Ruokairstailijoiden klubi (halpaa, nopeaa ja epäterveellistä ruokaa)

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Grip
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
11.1.2003
Viestejä
2 243
Kotikokkien nopeat, maistuvat ja ravintoympyrää halveksivat reseptit tänne.

Ruoan pitää myös maistua hyvältä. Ainakin välillä. Ei ihan jokaiselle päivälle. Täällä kalorit ovat vieras käsite. Kunhan niitä on todella paljon. Proteiinien reipas määrä on tietenkin plussaa. Tahriintukoot huulenne ja sormenne rasvasta!

Tuossa äsken tein, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi:

Gripin fantsu lenkki:

Runko:
-X-tra lenkki 400g
-juustoa lenkin viillon väliin fiiliksen mukaan
-Amerikan Pekonia 170g, kääri lenkin ympärille
Lisät: (vapaavalintaiset, nakkaa päälle mitä vain)
-sinapit ja ketsupit
-thai chilikastike
-valkosipulihampurilaiskastike
-perunasalaatti

Uuniin ja joku 15min 200C:ssa.

Proteiinia yli 60g ja kaloreita reilusti yli 1500.
 

Liitteet

  • nakkii2..jpg
    nakkii2..jpg
    49,7 KB · Katsottu: 5 593
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eiköhän tuollaisen setin vedettyä nukuta hyvin. Päälle hujautat 1,5 litraa sokerilitkulimsaa niin tulee parikin tonnia täyteen.:D
 
Simppeli ja erittäin nopea mättö mitä tulee itse kokkailtua harva se päivä jos on aikataulut tiukalla eikä keksi mitä ruokaa tekisi mieli.
400g jauhelihaa + pari pakettia nuudeleita ja ketsuppia päälle.
Kypsennä jauheliha ja keitä nuudelit, lopuksi nuudelit jauhelihan sekaan ja tiristelet mössöä vielä hetken pannulla.
Maku asia sanoi musti kun muniansa nuoli
 
Kotikokkien nopeat, maistuvat ja ravintoympyrää halveksivat reseptit tänne.

Ruoan pitää myös maistua hyvältä. Ainakin välillä. Ei ihan jokaiselle päivälle. Täällä kalorit ovat vieras käsite. Kunhan niitä on todella paljon. Proteiinien reipas määrä on tietenkin plussaa. Tahriintukoot huulenne ja sormenne rasvasta!

Tuossa äsken tein, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi:

Gripin fantsu lenkki:

Runko:
-X-tra lenkki 400g
-juustoa lenkin viillon väliin fiiliksen mukaan
-Amerikan Pekonia 170g, kääri lenkin ympärille
Lisät: (vapaavalintaiset, nakkaa päälle mitä vain)
-sinapit ja ketsupit
-thai chilikastike
-valkosipulihampurilaiskastike
-perunasalaatti

Uuniin ja joku 15min 200C:ssa.

Proteiinia yli 60g ja kaloreita reilusti yli 1500.

Ei hemmetti :D Mun futarivartaloon en sais ikinä uppoamaan tota, tulis puolet ulos samasta aukosta mistä meni sisään. Ehkä just ja just uppoaisi, jos olisin viettänyt kymmenen tuntia jossaan Kanadan metsissä kaatamassa puita tukkimiehien kera, käsin, kirvestä käyttäen, enkä ois saanu mitään sapuskaa koko päivänä. :D
 
Taidanpa viikonloppuna päräyttää tommosen. Kiitos reseptistä Grip! :D Eine jellonatkaa pelkkiä kasviksia syö.
 
Yksi resepti tuli mieleen, jota silloin tällöin tulee tehtyä:

- HK sininen paketti (tai jotain muuta makkaraa)
- Perunoita sopivasti
- Sipulia sopivasti (valkosipulin kynnet on myös hyviä sipulin lisäksi)
- Öljyä ja mausteita

Valmistus:

Pilkotaan kaikki ainekset sopivan(=reilun) kokoisiksi paloiksi uunivuokaan. Kaadetaan päälle rypsiöljyä sillain, että kaikki ainekset saavat osansa (ehkä joku 3-4rkl). Maustetaan oman maun mukaan suolalla ja grillausmausteella (myös muita mausteita saa toki käyttää). Sekoitetaan, että menee öljyt ja mausteet tasaisesti aineksiin. Paistellaan noin 200asteessa niin pitkään kun perunat on sopivan pehmeitä ja makkara saanut kivan värin.

Taatusti hyvää, eikä varmasti ole ravinteita nimeksikään!!:D
 
Yksi resepti tuli mieleen, jota silloin tällöin tulee tehtyä:

- HK sininen paketti (tai jotain muuta makkaraa)
- Perunoita sopivasti
- Sipulia sopivasti (valkosipulin kynnet on myös hyviä sipulin lisäksi)
- Öljyä ja mausteita

Valmistus:

Pilkotaan kaikki ainekset sopivan(=reilun) kokoisiksi paloiksi uunivuokaan. Kaadetaan päälle rypsiöljyä sillain, että kaikki ainekset saavat osansa (ehkä joku 3-4rkl). Maustetaan oman maun mukaan suolalla ja grillausmausteella (myös muita mausteita saa toki käyttää). Sekoitetaan, että menee öljyt ja mausteet tasaisesti aineksiin. Paistellaan noin 200asteessa niin pitkään kun perunat on sopivan pehmeitä ja makkara saanut kivan värin.

