tiedät, että se on raakamakkaraa ja pitää kypsentää ensin. ;) EIkä mustassa makkarassakaan mitään vikaa ole.


Tiedän tiedän mutta ei mee kyllä mun kurkusta alas:urjo:
 
zztop sanoi:
mie onn aina ihmetelly että miksi se protujauho pitää tunkea puuroon,pihviin..mihin sattuu!!
ite ainakin syön ruuan ruokana ja juon päälle protupaukun jos niin pitää,en ikimaailmassa alakis sotkemaan ruokaan sitä,olen vetäny vaikka minkämoista jauhoa enkä ole sellaiseen törmänny joka olis virittänyt minussa halun laitaa sitä ruokaan:hyper:

Samaa ihmettelen minäkin, varsinkin kun sitä esim. puuroon pitää sotkea. Rahkan joukossa se vielä meen ihan ongelmitta, mutta muuten tosiaan kätevämpi pistää sheikkerissä veden kanssa sekasin ja juoda normaalisti juomana ne protut.
 
japa sanoi:
...
ja sitten reseptin salainen osa, purkillinen tonnikalaa!
Ja todellinen makuelämys on valmiina kun nuo kaikki sekaisin tehosekoittimella. Toista kertaa on tuota sekoitusta kokeile ja en suosittele kokeilemaan muidenkaan.
Tämän nyt jo tietää maistamattakin, että järkyttävälle tuo maistuu :D.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom