- Liittynyt
- 28.9.2004
- Viestejä
- 34
- Ikä
- 38
Moi, mulla tässä alkaa ensi maanantaina 3kk työharjoittelujakso, jonka aikana ajattelin testata koko työharjottelun ajan tiettyä ruokavaliota, että onko niistä muutoksista mihinkään, nykyään tulee syötyä vähä mitä sattuu.
Salilla käyn 4 kertaa viikossa ja välipäivät on MA KE ja PE, ajattelin noina päivinä tehtä aamuaerobisen (15-20min hölkkälenkki).
Ruokavalioksi ajattelin jotakin tälläistä:
Aamupala: 200g raejuustoa + purkillinen tonnikalaa (öljyssä/vedessä?) :: ruisleipä (2 palaa päällekkäin) :: lasillinen maitoa
Työharjoittelussa ei ole kunnon mahdollisuuksia syödä omia eväitä ja saan 6€ lounassetelin ruokarahaksi ja siinä on monta pikaruokaloita vieressä (mäkki ja hese) ja niihin en kehtaisi kolmeksi kuukaudeksi jokapäivänä vierailla. Huomasin Café Picnicin siinä lähellä kans, että olisiko hyvä jos siellä kävis jonkun ison patongin vetämässä hamppari-aterian sijaan.
Töiden jälkeen (JOS kotona on rasvaista ruokaa) söisin 400g jauhelihaa/300-400g marinoimattomia broilerin paistisuikaleita + wokkivihanneksia (ei rasvaa paistamiseen)
Iltapala: 200g raejuustoa + purkillinen tonnikalaa (vedessä) :: lasillinen maitoa
Olen lukenut että pitäisi syödä monta ateriaa päivässä, mutta en pääse päivällä montaa kertaa syömään, enkä viitsisi mätätä iltaa myöten mitenkään paljoa.
Miten tota ruokavaliota sais vielä parannettua, onko ehdotuksia?
Olen nyt 178/80 ja r% on jotakin 16% luokkaa.
Ensi kesäksi olen päättänyt rantakuntoon päästä, joten pakko kokeilla jotain radikaalia muutosta elämään :whip:
Kiitos jo etukäteen vastanneille !
Salilla käyn 4 kertaa viikossa ja välipäivät on MA KE ja PE, ajattelin noina päivinä tehtä aamuaerobisen (15-20min hölkkälenkki).
Ruokavalioksi ajattelin jotakin tälläistä:
Aamupala: 200g raejuustoa + purkillinen tonnikalaa (öljyssä/vedessä?) :: ruisleipä (2 palaa päällekkäin) :: lasillinen maitoa
Työharjoittelussa ei ole kunnon mahdollisuuksia syödä omia eväitä ja saan 6€ lounassetelin ruokarahaksi ja siinä on monta pikaruokaloita vieressä (mäkki ja hese) ja niihin en kehtaisi kolmeksi kuukaudeksi jokapäivänä vierailla. Huomasin Café Picnicin siinä lähellä kans, että olisiko hyvä jos siellä kävis jonkun ison patongin vetämässä hamppari-aterian sijaan.
Töiden jälkeen (JOS kotona on rasvaista ruokaa) söisin 400g jauhelihaa/300-400g marinoimattomia broilerin paistisuikaleita + wokkivihanneksia (ei rasvaa paistamiseen)
Iltapala: 200g raejuustoa + purkillinen tonnikalaa (vedessä) :: lasillinen maitoa
Olen lukenut että pitäisi syödä monta ateriaa päivässä, mutta en pääse päivällä montaa kertaa syömään, enkä viitsisi mätätä iltaa myöten mitenkään paljoa.
Miten tota ruokavaliota sais vielä parannettua, onko ehdotuksia?
Olen nyt 178/80 ja r% on jotakin 16% luokkaa.
Ensi kesäksi olen päättänyt rantakuntoon päästä, joten pakko kokeilla jotain radikaalia muutosta elämään :whip:
Kiitos jo etukäteen vastanneille !