- Liittynyt
- 26.9.2002
- Viestejä
- 1 198
- Ikä
- 40
Artikkeli löytyy <a href="http://www.t-mag.com/nation_articles/269cov2.html" target="_blank">tästä</a>.
Summa summarum:
Mm. vehnä ja eläinkunnan tuotteet lisäävät kehon happokuormitusta jonka neutralisoimiseksi keho käyttää glutamiinia (lihaksista) ja kalsiumia (luustosta), ellei niitä muuten ole tarjolla. Ratkaisuksi happoisuuteen tarjotaan glutamiinia, vihanneksia/hedelmiä ja ruokasoodaa. Glutamiinia ja vihanneksia tulee harvemmin syötyä (vihanneksia kyllä yritän aina kun mahdollista ottaa mutta joka aterialla ei onnistu). Helppo ratkaisu olisi ottaa 2-5g ruokasooda vaikka joka aterian yhteydessä. Mitäs mieltä olette?
Edit: <a href="http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=6156&highlight=%2Asooda%2A" target="_blank">tämä</a> pakkiksen threadi unohtui. Siinä jotain ruokasoodan käytöstä treenin yhteydessä mutta postini koskee lähinnä joka ateriaa
Summa summarum:
Mm. vehnä ja eläinkunnan tuotteet lisäävät kehon happokuormitusta jonka neutralisoimiseksi keho käyttää glutamiinia (lihaksista) ja kalsiumia (luustosta), ellei niitä muuten ole tarjolla. Ratkaisuksi happoisuuteen tarjotaan glutamiinia, vihanneksia/hedelmiä ja ruokasoodaa. Glutamiinia ja vihanneksia tulee harvemmin syötyä (vihanneksia kyllä yritän aina kun mahdollista ottaa mutta joka aterialla ei onnistu). Helppo ratkaisu olisi ottaa 2-5g ruokasooda vaikka joka aterian yhteydessä. Mitäs mieltä olette?
Edit: <a href="http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=6156&highlight=%2Asooda%2A" target="_blank">tämä</a> pakkiksen threadi unohtui. Siinä jotain ruokasoodan käytöstä treenin yhteydessä mutta postini koskee lähinnä joka ateriaa