Taatusti hyvää, eikä varmasti ole ravinteita nimeksikään!!:D

Sillä on nimikin; pyttipannu eli tuttavallisemmin pydäri. Esimerkiksi kesäfestareilla kolmen päivän muonahuoltu rakentuu monilla vahvasti pydärin varaan :)
 
Tuossa äsken tein, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi:

Gripin fantsu lenkki:
Ui jumaleissön! Tuota voisi parin viikon kuluttua seuraavana cheattipäivänä testata.
 
Sillä on nimikin; pyttipannu eli tuttavallisemmin pydäri. Esimerkiksi kesäfestareilla kolmen päivän muonahuoltu rakentuu monilla vahvasti pydärin varaan :)

Eipä muuten oo! Pyttis tehdään pannulla, tää uunissa..:whip: Samapa tuo, pääasia että on hyvää!:D Ja epäterveellistä..

EDIT: jos tuohon lähdetään, niin tuo Gripin fantsu lenkki on normi uunimakkaraa..:D
 
Viimeksi muokattu:
Eipä muuten oo! Pyttis tehdään pannulla, tää uunissa..:whip: Samapa tuo, pääasia että on hyvää!:D Ja epäterveellistä..

EDIT: jos tuohon lähdetään, niin tuo Gripin fantsu lenkki on normi uunimakkaraa..:D

Hyväksytään selitys. Ehkä se uunissa tehtynä onkin vähän vähemmän "käristettyä".
 
HK:n lenkin ainoa ongelma on se että sitä pitää ostaa automaattisesti 2 pakettia koska toinen paketti menee raakana alas :(
 
TORTILLAPIZZA

Tortilloja
Purkki Salsaa
Purkki Creme Fraisea
Pussi Nachoja
Purkki Juustokastiketta
jauhelihaa
Juustoraastetta

-Tän tekemiseen ei hurahda kovin kauaa mut on niin herrrrkullista että.
-Paista jauheliha, sekaan voit lisätä esim valmiin mausteseoksen
-Levitä letun päälle, salsaa,greme fraisea, jauhelihaa, murenna siihen päälle nachoja ja tiputtele juustokastiketta, levitä viel juustoraastetta päälle ja uuniin 225asteeseen 4min. Naminami
 
variaatio pippuripihvistä.

-500-700g possun ulkofilettä
-0.5l kermaa
-1tl mustapippuria
-1-2rl viherpippuria
-puolikas lihaliemi kuutio
-suolaa
-tarvittaessa maizenaa
-1rl sinappia
homma aloitetaan viipaloimalla file noin 2-3 sentin noiseteiksi ,taputellaan kämmenellä kevyesti pihhvin
muotoon. ruskistetaan pihvit 0.5-1min per puoli hyvin kuumalla pannulla,seuraavaksi tarvitaan syvä paisto kasari tai vastaava.kaadetaan kasariin kerma ja kiehautetaan nopeasti jonka jälkeen lämpö pudotetaan
miedolle,lisätään mausteet ja suola maun mukaan viherrpippurit voi murskata kämmenessä rouheeksi,lisätään pihvit kasariin ja haudutetaan noin 30-40 min ilman kantta.jos kerma pääsee juoksettumaan niin maizenalla voi saostaa.lisukkeena esim:pariisin pottuja, keitettyjä yms..tosin tää on niin järjettömän hyvää että voi vetää vaikka suoraan kattilasta.
 
variaatio pippuripihvistä
Näytti niin hyvältä, että oli pakko kokeilla. Nyt se odottelee tuolla hellalla valmistumista. Tein pikku muutoksia kyllä. Ulkofile vaihtui sisäfileeksi, kun liiterissä ei muuta ollut. Lihaliemikuutio jäi pois ja maustoin pihvit pelkällä suolalla paiston aikana. Lisäksi puristin kastikkeen joukkoon yhden valkosipulinkynnen. Samalla tuli mieleen, että tonne sopis aurajuusto kuin nyrkki silmään. Täytyy kokeilla ensi kerralla sen kanssa.

E: Unohdin muuten sanoa, että raiskasin ton sapuskan yhdeltä osin todella ankeasti ja tein tästä jalosta ruoasta jotain ihme homosoppaa. Vaihdoin nimittäin kerman 4% ruokakermaan. Siinä meni koko sapuskan idea, mutta oli pakko. Vaimo on dieetillä ja sekin haluaa tosta vähän, niin oli pakko taipua.
 
Joo, kannattaa jättää se valkosipuli väliin. Ajattelin yhden kynnen olevan sen verran vähän, että se ei ole päälimmäisenä makuna, vaan lähinnä voimistaa muita makuja. Olin väärässä. Valkosipuli dominoi koko keitosta ja peitti viherpippurin maun lähes täysin.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom