• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Salikomediaa?

kvlt

VIP
Liittynyt
23.1.2015
Viestejä
1 182
Aiheutin itse eilen salikomediaa. Aloin ravistelemaan intraa kunnes tajusin että shakerin korkki olikin auki -> kaikki pitkin seiniä ja lattioita :D Hetken siinä kattelin että mitä helvettiä juuri tapahtui ja sit tuli semmonen kevyt puna poskille että "hups". No ei muuta kun paperia vaan kouraan ja pyyhkimään. Tais olla muutamalla hepulla iha hauskaa ku konttasin menemään pitkin lattioita perse pitkällä :D
 
Liittynyt
19.7.2011
Viestejä
129
Muutama päivä sitten salille rojahti about 160cm kaveri huppari päällä. Mutta huppari oli hartioista suunnilleen sen saman 160cm leveä. Tietenkin piti tuijottaa, että millaisilla kamoilla tuollainen voimanostajan prototyyppi sitten liikkeiden kuningasta, eli penkkiä, vääntää.

3x5, 80-kilolla. Olikohan lämmittelysarja, ajattelen kateellisena... Ei ollut...

No salaisuus alkoi raottumaan kun kaveri meni tekemään ojentajia taljassa noin 2cm liikeradalla. Kuumahan siinä tuli, ja huppari lähti päältä. Alla tietenkin, kuten protokollaan kuuluu, pelkkä valkoinen super-kireä vaimonhakkaaja.

Ja koripallon kokoiset Synthol-olkapäät.

Muihin ruumiinosiin ei sitten ollutkaan öljyä riittänyt.
 
Liittynyt
15.2.2014
Viestejä
270
Ikä
29
Kaupunki
Tre
:offtopic: Mä en ole vieläkään nähny yhtään öljymiestä livenä. Meillä salilla käy kaksi jotain lähi-idän edustajaa. Helvetin pitkiä (käsi-) treenejä tekevät ja penkissä nuoremmalla pientä egoilua, mutta eivät haise pahalta, eivät mölise, huomioivat toiset, paidat pysyy päällä ja nuorempi näistä kävi viimeksi ihan kädestä pitäen esittäytymässä. Todella toivon ettei tarvitse tulevaisuudessakaan alkaa kirjottelemaan tänne tai vitutusketjuun mitään kauhutarinoita.
 
Liittynyt
12.2.2012
Viestejä
2 840
Pari kommellusta jotka näin huhti-toukokuussa salilla. Pieni kiinalaismies farkuissa ja tiukassa teknisessä t-paidassa tuli salille veivaamaan penkkiä, 50kg suoraan tankoon ja kymmenisen toiston melko puhdas sotilaspenkkisarja. Tokaan sarjaan 60kg, jolla solttuna 2 toistoa -> jalat alas penkiltä ja failure, kunnon runkkupenkkiasento (perse 30cm ilmassa) vielä väkisin kaks toistoa siten, että tanko kolisi penkin rautoihin. Kolmas sarja oli pudotus 50kg jonka jälkeen lähti salilta.

Toinen hauskempi tarina, kolme isoa keski-ikäistä voimailijaa kyykkäili öristen tanko vääränä ykkösiä, olisko ollut 220kg tangossa. Kyykkyjen jälkeen kaks näistä tuli jatkamaan penkillä, isoin kaveri tuli seuraamaan vierestä ja huutamaan voimamieskannustuksia ''suutu jo homo'' jne. Kaivoi kassistaan ruskean lasipurkin ja totes kuuluvaan ääneen että vedetääs täältä palkkariks vähän d-vitamiinia, purkin kyljessä lukee näköjään että sivareina voi lähtee näkö ja rytmihäiriöitä :D purkki ei siis ollut d-vitamiinipurkki vaan jätkä veti ihan avoimesti oraalisia. Vähän tän jälkeen harmitteli, että vittu kun toi olkapää reistailee, pelottelisin vähän noita kakaroita (viittas ilmeisesti minuun ja kaveriini, 21v miehiä 193cm/90kg ja 180cm/88kg) :nolo:

EDIT: Törmäsinhän mä ruokakaupassa ihan oikeaan synthol-kurdiinkin, hauska ilmestys. Tribaalitatskat käsissä, kädenympärys jotain 47-50cm luokkaa mutta aivan epämuodostuneet, ei ojentajia ja kroppa muuten aika treenaamattoman näköinen :D
 

Mopsy80

Hopeless Gage
Liittynyt
22.7.2012
Viestejä
7 111
Kumma juttu, kun ei sitä televisiota voi katsella kotona.. Mies henkilö katseli jalkapalloa ja teki välillä hauiskääntöä naama kohti ruutua, sarjatauot tyyliin 4 min.
Veikkaan että siellä kotona oli perhe häiritsemässä.

Lähes aina salilla kun salakuuntelee ihmisten puheita, aiheena on syöminen, dieetit ja ruokavaliot ja läskien selittely tai laihuuden päivittely. Jotenkin koomista/urpoa.
 
Liittynyt
15.2.2013
Viestejä
16
Kumma juttu, kun ei sitä televisiota voi katsella kotona.. Mies henkilö katseli jalkapalloa ja teki välillä hauiskääntöä naama kohti ruutua, sarjatauot tyyliin 4 min.
Tänään tein saman katsellen sivusilmällä Ranska-Irlantia. Harvinaisen hyvä ja nopeatempoinen matsi näin pudotuspeliksi.
 
Liittynyt
7.7.2016
Viestejä
4
Aikoinaan eräällä salilla nuori jäbä, jolla varusteet viimisen päälle lippistä myöten, alotti lämmittelemättä penkkauksen latomalla 60 kiloa tankoon niin että molemmilla puolilla oli kahdet 15 kilon kiekot. Jäbä ei mikään isokokoinen ollut niin mielenkiinnosta katoin mitä tuleman pitää. Siinä aikansa psyykattuaan itseään pyörimällä penkin ympärillä ja käsiä heiluttelemalla päätti viimein aloittaa raskaan sarjansa. Ensin tangolta piti kuitenkin poistaa kahdet 15 kiekot ja sitten 50 kilolla tehtiin tiukka kolmonen. Noh, äsken pois otetut kiekot takaisin tankoon ja armoton 5 minuutin pyöriminen penkin ympärillä, kunnes taas 30 kg pois ja uus kolmonen 50:llä.. Tätä vielä muutama sarja lisää ja oma hämmennys kasvoi ajan funktiona.
 
Ylös