Itseasiassa verojahan kerätään nyt enemmän kuin koskaan.
Ongelma on nyt siinä että kun esim Vanhanen yritti nostaa keskustelua suurten ikäluokkien eläkeiän nostosta, niin porukka oli lakkoilemassa ja Vanhasta vaaditiin eroamaan. Sehän tässä olisi pitänyt tehdä koska nimenomaan eläkekulut tämän maan ajaa tähän järjettömään verotukseen.
Sama homma kun Sipilä yrittää näitä kiky ja sote juttuja. Hirveä huuto jos jotain yritetään tehdä.
Kaikki tässä maassa ajaa vain omaa etuaan, niin kansa kuin poliitikot. Sinänsä ihan oikein että menee homma perseelleen.
Vituttaa katsella jotain Touko Aaltoa, joka valehtelee 24/7 tai Antti Rinnettä joka ei ole elämässään tehnyt rehellisiä töitä. Ne kaverit kun päästetään valtaan niin luuletteko että verotus ehkä laskee? No tajuaa se Sipiläkin lähteä vittuun kohta, niin ne on muutkin tehnyt. Kaikki tajuaa että tätä maata ei oikeasti voi muuttaa mihinkään ja lähtee ulkomaille duuniin kun siellä on pienemmät verot. Kaikki entiset pääministerit on tainneet jo lähteäkin? Vai oliko täällä vielä joku?
Eipä sillä ole väliä, kuka pääministerinä istuu. Samalla tavalla verot nousevat, oli siellä Katainen, Sipilä, Rinne,... Niin kauan, kun kaikkien puolueiden (pl. Liberaalipuolue) yleinen dogmi on se, että valtion tulee huolehtia kaikesta ja tuota roolia ei kyseenalaisteta vähimmässäkään määrin, niin valtion menot tulevat olemaan järkyttävät ja ne tulevat vain kasvamaan. Ts. eduskunta ei mieti lainkaan, kannattaako rahaa kaataa joka asiaan vaan miettii pelkästään sitä, miten paljon rahaa kaadetaan mihinkin. Eli jos Kokoomus on vallassa, niin veroja pitää nostaa, jotta saadaan maksettua riittävästi yritystukia ja jos Vasemmistoliitto, niin veroja pitää nostaa, että saadaan maksettua riittävästi tukia luomuviljeliöille - näin kärjistetysti. Lopputulos on kuitenkin se, että hallitusmuodostelmasta ja äänestystuloksesta riippumatta veroja nostetaan. Eipä mitään muutakaan voi tehdä, jos menot nousevat jatkuvasti. Tätä asiaa ei yksikään pääministeri muuta, vaan muutos vaatisi täydellisen ajatustapamuutoksen äänestäjien suunnalta eikä mikään näytä merkkejä, että näin olisi tapahtumassa ainakaan lähitulevaisuudessa.
Jossain vaiheessa käy Kreikat, mutta on mahdoton sanoa, että käykö näin viiden vuoden vai kahdenkymmenenviiden vuoden päästä ja että kuinka suuri romahdus tulee. Esim. eläkejärjestelmä on täysin kestämätön, mutta käykö niin, että 10 vuoden päästä eläkkeitä leikataan todella rajusti, 20 vuoden päästä vielä tuplasti rajummin vai jätetäänkö rajut toimet tekemättä kokonaan ja sitten joskus 30 vuoden päästä eläkkeiden maksu vain loppuu, kun ei ole enää euroakaan kassassa?