- Liittynyt
- 22.12.2004
- Viestejä
- 1 247
- Ikä
- 40
Huhuja on molempien puolesta. Suolapähkinät on kuulemma niin käsiteltyjä, maapähkinään lisätty suolaa ja kasvirasvaa ja poistettu kuoret. Suolaa tarvitaan ja paljon, joten mitä sitten. Maapähkinäpusseissa on usein kuoret, joita ei pidetä terveellisenä. Tässäkin iltalehden jutussa todetaan: "Pähkinät ovat täynnä hyviä rasvoja...Muistathan silti, ettei suolapähkinöitä lasketa terveysruuaksi."
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011020413125191_ru.shtml
Eli onko suolapähkinät ehdoton ei? Itse en ainakaan jaksa alkaa suolapähkinöitä vääntämään pannulla rypsärin ja suolan kanssa.
Muutenkin, aika erikoista on myös hinta. Suolapähkinät maksavat 2,80€/kg(Extra) ja maapäkinät 3,55€/kg(Meira) Prismassa, luulisi senkin olevan toisinpäin. Laatueroja ehkä.
Mitä mieltä muut?
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011020413125191_ru.shtml
Eli onko suolapähkinät ehdoton ei? Itse en ainakaan jaksa alkaa suolapähkinöitä vääntämään pannulla rypsärin ja suolan kanssa.
Muutenkin, aika erikoista on myös hinta. Suolapähkinät maksavat 2,80€/kg(Extra) ja maapäkinät 3,55€/kg(Meira) Prismassa, luulisi senkin olevan toisinpäin. Laatueroja ehkä.
Mitä mieltä muut?