rypälesokeri kaakaojauhe

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Orava
  • Aloitettu Aloitettu

Orava

Chef
Liittynyt
29.9.2003
Viestejä
1 207
tuli ostettua tämmöistä paakkumaista "rypäle sokeri" kaakaojauhetta, miten se poikkeaa tavallisesta kaakao jauhosta? koska käytän aika paljon kaakao jauhetta maustamiseen joten kiinnostaisi tietää, kiitos.
elikkä onko tuosta rypäle sokerista minkäänlaista hyötyä verrattuna tavalliseen sokeriin? Kuulin jostain että rypäle sokeri tehostaisi kreatiinin vaikutusta?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
rypälesokeri=dekstroosi
 
"Terveellisempää kuin tavallista sokeria sisältävä kaakaojuomajauhe"

Uskallanpa väittää että asiat ovat toisinpäin, koska tavallisen sokerin GI on 92 ja rypälesokerin on yli 140. Eli rypälesokeri nostaa verensokeritasosi paljon enemmän kuin tavallinen sokeri. Tämä ei ole yleisesti suositeltavaa paitsi treenin jälkeen kun verisokeritasot ovat alhaalla ja kroppasi tarvitsee energiaa nopeasti katabolisen tilan katkeamiseksi.
 
Originally posted by Grandi
Uskallanpa väittää että asiat ovat toisinpäin, koska tavallisen sokerin GI on 92 ja rypälesokerin on yli 140. Eli rypälesokeri nostaa verensokeritasosi paljon enemmän kuin tavallinen sokeri. Tämä ei ole yleisesti suositeltavaa paitsi treenin jälkeen kun verisokeritasot ovat alhaalla ja kroppasi tarvitsee energiaa nopeasti katabolisen tilan katkeamiseksi.
Juu ei sekään kovin terveellistä ole mutta ei sentään sisällä fruktoosia, johon useimmat meistä kuolevat. :)

Edit. Lähde jonka perusteella väitän rypälesokerin olevan terveellisempää kuin sakkaroosin (=josta puolet siis fruktoosia)
 
Heh, ainoa mikä puuttuu tosta tutkimuksesta on, että se olisi tehty Ruotsissa, siellähän kuolee nopeammin syöpään ym. kuin nälkään :D

Mut pointti on selvä. :thumbs:
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom