Riippuu aika monesta asiasta. Boulderointi on todella pitkälti voimalaji, yhden reitin kiipeäminen (tai yritys) kestää tyypillisesti alle minuutin, kun taas köysihommissa seinällä kiikutaan huomattavasti pidempään, jolloin vaaditaan ehkä enemmän kestävyyttä kuin raakaa voimaa. Yleisesti ottaen kovat kiipeilijät ovat aika vitun vahvoja kavereita, kiipeilypiireistä tunnen aika montakin yhden käden (tai jopa YHDEN SORMEN) leuan vetäjiä, kun taas salipiireistä en tunne ainuttakaan. JTO taisi jossain ketjussa sanoa, että tutkitustki kiipeily aktivoi selän lihaksia paremmin kuin mikään muu laji. Melkein kaikissa kiipeilymestoissa on myös leuanvetotankoa ja kahvakuulaa yms silpettä, joilla voi vielä viimeistellä sen selän jos tuntuu että jäi vielä paukkuja varastoon, joten olen monesti laskenut boulderoinnin selkätreeniksi ja tehnyt vielä kiipeilyn jälkeen pari sarjaa leukoja tai kulmasoutua.
Mutta tuo meni vähän ohi aiheesta, eli kiipeily ottaa kyllä melko hyvin koko kroppaan jos kränkkää kovaa. Ensimmäisten kertojen jälkeen oli aika tasasesti kipeenä koko kroppa, eli:
Forkut, sormet, yläselän, hauikset, kyljet ja takaolkapäät saat kyllä aivan varmasti kipeäksi. Samaten keskivartalon voimatasot ovat itsellä nousseet hyvin boulderoinnin tuloksena. Alakropan puolella yleensä lähinnä takareidet ja perse ottavat hittiä, mikäli reitti sisältää paljon heelhookkailua, eli kantapään varassa roikkumista. Köysihommista ei ole niin kokemusta, mutta uskoisin että siinä jalat saavat enempi osumaa.