Oon kokeillut tummaa soijarouhetta. En muista merkkiä, mutta ravintoarvot olivat tuon Massamasterin mainitsemaa luokkaa.
Käytin soijarouhetta perusmössössä jauhelihan korvikkeena, maku ei ole mun suuhun paha, muttei hyväkään (vertaisin kaurapuuroon raakana, ilman suolaa, ei mitään herkkua, mutta alas menee livakasti nälissään). Käytin reippaasti mausteita (lihaliemikuutio, paseerattua tomaattia puol kiloo, oreganoa, valkosipulia ja paria eri pippuria suht reilusti), ihan niinkuin jauhelihankin kanssa. Alas meni sekin perusmössösatsi ihan vaivatta. :D
Muistatetaanpa sitten, että ne pussin kyljessä olevat ravintoarvot ovat kuivapainolle tod.näk. Keitettynä ne voinee suunnilleen puolittaa, koska rouhe imee itteensä vettä kumminkin. Silti siinä on ihan hyvät ravintoarvot. Kätevää kamaa toi on siinä mielessä, että keittämiseen menee niin lyhyen aikaa, olikohan jotain 5-10min.