- Liittynyt
- 28.12.2005
- Viestejä
- 252
Kyselin tätä aloittelijoiden osastolla, mutta toistaiseksi vastauksetta, joten yritän aloittaa uuden ketjun aiheesta. Kysymys saattaa olla hyvinkin tyhmä, mutta saisinko siinä tapauksessa edes tyhmän vastauksen?
Yritin etsiä, mutta koska en vastausta löytänyt, kysyn näin. Dieettaamaan olen tottunut, jopa nestepaastoihin, mutta koska aikomus on nykyjään hankkia lisää lihasmassaa, aion siirtyä dieetti-bulkki-vuorotteluun. Mutta mieltä askarruttaa, miten muutoksen voi tehdä järkevimmin. Tällä hetkellä olen ollut dieetillä vuoden alusta lähtien, aloitin 2200 kalorilla mikä on normaali syömiseni, ja noin kolmen viikon välein pudotin parisataa kaloria pois. Nyt olen ollut kuukauden verran 1400sella, ajattelin ehkä vielä kerran pudottaa kaloreita riippuen millä vauhdilla vielä lähtee kiloja. Tähän mennessä kiloja lähtenyt seitsemän, senttejä niin huikeasti etteivät housut pysy päällä kuin lonkkakyhmyjen varassa. Mutta miten tästä siirrytään järkevästi bulkille elokuun tienoilla? Voinko nostaa kalorit suoraan 2200-2500 vai kolahtaako elimistö tukkoon ja sapuska suoraan vararavinnoksi? Auttakaa urveloa.
Yritin etsiä, mutta koska en vastausta löytänyt, kysyn näin. Dieettaamaan olen tottunut, jopa nestepaastoihin, mutta koska aikomus on nykyjään hankkia lisää lihasmassaa, aion siirtyä dieetti-bulkki-vuorotteluun. Mutta mieltä askarruttaa, miten muutoksen voi tehdä järkevimmin. Tällä hetkellä olen ollut dieetillä vuoden alusta lähtien, aloitin 2200 kalorilla mikä on normaali syömiseni, ja noin kolmen viikon välein pudotin parisataa kaloria pois. Nyt olen ollut kuukauden verran 1400sella, ajattelin ehkä vielä kerran pudottaa kaloreita riippuen millä vauhdilla vielä lähtee kiloja. Tähän mennessä kiloja lähtenyt seitsemän, senttejä niin huikeasti etteivät housut pysy päällä kuin lonkkakyhmyjen varassa. Mutta miten tästä siirrytään järkevästi bulkille elokuun tienoilla? Voinko nostaa kalorit suoraan 2200-2500 vai kolahtaako elimistö tukkoon ja sapuska suoraan vararavinnoksi? Auttakaa urveloa.