Spagetti / haittaa ???? / hyötyä ???

Liittynyt
1.7.2007
Viestejä
1
Eli muutin tossa vuoden alussa ruokavaliota ja nyt on paino tippunut aika mukavasti :), Mitä mieltä olette spagetista/makaroonista yms... hiilireista tulee nimittäin kiskottua spagettia ja tonnikalaa aika urakalla lihamyllyyn! Kaikki vaan aina puhuu et liika hiilareiden vetäminen turvottaa yms.. kumma juttu ku 8 kk oon vetäny ja mitään negatiivista sanottavaa ei ole, laittakaa oma näkemyksenne tänne kiitos
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pastat ovat kaikki hyvää hiilaria, tumma pasta vielä parempaa, eli anna mennä vain. Toisille sopii hiilaridieetit, toisille ei. Eli jatka samaan malliin vielä kun pystyt vetämään sitä spagettia ja tonnaria, sekin päivä tulee kun et kusekaan tonnaripurkkiin päin.
 
No jos näkemyksiä haluat, niin tummaa pastaa parempaa ei olekaan! Kaiken terveellisyytensä lisäksi se vielä maistuu hyvältä.
 
Kai toi hiilareiden turvottava vaikutus tulee lähinnä esille sillon kun on pitkään matalammilla hiilareilla ja sitten mäsäyttää isomman kasan lyhyessä ajassa. Nestettähän se kerää.
 
Plussaa noille Torinon tummille pastoille, Proteiinipasta varsinkin on hyvää tavaraa ja muutkin Torinon Plus-sarjan pastat ovat ihan hyviä nekin, vaikkeivat ihan niin paljoa proteiinia sisälläkään. Ei tee mieli perusmakaronia kun noita oppii syömään :)
 
joo kerran kun kokeili tota torino ruispastaa niin ei ole tarvinnut sen jälkeen muita pastoja edes ajatella...eikä ole edes kallista, muistaakseni alle euron pussi. itse syön joka päivä ainakin yhden annoksen tunaa ja pastaa, eikä minkäänlaista turvotusta ole ollut, huomaisin kyllä jos olisi!!!:)
 
en tiedä mistä johtuu, mutta nimeomaan tuota Torinon proteeinipastaa en pysty syömään "vaadittua" määrää aterialla (koitin sitä riisin korvikkeena kun alkoi tulemaan basmatia korvista). Tavan tumma makaroni sen sijaan menee kyllä vaivatta alas. Lienee pohjimmiltaan tottumuskysymys, mutta kyllä se harmittaa nimeomaan noiden loistavien ravintoarvojen takia :(
 
Mielestäni tumma-, täysjyvä- ja proteiinipastat ovat hyvä hiilihydraatin lähde. Etenkin bulkkausta ja kovaa treeniä silmällä pitäen antavat varmasti hyvin energiaa.

Valitettavasti allekirjoittaneelle ei kyseiset tuotteet sovi. On nyt 4 kk tullut kuivattua, ja kun kokeili pastaa taas viikon verran, niin tuli harvinaisen huono olo: turvotusta, väsymystä ja ruokavaliosta lipsuilua.

Tällä kuivauskaudella on tullut hiilarit otettua pääosin kasviksista. Kun pastaa syö, niin tulee samantien huono omatunto, vaikka laskenkin annoskoot tarkalleen.

Kun syön, niin syön kunnolla mahan täyteen. Joten 70g annos pastaa lisäkkeenä ei mieltä lämmitä. Samaan energiamäärään saa kasviksia, etenkin broccolia ja kukkakaalia, jo lapata lapiolla.

Kun rasvaprosentit on kohdillaan ja jatkossa aletaan taas kasvamaan, niin kalorit tulee otettua ennemmin protskuista ja rasvoista.
 
Lyörääs ny tähän perään ni ei tarvi uutta alottaa..

Eli maustatteko millään pastaanne/makaryynejänne? Siis ihan perus vaaleeta? Tuo kun on niin helvetin halpaa niin sitä tulee opiskelijana aikas paljon vedeltyä, mutta kun on niitä päiviä ettet mitään kastiketta jaksa tehdä vaan vedät tyyliin makaroni&lihapulla ni saako muulla makua ku ketsupilla/sinapilla? Jotain vippaskonstia, siis siihen keittovaiheeseen tyyliin nuudelien työstäminen?
 
Voisin kuvitella, että esim. kana-/kasvisliemikuution lisääminen pastaan keittovaiheessa vois toimia, jos haluaa makua lisää.
 
pestokastike on pirun hyvää pastan kanssa:kuola:
gm
 
Tuli mieleen tästä threadista, että valkoista keitettyä riisiä pystyy syömään ihan käsittämättömiä määriä - kiinalaisessakin ravintolassa aterian kohokohta on se riisi ja se kastike vaan sivuseikka :kuola: Harmi vaan kun siinä tosiaan ei kauheana ole muuta kuin sitä hiilaria.

Samoin keitetty riisi ja sweet chili sauce toimii kaikenlaisen nopeasti väkerrettävän kaa loistavasti, juuri tuli nuggettien kanssa sitä popsittua.
 
Nyt saan kyllä läjän mörköjä kimppuuni mutta otan sen riskin. En ole kuitenkaan perehtynyt siihen kuinka enemmän tai vähemmän humpuukia tän jätkän väitökset on mutta:

Aki Loikkanen (H-Limit ruokavalioratkaisu) on sitä mieltä että 6-hiili(tai jotai sinneppäin) jota viljatuotteissa (varsinkin ruisleivässä, riisissä ja pastatuotteissa) on runsaasti, on haitaksi elimistölle ja oikeastaan ainoa sairauksien ja kipujen aiheuttaja. Loikkasen mukaan kuusihiilirajoitteisella ruokavaliolla saavutetaan lähes 100% immuunijärjestelmän toiminta ja "<<*pysäytetään vanhentuminen*>>"

Aika poppamies. Hoho. Itsehän en lopeta riisin tai spagetin syömistä. :)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom